Karrier az Allianz Hungáriánál

A szakmai kihívások és a személyes fejlődés nálunk együtt valósul meg.

Csatlakozz hozzánk!

Nyitott pozíciónk közt láthatod, kire van szükségünk épp most.

Gondoskodjunk együtt ügyfeleink igényeiről! Legyél tanácsadó-csapatunk tagja!Ne feledd: a jelentkezésed az első információ, amit átadsz nekünk! Tulajdonképpen az első bemutatkozásod…

Ha egy nyitott pozíció megtetszik, jelentkezz online karrierportálunk keresztül! Önéletrajzod és motivációs leveled ide töltheted fel. Nem találod a hozzád leginkább passzoló pozíciót? Regisztrálj az adatbázisunkba, és ha a te szakmai önéletrajzodnak megfelelő ajánlatunk lesz, megkeresünk! 

A motivációs levél nem elvárás, de máris egy plusz a számunkra. Mutasd meg, miért szeretnél a szóban forgó pozícióban dolgozni. Mit jelent számodra  a kínált pozíció, mi a jövőképed ezzel kapcsolatban? Te hogy végeznéd ezt a munkát? Mire fektetnéd a legfőbb hangsúlyt? Milyen tapasztalatod van a feladatkörökkel kapcsolatban? Mi ebből látni fogjuk, hogy miért érdemes találkoznunk veled.  Legyél rövid, lényegre törő, de ne hagyj ki semmilyen fontosnak ítélt részletet!

A szakmai önéletrajzod a sikeres pályázatod kulcsfontosságú lépése: egy átlátható, fogyasztható formába rendezett dokumentum legyen, ami összefoglalja és kiemeli a tapasztalataidat, eredményeidet, erényeidet. A jelszó az informativitás: nem baj, ha eláll a lélegzetünk a designtól, de annál sokkal fontosabb hogy jól eligazodjunk rajta, és rögtön lássuk a lényeget. Ha az alábbi sorvezetőt használod, a legfontosabb kritériumoknak egészen biztosan megfelel majd a beadványod:

1.       Személyes adatok: az alapvető adataid mellett elérhetőségeid megadása (levelezési és email-cím, telefonszám) kifejezetten fontos!

2.       Képzettség: részletesen sorold fel szakmai végzettségedet, diplomáidat ésaz eredményeidet, amikre büszke vagy

3.       Szakmai tapasztalat: hol dolgoztál eddig, mennyi ideig és milyen feladatkörökért voltál felelős?

4.       Önéletrajzodat és a motivációs levelet ne felejtsd el csatolni a jelentkezésedhez! 😊

Nézz utána alapvető információknak az Allianz-cal kapcsolatban, hogy mivel foglalkozunk, mi a küldetésünk, mi a célunk, milyen pozíciót töltünk be a magyar biztosítási piacon! (Rólunk, Sajtószoba, LinkedIn)

Gondold át a fő feladatokat, amelyeket megjelöltünk a pozíció leírásában, és próbáld magad elképzelni benne! Legyél érdeklődő!

Az interjú egy remek lehetőség, hogy megmutasd, miért szeretnél velünk dolgozni, milyen tapasztalatokat és képességeket hozol az Allianzhoz. A szakmai benyomások mellett pedig szeretnénk megismerni egy kicsit téged, mint embert is.

A beszélgetés során nincs más dolgod, mint a legjobb formádat hozni. Gondold át az elhangzott kérdést, ragadd meg a lényegét és arra reagálj! Szeretjük a lényegretörő és pontos válaszokat, de ha ennek átgondolásához időre van szükséged, nyugodtan jelezheted! Válaszaidat igyekezz példával szemléltetni tanulmányaid, szakmai tapasztalatod alapján. Az állásinterjú egy párbeszéd, melynek során nemcsak te győzöl meg minket, mi is válaszolunk a benned felmerülő kérdésekre. Ne habozz feltenni őket! 

Kit keresünk ?

A képességeid számítanak. Vajon ugyanazokat az értékeket tartjuk fontosnak?
Együttműködés
Támogatjuk a csapatmunkát, szem előtt tartjuk a célokat, irányokat. Teszünk önmagunk és mások fejlesztéséért illetve jóllétéért, nyitottak vagyunk a visszajelzésekre, bátran adunk és kérünk. Együttműködünk és megosztjuk legjobb gyakorlatainkat
Vállalkozói szemlélet
Élünk a lehetőségekkel, a trendek előtt járunk, bátran kezdeményezünk, és támogatjuk azt a kultúrát, ami elfogadja a jó szándékú hibázást. Tulajdonosi szemléletet tanúsítunk és felelősséget vállalunk. Azonosulunk az innovációval, és azzal a kultúrával, ami lehetővé teszi, hogy a döntéseinknél ne kelljen tartani a negatív következményektől.
Bizalom
Tisztességesen járunk el, tiszteljük az elhivatottságot és őszinték vagyunk egymással. Támogatjuk a diverzitást és az aktív részvételt. Átláthatóan működünk, és ösztönözzük a társadalmi szerepvállalást.
Ügyfél- és piaci kiválóság
Kiválóságra törekszünk minden ponton, ahol ügyfeleink kapcsolatba kerülnek velünk. Támogatjuk a legmodernebb technikák és működés ismeretét, és folyamatosan az egyszerűsítésre törekszünk. Irányadók akarunk lenni a piacon.

Allianz, azoknak, akik mernek lépni!

A pénzügyi szolgáltatási ágazat gyors változásokon megy keresztül. Egyre gyorsabb innovációs ciklusok jellemzik. Fontos, hogy megértsük, mit várnak tőlünk ügyfeleink, ezért ez az Ön helye, ha minderre készen áll!

Hiszünk a sokszínűség hatalmában, a kölcsönös tiszteletben, és a támogatásban. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy alkalmazottaink befogadó környezetben dolgozzanak. Nálunk mindenki méltósággal és tisztelettel bánik kollegáival. Folyamatosan dolgozunk azért, hogy munkahelyén szinte otthon érezze magát. 
A körülöttünk lévő világ folyamatosan változik. A régóta működő tradicionális iparágakban az óriásvállalatok és a kisvállalatok folyamatosan kihívás elé állítják egymást . Annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani az innovációval és a növekvő vevői igényekkel, merésznek kell lennünk. Magunkat kell legyőznünk, mielőtt mások győznek le. Készen áll tükröt mutatni nekünk ügyfélszemmel?

Mit ajánlunk?

Törekszünk rá, hogy alkalmazottainkat a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítsuk, ezzel támogatva a munka-magánélet egyensúlyt.
Támogatjuk fejlődését képzéseinkkel, és lehetőset adunk területeken átívelő projektekben való részvételre is. 
Tanuljon korlátlanul a LinkedIn Learning adta lehetőséggel.
Vállalatunknál nemzetközi környezetben dolgozhat nap mint nap.
Számos kiegészítő szolgáltatást biztosítunk munkavállalóinknak.
Versenyképes juttatási csomagunkkal elismerjük teljesítményét.