ÖNGONDOSKODÁS
EGYSZERŰEN

Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár, valamint Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár
SZÁMLAINFORMÁCIÓK BANKKÁRTYÁS TAGDÍJFIZETÉS

Tisztelt Pénztártagjaink!

Felelős szolgáltatóként Pénztáraink is igazodtak a Kormány által megfogalmazott járványügyi és megelőzési szabályokhoz a pénztártagok, az ügyfelek, illetve munkatársai védelme érdekében.

Ennek keretében, a beérkezést követően 7 napig tartjuk karanténban a beérkező leveleket, valamint az egyéb átvett papíralapú dokumentumokat, és csak ezt követően kezdjük meg azok feldolgozását, ügyintézését. A kialakult helyzetre, illetőleg az alkalmazott rendkívüli eljárási rendre tekintettel a határidők betartásánál tapasztalhatnak majd csúszásokat.

Egyúttal a Pénztáraink Központi Ügyfélszolgálatai (cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.) határozatlan időre bezártak.

Kérjük, hogy személyes ügyfélszolgálatunk helyett az online, a telefonos, illetve - a fentiek figyelembe vétele mellett - a postai ügyintézést vegye igénybe.

Egyéni számlájának alakulásáról Számlainformációs rendszerünkön keresztül is kaphat információkat, ahonnan letöltheti adóigazolását is.

Ismerje meg az elektornikus ügyintézés lehetőségéről szóló tájékoztatónkat!

Megértését és együttműködését köszönjük!

Ajánlatunk

Miért válassza az Allianz Önkéntes Pénztárakat?

Az Allianz Hungária Pénztárak az Allianz Csoport támogatását élvezve Európa legnagyobb pénzügyi csoportjának partnerei.
Az Allianz Alapkezelő Zrt. végzi a Nyugdíjpénztár vagyonkezelését, míg az Egészség- és Önsegélyező Pénztár saját szervezetén belül koordinálja a befektetési tevékenységet.
Az Allianz Önkéntes Pénztárak költségtudatos működésüknek köszönhetően a legalacsonyabb egy főre jutó adminisztrációs költséggel gazdálkodó pénztárak közé sorolhatók.
Az Allianz Alapkezelő Zrt. évek óta ugyanazt a biztonságos befektetési politikát folytatja, amelynek köszönhetően egyenletes, biztonságos reálhozammal járulunk hozzá tagjaink nyugdíjcélú megtakarításainak növeléséhez, értékmegőrzéséhez.
Az Allianz Hungária Zrt. ügyfélkapcsolati pontjai minden nagyobb településén jelen vannak, és közvetlen számítógépes kapcsolattal támogatják a rugalmas ügyfélkiszolgálást pénztártagjaink számára is.

A panaszbejelentésről szeretne tájékozódni? Az alábbi linken minden információt megtalál!

Panaszbejelentés
arfolyamok
  
Pénztárak Országos Szövetségének Youtube csatornája

Nem találja amit keres? Segítünk!

Telefonálok