Munkáltatóknak

Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár, valamint Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Az Allianz Nyugdíjpénztár és az Allianz Egészségpénztár tagjaik részére, az Allianz Cafeteria All-in Program keretében INGYENES csoportos biztosítási csomagot kínálnak.

Az Allianz Cafeteria All-in Programban nyújtott pénztári szolgáltatások és csoportos biztosítások segítségével a munkáltató – az Allianz Pénztárakkal együttműködve - egy olyan széles körű szociális hálót tud munkavállalói részére biztosítani, ami kiterjed az időskori anyagi biztonságtól kezdve a rendszeres és eseti egészségügyi kiadások fedezetén át a hátramaradottak segélyezésére is.

Az Allianz Cafeteria All-in Program keretében nyújtott pénztári szolgáltatások és csoportos biztosítások az Allianz csoporttól igényelhető összes, cafeteriaelemként nyújtható szolgáltatást magukban foglalják.

Az ajánlatot a csoportos biztosítások jellegéből fakadóan kizárólag a munkáltatói és pénztártagi feltételek együttes fennállása esetén tudjuk biztosítani.

A finanszírozásra kerülő biztosítási csomag munkáltatói feltételei:

  • A Munkáltató havonta legalább 50 fő részére teljesít átutalást a Pénztár részére.
  • A Munkáltató által az Allianz csoport önkéntes nyugdíjpénztárába és egészségpénztárába együttesen fizetett havi tagdíjak munkavállalónkénti átlaga 12 000 Ft. Amennyiben egy munkáltató ennél magasabb összegben támogatja a munkavállalói nyugdíj és egészségpénztári megtakarításait, akkor a fedezetül biztosított szolgáltatások mértéke akár a 2-3 szorosára is emelkedhet.

A finanszírozásra kerülő biztosítási csomag pénztártagi feltételei:

  • Pénztártagság az Allianz Önkéntes Nyugdíjpénztárban és az Allianz Egészségpénztárban egyaránt, valamint
  • Pénztári áganként minimum havi 4 000 Ft – 4 000 Ft egyéni számlára történő munkáltatói (cafeteria) utalás jóváírása

Egy életpálya során a két legfontosabb dolog: az egészség és az anyagi biztonság.

Ezekre nyújtunk megoldást egy olyan időszakban, amikor az állam szerepvállalásának folyamatos csökkenése az egyén biztonságérzetének fokozódó romlásához vezet.

Társaságunk folyamatosan törekszik arra, hogy a legkorszerűbb, a lehető legkedvezőbb befektetési, életbiztosítási, illetve nyugdíj- és egészségpénztári termékekkel álljon ügyfelei rendelkezésére.

Bízunk abban, hogy az Allianz All-in programunkat ismertető anyagunk az Allianz Pénztárak bemutatása mellett megfelelő összefoglaló információkkal szolgál a pénztári szektorról, segít eligazodni a nyugdíjpénztári és az egészségpénztári kérdésekben, valamint arról is tájékoztat, milyen szempontok alapján érdemes összehasonlítani a pénztárakat.

További kérdéseivel forduljon bizalommal pénztáraink telefonos ügyfélszolgálatához a 06-1-429-1-429-es telefonszámon.

Munkatársaink hétfőn-kedden-csütörtökön 8.00 és 17.00 óra, szerdán 8.00 és 20.00 óra, pénteken 8.00 és 15.00 óra között fogadják hívását.

 

 Változások a munkáltatói szerepvállalás területén

2019. január 1-jével megváltozott az önkéntes pénztári munkáltatói hozzájárulások rendszere.

Amit tudni kell a 2019. évtől életbe lépő változásokról

Az Allianz Nyugdíjpénztár összegyűjtötte mindazon ismereteket és tudnivalókat, amik a munkáltatók által 2019-ben adható juttatásokat érintik. Kérjük, tekintse meg erről szóló szakmai tájékoztatónkat!

 

Munkáltatói juttatások összehasonlítása

A jogszabályváltozások értelmében 2019. január 1-jétől négyféle pénztári támogatási forma közül választhat a munkáltató:

  • munkáltatói tagdíj-hozzájárulás,
  • pénztári célzott szolgáltatás,
  • önsegélyező célzott szolgáltatás,
  • adomány.

Az egyes juttatásokhoz kapcsolódó közterhek jelentős mértékben változtak.

 

A diagram a juttatások hatékonyságát a munkáltatói és munkavállalói terhek, valamint az igénybe vehető adó-visszatérítés mértékét figyelembe véve mutatja meg.

Email küldése - Nyugdíjpénztár Email küldése - Egészségpénztár