Belépés az Önkéntes Pénztárakba

Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár, valamint Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Az Allianz Hungária Önkéntes Nyudíjpénztárba történő belépéshez Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy a befárad személyesen valamelyik ügyfélszolgálati irdánkba, ahol munkatársaink rendelkezésére állnak. Kérjük, olvassa el figyelmesen valamennyi kapcsolódó tájékoztatónkat!
 
Új belépő tagként – induló tagdíjbefizetése alapján – az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár ingyenes, prémium biztosítási csomagot nyújt Önnek! Ahány ezer forint havi tagdíjbefizetést teljesít, annyi szorosára növeljük a biztosítási összegeket, vagy annyi évig nyújtjuk a biztosítást. Az akcióban a már tagsági jogviszonnyal rendelkező pénztártagjaink is részt vehetnek, amennyiben tagdíjbefizetéseinek átlagos havi mértékét – az előző zárt naptári évi bázisösszeghez képest - megnövelik.
  
Az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár felhívja érdeklődő ügyfeleinek, leendő pénztártagjainak figyelmét arra, hogy pénztárválasztásuk során a kiválasztott pénztár eredményei mellett vegyék figyelembe az adott pénztár stabilitását, annak hátterét biztosító működési tartalék nagyságát, továbbá vizsgálják meg, hogy milyen hazai és nemzetközi pénzintézeti szolgáltatói partnerek (letétkezelő, vagyonkezelő, bankszámlavezető, könyvvizsgáló stb.) állnak a kiválasztott pénztár mögött.
 

Az Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztárba történő belépéshez Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy a befárad személyesen valamelyik ügyfélszolgálati irdánkba, ahol munkatársaink rendelkezésére állnak.
 
Az Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár  felhívja érdeklődő ügyfeleinek, leendő pénztártagjainak figyelmét arra, hogy pénztárválasztásuk során a kiválasztott pénztár eredményei mellett vegyék figyelembe az adott pénztár stabilitását, annak hátterét biztosító működési tartalék nagyságát, továbbá vizsgálják meg, hogy milyen hazai és nemzetközi pénzintézeti szolgáltatói partnerek (letétkezelő, vagyonkezelő, bankszámlavezető, könyvvizsgáló stb.) állnak a kiválasztott pénztár mögött.
 

Növeltük szolgáltatási palettánkat egy új egészségbiztosítási csomaggal:

  • megszervezzük orvosi ellátását
  • részben vagy egészben megtérítjük az egészségügyi szolgáltatás költségeit
  • váratlan betegségek esetén is számíthat ránk, gyorsan kerülhet szakorvoshoz
  • telefonos ügyfélszolgálat (TELADOC: 06-1-461-1554)