Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Munkáltatóknak

Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár, valamint Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Munkáltatói partnereink rendelkezésére állnak kiemelt vállalati referenseink az ország egész területén.

Kérjük, forduljanak hozzájuk bizalommal a munkáltatói szerződést, illetve a dolgozóik pénztártagságát érintő ügyekben. Referenseink elérhetőségeit és működési területüket a lenti táblázatban láthatják.

 

Az Allianz Nyugdíjpénztár és az Allianz Egészségpénztár tagjaik részére, az Allianz Cafeteria All-in Program keretében INGYENES csoportos biztosítási csomagot kínálnak.

Az Allianz Cafeteria All-in Programban nyújtott pénztári szolgáltatások és csoportos biztosítások segítségével a munkáltató – az Allianz Pénztárakkal együttműködve - egy olyan széles körű szociális hálót tud munkavállalói részére biztosítani, ami kiterjed az időskori anyagi biztonságtól kezdve a rendszeres és eseti egészségügyi kiadások fedezetén át a hátramaradottak segélyezésére is.

Az Allianz Cafeteria All-in Program keretében nyújtott pénztári szolgáltatások és csoportos biztosítások az Allianz csoporttól igényelhető összes, cafeteriaelemként nyújtható szolgáltatást magukban foglalják.

Az ajánlatot a csoportos biztosítások jellegéből fakadóan kizárólag a munkáltatói és pénztártagi feltételek együttes fennállása esetén tudjuk biztosítani.

A finanszírozásra kerülő biztosítási csomag munkáltatói feltételei:

  • A Munkáltató havonta legalább 50 fő részére teljesít átutalást a Pénztár részére.
  • A Munkáltató által az Allianz csoport önkéntes nyugdíjpénztárába és egészségpénztárába együttesen fizetett havi tagdíjak munkavállalónkénti átlaga 12 000 Ft. Amennyiben egy munkáltató ennél magasabb összegben támogatja a munkavállalói nyugdíj és egészségpénztári megtakarításait, akkor a fedezetül biztosított szolgáltatások mértéke akár a 2-3 szorosára is emelkedhet.

A finanszírozásra kerülő biztosítási csomag pénztártagi feltételei:

  • Pénztártagság az Allianz Önkéntes Nyugdíjpénztárban és az Allianz Egészségpénztárban egyaránt, valamint
  • Pénztári áganként minimum havi 4 000 Ft – 4 000 Ft egyéni számlára történő munkáltatói (cafeteria) utalás jóváírása

Egy életpálya során a két legfontosabb dolog: az egészség és az anyagi biztonság.

Ezekre nyújtunk megoldást egy olyan időszakban, amikor az állam szerepvállalásának folyamatos csökkenése az egyén biztonságérzetének fokozódó romlásához vezet.

Társaságunk folyamatosan törekszik arra, hogy a legkorszerűbb, a lehető legkedvezőbb befektetési, életbiztosítási, illetve nyugdíj- és egészségpénztári termékekkel álljon ügyfelei rendelkezésére.

Bízunk abban, hogy az Allianz All-in programunkat ismertető anyagunk az Allianz Pénztárak bemutatása mellett megfelelő összefoglaló információkkal szolgál a pénztári szektorról, segít eligazodni a nyugdíjpénztári és az egészségpénztári kérdésekben, valamint arról is tájékoztat, milyen szempontok alapján érdemes összehasonlítani a pénztárakat.

További kérdéseivel forduljon bizalommal pénztáraink telefonos ügyfélszolgálatához a 06-1-429-1-429-es telefonszámon.

Munkatársaink hétfőn-kedden-csütörtökön 8.00 és 17.00 óra, szerdán 8.00 és 20.00 óra, pénteken 8.00 és 15.00 óra között fogadják hívását.

 

Az önkéntes pénztárak vonatkozásában négyféle munkáltatói jutatást, illetve pénztári támogatási formát különböztetnek meg a hatályos jogszabályok:

  • munkáltatói tagdíj-hozzájárulás,
  • pénztári célzott szolgáltatás,
  • önsegélyező célzott szolgáltatás,
  • adomány.

Az egyes juttatásokhoz kapcsolódó közterhek mértéke eltérő.