Az Allianz újra az első számú biztosító!

2021-ben is mi lettünk az első számú biztosítási márka! Köszönjük!

Ez a köszönetnyilvánítás ügyfeleinknek, munkavállalóinknak és partnereinknek egyaránt szól. Köszönjük a hűséget és a bizalmat, valamint hálásak vagyunk, hogy immár három egymást követő évben mi lehetünk a világ első számú biztosítómárkája.

Ilyen nehéz és kihívásokkal teli időszakban különösen örömteli hogy az Interbrand Best Global Brands rangsorában megtartottuk a világ legjobb biztosítója címet.

Elmondhatatlanul büszkék vagyunk rá, hogy mi lehetünk a világ legjobb biztosítómárkája, és nemcsak megtartottuk helyünket a 40 legjobb világmárka között az Interbrands iparágfüggetlen rangsorában, de előre is léptünk. 15,2 milliárd dolláros márkaértékünkkel 17 százalékos növekedést elérve már a 34. helyen állunk. „A covid alatt nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy valóra váltsuk, sőt mi több túlteljesítsük ügyfeleinknek tett ígéreteinket, hogy minél nagyobb szerepet és felelősséget vállaljunk életükben. Az erőnk, ellenállóképességünk és sokféleségünk tette lehetővé, hogy érdemi változást érjünk el, és hogy más iparág márkáihoz mérjük magunkat.” – mondta Serge Raffard a vállalat Csoportstratégiáért, Marketingért és Disztribúcióért felelős ügyvezetője.

Stratégiánk megalkotásában minden egyes cselekedetünket a rugalmasság, az integritás és az ügyfélközpontúság vezérelte, és továbbra is ezeket tekintjük majd irányadónak, ami által a márkánk egyre erősebbé válhat.

Az Interbrand teljes százas rangsora itt, az átfogó elemzést is tartalmazó jelentés pedig ezen a linken keresztül érhető el.

Mi az Allianznál 1890 óta azért dolgozunk világszerte, hogy az emberek biztonságban tudják az életüket és ügyfeleink bátran tekintsenek a jövőbe.

Aktuáriusok, tanácsadók és üzletkötők; mérnökök, jogászok és műszaki szakértők; gyermekek és szülők, könyvelők, befektetők és vállalkozók vagyunk – és együtt alakítjuk a pénzügyi szektort.

Mivel tudjuk, mennyire fontos egy üzleti partner az életben, aki hosszú távon is megbízható megoldásokat biztosít, arra törekszünk, hogy jól végezzünk a munkánkat – szenvedéllyel, minden nap.

alt
alt