Kösse meg kényelmesen online!

A Magyar Nemzeti Bank által minősített lakásbiztosítás

Allianz Összhang Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás - gyors és egyszerű kárbejelentési folyamat!

Férfi tablettel egy ház előtt
Biztosítsa otthonát és ingóságait
Égő ház, áradással
Legyen védve tűz, árvíz, lopás vagy akár baleset esetén is
Kezet fogó emberek
Számíthat ránk, ha kár éri otthonát, tulajdonát és családját.

Kárt jelentene be, vagy információt kérne folyamatban lévő kárrendezéséről?

Allianz Összhang Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (GYIK)

Mert magas szolgáltatási tartalommal, széles körű alap és kiegészítő biztosítási fedezettel és ügyfélbarát kárrendezéssel áll rendelkezésére. Biztosításunk a Magyar Nemzeti Bank által minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás. 

Épületbiztosítás - Biztosíthatók az állandóan lakott családi házak, ikerházak, sorházak, lakások, és biztosítottak a biztosítási szerződésben külön fel nem tüntetett építmények is (pl. járda, kerítés, kapu, kocsi beálló). A lakóépülettel együtt biztosíthatók a melléképületek, mint a garázs, istálló, ól vagy tároló. Az épületre kötött biztosítási fedezet többek között kiterjed a napelemekre, napkollektorokra és hőszivattyúkra is.

Ingóság – biztosíthatók a háztartási ingóságok (háztartási gépek, eszközök, televízió, számítógép és más telekommunikációs eszközök, ruhák, bútorok, könyvek, hangszerek, konyhai eszközök stb.), az értéktárgyak (nemesfémek, ékszerek, antik bútorok, valódi szőrmék stb.)

Az Alapcsomag minden szerződésnek szükségszerű eleme, a leggyakoribb elemi károkat és alapkockázatokat tartalmazza, fedezete kiterjed a tűz miatti vagy füst- és koromszennyezés okozta károkra, az időjárás okozta károkra, mint pl. vihar, felhőszakadás, jégverés vagy villámcsapás. Az alapkockázatok között megtalálhatók a beázás, elfolyt víz miatti veszteség térítése mellett a betöréses lopásra, besurranásra, üvegtörésre, vagy akár a felelősségi károkra szóló fedezetek. Az Alapcsomag valamennyi fedezetét kérjük, tekintse meg a weboldalon vagy itt.

Látogasson el az MNB oldalára, és tekintse meg a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítások összehasonlító oldalát!

Segítségre van szüksége?

Foglaljon időpontot ügyfélkapcsolati pontjainkon, vagy keresse tanácsadóinkat.