ITT VAGYUNK MELLETTETEK. DIGITÁLISAN IS.

Biztosítási ügyintézés akár otthonról.

A világ mozgatórugója a fejlődés. Az emberiség számtalan problémával megküzdött már a múltban is, és mindre talált valamilyen megoldást. A jelen legnagyobb kihívása a koronavírus-járvány, amellyel szemben most az egyetlen eszközünk a fegyelem. A fegyelem, hogy felelősségteljes döntést hozzunk szabadidőnk eltöltésekor,  társas kapcsolataink ápolásakor és ügyeink intézése során. Az Allianznál biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben a vírussal kapcsolatban is születik megoldás. A jövőben, amelyet együtt építünk, és amelynek alapozása már javában tart.

Éppen ezért számunkra elsődleges ügyfeleink, munkatársaink és környezetünk egészsége. Ennek szellemében biztosítjuk ügyfeleink számára azokat az online platformokat, amelyek segítségével szolgáltatásaink személyes találkozások nélkül vehetők igénybe.

Válaszd a biztonságot, és használd biztosítási ügyintézéseid során digitális megoldásainkat!

Szerződéskötés gyorsan, egyszerűen, kényelmesen

Weboldalukon kiszámolhatja lakás-, gépjármű- vagy utasbiztosítása díját, és a nap 24 órájában megkötheti ezeket a biztosításokat, sorban állás nélkül, akár otthonról is.

Online lakásbiztosítás kötés 

Ismerje meg az online lakásbiztosítás kötés lépéseit, nézze meg videónkat!

Online gépjármű-biztosítás kötés

Online utasbiztosítás kötés 

Életbiztosítás kötés személyes találkozó nélkül

Az életbiztosítások esetében a pénzmosásról szóló törvény előírja a kötelező ügyfél-átvilágítást. Ezt most már online, akár otthonából is elvégezheti, így lehetőség van személyes találkozó nélkül is megkötni a szerződést.

Az átvilágítást az Allianz megbízott partnere végzi el, webes videó kapcsolaton keresztül egy Ön által meghatározott időpontban, és legfeljebb negyedórát vesz igénybe.  Ehhez mindössze egy kamerával és internet kapcsolattal rendelkező számítógépre, laptopra vagy mobil eszközre van szükség.

A folyamatot az teszi teljessé, hogy miután Ön a biztosításközvetítővel egyeztette az életbiztosítási ajánlat részleteit, az elkészült tervezetet megkapja e-mailben, ahol az adatok ellenőrzését követően 48 órán belül véglegesítheti az ajánlatot.

A részletekért nézze meg videónkat!

Online kárbejelentés

Amennyiben lakás-, gépjármű- vagy utasbiztosításával kapcsolatos káresemény történik, bejelentheti online, weboldalunkon. Lakás- vagy gépjármű-biztosításával kapcsolatos kárbejelentéséhez dokumentumokat és fényképeket is csatolhat akár utólag is, így azokat sem kell postán küldenie.

Tovább az online kárbejelentésre

Távoli online kárfelvétel

Lakás- és gépjárműbiztosítások esetén lehetőség van a kár szemléjét élő videós online kárfelvétellel elvégezni, így nincs szüksége személyes találkozóra a kárszakértővel. A kárfelvételre időpont foglalható, akár a kárbejelentéstől számított 2 órán belül, megegyezés esetén pedig akár 24 órán belül megtörténhet az kifizetés.

Hogy működik a távoli online kárfelvétel? Nézze meg videónkat!

További információ a távoli online kárfelvételről 

Online kárstátusz követés

Gépjármű-biztosítás esetén a kárbejelentést követően 4 egyszerű lépésben követheti nyomon casco vagy kötelező biztosításával kapcsolatban bejelentett kárát. A kár aktuális státuszának változásáról e-mailben vagy sms-ben értesítjük.

Miért hasznos az online kárstátusz követés? Nézze meg videónkat!

Allianz online portálok

Ügyfélportál a teljes körű online ügyintézést választó ügyfeleknek

Ügyfélportálunkon lehetősége van az élet és nem-élet biztosítási szerződések online kezelésére. Többek között megnézheti szerződéseit és a hozzájuk kapcsolódó dokumentumokat, díjat fizethet be, a biztosításával kapcsolatos ügyeit a nap 24 órájában, kényelmesen akár otthonából is intézheti.

Allianz Küldeményeim portál az elektronikus kapcsolattartást választó ügyfeleknek

Az Allianz Küldeményeim portál, az ügyfél- és szerződés adatok biztonságos kezelése mellett, kényelmes megoldást nyújt  a tőlünk érkező küldemények megtekintésére. Ez egy egyszerűsített levelezési fiók, ahol a belépést követően megtalálhatja a biztosítási szerződéséhez kapcsolódó küldeményeket, dokumentumokat.

További információ az Allianz online portálokról 

Online díjfizetés

Amennyiben nem szeret sorban állni a postán csekkel, weboldalunkon bankkártyával is befizetheti biztosításai díját néhány perc alatt.

 Tovább az online díjfizetésre

Online dokumentum letöltés

Ha sürgősen szüksége van egy másolatra a lakásbiztosítási kötvényéről, utazás előtt kellene egy zöldkártya, vagy igazolnia kell, hogy rendelkezik casco biztosítással, online felületünkről bárhol és bármikor letöltheti a szükséges dokumentumokat, vagy az elküldheti az igénylést ügyfélszolgálatunknak.

Tovább az online dokumentum igénylésre