Mi az Allianznál 1890 óta azért dolgozunk világszerte, hogy az emberek biztonságban tudják az életüket és ügyfeleink bátran tekintsenek a jövőbe. Aktuáriusok, tanácsadók és üzletkötők; mérnökök, jogászok és műszaki szakértők; gyermekek és szülők, könyvelők, befektetők és vállalkozók vagyunk – és együtt alakítjuk a pénzügyi szektort. Mivel tudjuk, mennyire fontos egy üzleti partner az életben, aki hosszú távon is megbízható megoldásokat biztosít, arra törekszünk, hogy jól végezzük a munkánkat – szenvedéllyel, minden nap.
elismerések

Best Global Brands

Az Allianz ötödik éve őrzi első helyét a biztosítási márkák között az Interbrand 100 legjobb globális márkát felvonultató rangsorában, ami egyértelmű elismerést jelent az ügyfelek és a befektetők részéről azzal kapcsolatban, hogy az Allianz egyre fontosabb szerepet tölt be az életükben.  

elismerések

Brand Finance Global 500

A Brand Finance márkastratégiai tanácsadó minden évben értékeli az 500 legnagyobb márkát, és szektoronkénti rangsort állít fel. A biztosítási szektor éllovasa évek óta az Allianz, ami erősíti pozíciónkat a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt.

elismerések

Great Place to Work

A GPTW egy nemzetközi szinten elismert minősítés, amelyet azoknak a munkahelyeknek ítélnek oda, ahol a kollégák a legjobban szeretnek dolgozni. Az Allianz Hungária első alkalommal pályázta meg a tanúsítást 2024-ben, amelyet rögtön el is nyert.

Ismerje meg vállalatunk legfrissebb híreit, tájékozódjon aktualitásainkról, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot!
Találja meg álmai állását az Allianznál! Karrier oldalunkon megismerheti szervezeti kultúránkat és áttekintheti a nyitott pozíciókat.
Látogasson el a dokumentumtárba, ahol megtekintheti éves jelentéseinket és számos hasznos információval gazdagodhat.
Az Allianz Csoport központi weboldalán mindent megtudhat márkánkról, értékígéretünkről.