Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Ön és családja egészségügyi kiadásai finanszírozásához kedvező lehetőséget biztosít az adó-visszatérítéssel támogatott egészségpénztári tagság
Bankkártyás tagdíjfizetés Számlainformáció

Tisztelt Pénztártagjaink!

Felelős szolgáltatóként Pénztárunk is igazodott a Kormány által megfogalmazott járványügyi és megelőzési szabályokhoz a pénztártagok, az ügyfelek, illetve munkatársai védelme érdekében.

Ennek keretében, a beérkezést követően 7 napig tartjuk karanténban a beérkező leveleket, valamint az egyéb átvett papíralapú dokumentumokat, és csak ezt követően kezdjük meg azok feldolgozását, ügyintézését. A kialakult helyzetre, illetőleg az alkalmazott rendkívüli eljárási rendre tekintettel a határidők betartásánál tapasztalhatnak majd csúszásokat.

Egyúttal a Pénztár Központi Ügyfélszolgálata (cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.) határozatlan időre bezárt.

Kérjük, hogy személyes ügyfélszolgálatunk helyett az online, a telefonos, illetve - a fentiek figyelembe vétele mellett - a postai ügyintézést vegye igénybe.

Egyéni számlájának alakulásáról Számlainformációs rendszerünkön keresztül is kaphat információkat, ahonnan letöltheti adóigazolását is.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Bejelentené szolgáltatási igényét? 

Kapcsolódó nyomtatványok

Nem találja amit keres? Segítünk!

Telefonálok Emailt küldök