Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

okt. 20, 2017

Fedezd fel a világot!

Lassan belépünk az ősz azon szakaszába, amit az emberek többsége legszívesebben kihagyna. Kicsit szeretnénk feldobni a hangulatod, ezért adunk néhány ötletet, amivel ki tudsz szakadni a borongós hétköznapokból!
Elolvasom

okt. 17, 2017

Itt az ősz, irány a márkaszerviz!

Sokunk dönt az autó mellett, akár belföldi, akár külföldi utazásról van szó. Azonban mielőtt nekivágunk a nagy útnak, célszerű az autónkat átvizsgáltatni. Biztonságunkat azonban nem bíznánk akárkire, így érdemes márkaszervizbe ellátogatni szeretett gépjárművünkkel!
Elolvasom

okt. 12, 2017

Biztonságos autózás a gyerekekkel

Minden bizonnyal hallottál már a casco biztosítás előnyeiről. Korábban mi is összegyűjtöttük az általunk tapasztalt leggyakoribb cascos káreseményeket.
Elolvasom

okt. 10, 2017

Egy versenydrón felépítése, az első lépések

Hogyan építs fel egy versenydrónt? Mutatjuk, mire érdemes figyelni!
Elolvasom

szept. 27, 2017

Hogyan kezd el a drónozást?

Elkezdenél drónozni? Mutatjuk, hogyan teheted meg az első lépéseket!
Elolvasom

szept. 22, 2017

A jövő már itt van: Telematikával támogatott járműbiztosítás

Hova parkoltam már megint? Naponta mennyi időt töltök dugóban? Ugye biztonságban van az autóm, amíg távol vagyok? Igazából, ha tudnám, mennyire vezetek biztonságosan és gazdaságosan, akár változtatnék is a szokásaimon, ha azok nem megfelelőek…
Elolvasom

szept. 15, 2017

Tippek az őszi autós kirándulásokhoz!

Épphogy vége a nyárnak, itt van a nyakunkon az őszi kirándulószezon. Amennyiben mindezt autóval tervezzük, érdemes megfogadni tanácsainkat indulás előtt!
Elolvasom

aug. 31, 2017

Így nyaralunk mi!

Külföld vagy belföld? Henyélés a tengerparton, vagy inkább aktív pihenés? Esetleg a kettő nem zárja ki egymást? Mi az, ami nélkül nem indulnánk útnak? Milyen lenne az álomnyaralás? Ilyen, és ehhez hasonló témákkal foglalkoztunk a nagy nyári felmérésünkben.
Elolvasom

aug. 07, 2017

Bleisure tourism, avagy tippek, hogyan élvezd az üzleti nyaralást!

Munkaadónk rugalmasságától, és szabadnapjaink számától is függ, mennyire tudjuk összekötni a kellemeset a hasznossal. Azonban mindenképpen érdemes felkészülnünk időben, és kihasználni lehetőségeinket, amennyiben üzleti útra készülünk!
Elolvasom

33 Minden kiadvány