Karrier az Allianz Hungáriánál

Felelősnek érezzük magunkat környezetünkért, törődünk munkavállalóink egészségével, céljaival és fejlődésével, hogy együtt magabiztosan nézhessünk szembe a jövő kihívásaival, és olyan fenntartható megoldásokkal járuljunk hozzá a világ fejlődéséhez, amelyek mindannyiunkat magabiztossá tesznek. Ha hasonlóan gondolkodsz, csatlakozz hozzánk! Gondoskodjunk együtt a jövőről!

Állásajánlataink

A szakmai kihívások és a személyes fejlődés nálunk együtt valósul meg.

Csatlakozz hozzánk!

Nyitott pozíciónk közt láthatod, kire van szükségünk épp most.

Gondoskodjunk együtt ügyfeleink igényeiről! Legyél tanácsadó-csapatunk tagja!Találja meg a megfelelő állást, és emlékezzen rá: a jelentkezése egyben a névjegykártyája is.

Jelentkezzen online a karrier oldalunkon keresztül a nyitott pozícióinkra. Töltse fel önéletrajzát, és motivációs levelét. Nem találja az Önnek leginkább megfelelő állásajánlatot? Regisztráljon személyzeti adatbázisunkba!

Miután megtalálta a tökéletes pozíciót állásajánlataink között, érdemes nekilátni a jelentkezési folyamatnak. Az önéletrajz mellé érdemes motivációs levelet is csatolni. Ennek a levélnek az adott pozícióról kell szólnia, és arról, miért Ön lenne a leginkább megfelelő jelölt. Emelje ki a képességeit, tapasztalatait, kompetenciáit ami által kollegánk látni fogja, miért érdemes behívni Önt személyes interjúra. A legjobb motivációs levelek rövidek, és lényegretörőek. Nyugodtan használjon általános megszólítást a levél elején. Néhány kérdés, amire a motivációs levelednek választ kell adnia:

  • Mit gondol az Allianz-ról?
  • Miért érdeklődik az adott pozíció iránt?
  • Mitől Ön a legmegfelelőbb jelölt a pozícióra?

 

Az önéletrajz a kulcs a sikeres pályázathoz. Egy jól struktúrált CV segít kiemelni a szakmai tapasztalatait és sikereit. A szövegnek jól olvashatónak, az általános elrendezésnek és formázásnak pedig egyszerűnek, jól érthetőnek kell lennie. Kezdje a személyes adataival, amit a képzettsége és a szakmai tapasztalata követ. Ezt követően ajánlott feltüntetni a beszélt idegen nyelveket és külföldi tapasztalatokat is, illetve néhány szóban a hobbikat. 

  • Személyes adatok: Kérjük győzödjön meg róla, hogy minden szükséges adatot megadott a dokumentumban, mint pl. neve, e-mail címe, telefonszáma, levelezési címe.
  • Képzettség: Az önéletrajznak tartalmaznia kell a szakmai végzettséget, feltüntetve a kiemelkedő eredényeket, diplomákat. 
  • Szakmai tapasztalat: Listázza a korábbi munkahelyeit, és azt, hogy mennyi időt töltött ott. Foglalja össze, milyen feladatokat látott el korábbi pozícióiban. 
  • Mielőtt elküldi a jelentkezését, nézze meg, nem maradt-e csatolmány.

Érdemes utánanéznie történetünknek. Emellett fontos, hogy a saját területén is naprakész legyen az innovációkat illetően. Gondolja át a fő feladatokat, ami meg van jelölve a pozíció leírásában, és képzelje el magát bennük. 

Készüljön fel, és mutassa meg nekünk, miért szeretne velünk dolgozni, milyen tapsztalatok és képességek teszik Önt a megfelelő jelöltté a pozícióra.  A szakmai felkészültség mellett az interjún az ugynevezett "soft skill'-ek is fontosak. 

Válaszoljon a kérdésekre figyelmesen, a legjobb tudása szerint. Mindig gondolja át válaszát, és arra reflektáljon, amit az interjúztató kérdezett. A lénygretörő, pontos válaszok a leginkább célravezetőek. Ha úgy érzi, egy kis időre van szüksége, hogy átgondolja válaszát, nyugodtan jelezze. Mindig hozzon fel példát, konkrét helyzetet a korábbi tanulmányai, illetve szakmai tapasztalatai alapján. Arra bíztatjuk, hogy az interjú aktív részese legyen. Ne habozzon kérdéseket feltenni a pozícióról, vagy vállalatunkról.

Kit keresünk ?

A képességeid számítanak. Vajon ugyanazokat az értékeket tartjuk fontosnak?
Támogatjuk a csapatmunkát, szem előtt tartjuk a célokat, irányokat. Teszünk önmagunk és mások fejlesztéséért illetve jóllétéért, nyitottak vagyunk a visszajelzésekre, bátran adunk és kérünk. Együttműködünk és megosztjuk legjobb gyakorlatainkat
Élünk a lehetőségekkel, a trendek előtt járunk, bátran kezdeményezünk, és támogatjuk azt a kultúrát, ami elfogadja a jó szándékú hibázást. Tulajdonosi szemléletet tanúsítunk és felelősséget vállalunk. Azonosulunk az innovációval, és azzal a kultúrával, ami lehetővé teszi, hogy a döntéseinknél ne kelljen tartani a negatív következményektől.
Tisztességesen járunk el, tiszteljük az elhivatottságot és őszinték vagyunk egymással. Támogatjuk a diverzitást és az aktív részvételt. Átláthatóan működünk, és ösztönözzük a társadalmi szerepvállalást.
Kiválóságra törekszünk minden ponton, ahol ügyfeleink kapcsolatba kerülnek velünk. Támogatjuk a legmodernebb technikák és működés ismeretét, és folyamatosan az egyszerűsítésre törekszünk. Irányadók akarunk lenni a piacon.

Allianz, azoknak, akik mernek lépni!

A pénzügyi szolgáltatási ágazat gyors változásokon megy keresztül. Egyre gyorsabb innovációs ciklusok jellemzik. Fontos, hogy megértsük, mit várnak tőlünk ügyfeleink, ezért ez az Ön helye, ha minderre készen áll!

Hiszünk a sokszínűség hatalmában, a kölcsönös tiszteletben, és a támogatásban. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy alkalmazottaink befogadó környezetben dolgozzanak. Nálunk mindenki méltósággal és tisztelettel bánik kollegáival. Folyamatosan dolgozunk azért, hogy munkahelyén szinte otthon érezze magát. 
A körülöttünk lévő világ folyamatosan változik. A régóta működő tradicionális iparágakban az óriásvállalatok és a kisvállalatok folyamatosan kihívás elé állítják egymást . Annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani az innovációval és a növekvő vevői igényekkel, merésznek kell lennünk. Magunkat kell legyőznünk, mielőtt mások győznek le. Készen áll tükröt mutatni nekünk ügyfélszemmel?

Mit ajánlunk?

Törekszünk rá, hogy alkalmazottainkat a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítsuk, ezzel támogatva a munka-magánélet egyensúlyt.
Támogatjuk fejlődését képzéseinkkel, és lehetőset adunk területeken átívelő projektekben való részvételre is. 
Tanuljon korlátlanul a LinkedIn Learning adta lehetőséggel.
Vállalatunknál nemzetközi környezetben dolgozhat nap mint nap.
Számos kiegészítő szolgáltatást biztosítunk munkavállalóinknak.
Versenyképes juttatási csomagunkkal elismerjük teljesítményét.