Mutass többet Mutass kevesebbet

Mit tartalmaz az Allianz Gondoskodás Most életbiztosítás?

Az Allianz Gondoskodás Most főbb jellemzői az alábbiak:
  • Teljes életre szóló életbiztosítás
  • Választható további baleset- és egészségbiztosítási fedezetek
  • Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás
  • Több biztosított lehet egy szerződésben (legfeljebb 10 fő)
  • Kármentességi bónusz jóváírás lehetőség - a szerződés díjától függően - a szerződésre 5 évente
  • Többféle díjkedvezmény

 

Érdekli, milyen feltételekkel választhatja az Allianz Gondoskodás Most biztosítást?

További információk és szolgáltatások

Milyen kedvezményeket vehet igénybe a biztosítására?

Válasszon több biztosítottra biztosítást, és a 2. és minden további személyre 8% kedvezményt adunk a biztosítási fedezetek díjából.
Abban az esetben, ha a szerződő a Gondoskodás Most szerződésre vonatkozó ajánlat aláírásának időpontjában rendelkezik a biztosítónál érvényben lévő, rendszeres díjfizetésű életbiztosítási, egészségbiztosítási, lakossági vagyon- vagy gépjármű (gfb, casco) biztosítási szerződéssel, engedményt adunk a fizetendő díjból.

Allianz Gondoskodás Most – egyszerű igénybejelentési folyamat!

ágyban ülve telefonozó nő
Jelentse be a szolgáltatási igényt
fotelben ülve teát ivó, telefonozó nő
Nyújtsa be a szükséges dokumentumokat postán vagy személyesen
videóchaten beszélő nő
Hamarosan válaszolunk igényére

Szolgáltatási igényt jelentene be vagy információt kérne folyamatban lévő kárrendezéséről?

Allianz Gondoskodás Most Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ha elsősorban a balesetek veszélyeire szeretne felkészülni a biztosítási védelemmel, akkor választhat az alapvető életbiztosítási fedezet mellé kizárólag baleset-biztosításokat. Ha fontosnak tartja az életbiztosítási védelem mellett az egészségbiztosításokat is, akkor pénzbeli szolgáltatást nyújtó (biztosítási összeget fizető) vagy szolgáltatásfinanszírozó fedezetekre köthet szerződést. A különböző típusú biztosítási fedezeteket döntése szerint kombinálhatja a szerződésben az egyes biztosítottakra.
Önnek lehetősége van tanácsadóink segítségével a megadott fedezetek figyelembe vételével egyedileg összeállítani biztosítási védelmét. Az Allianz Gondoskodás Most biztosítottjaira az alapvető életbiztosítási fedezet választandó. Minden további élet-, baleset- és egészségbiztosítást Ön, mint szerződő választhat a szerződésbe. A biztosítási fedezetek rövid leírásáért kattintson ide.

A díjak fogadására szolgáló bankszámla száma: OTP Bank Nyrt.: 11794008-21349441-00000000

Ha további információra lenne szüksége, forduljon bizalommal tanácsadójához, vagy hívjon minket a +36 (1/20/30/70) 421 1 421-es telefonszámon, ahol munkanapokon 8 - 18 óra, csütörtökön 8 - 20 óra között fogadjuk hívását.

A szerződés tartama alatt – a korlátozások figyelembe vételével – alakíthatja a szerződéskötéskor választott biztosítási védelmét. A felelős döntés érdekében pénzügyi tanácsadója a tartam egésze során az Ön rendelkezésére áll.

Az alábbi lehetőségek közül választhat:

·         kiterjesztheti a biztosítási védelmet egy Ön számára fontos emberre,

·         megváltoztathatja a biztosítási védelmet aktuális élethelyzetének megfelelően,

·         emelheti vagy csökkentheti a biztosítási összegeket a vonatkozó szerződési feltételekben foglaltak szerint, a szerződés minimális díjának figyelembevétele mellett.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szerződésre vonatkozó fenti módosítások a szerződés évfordulójától kezdődően kezdeményezhetők.

A módosítási lehetőségekkel kapcsolatos információkért kattintson ide.

Az Allianz Gondoskodás Most szerződésben amennyiben Ön a szerződéskötéskor a kármentességi bónusz feltételeinek megfelel és Önnel és a biztosításba bevont családtagjaival sem történik semmilyen váratlan esemény, és ezért a biztosító kifizetést sem teljesít, úgy az Allianz az első 5 évet követően, majd a továbbiakban 5 évente, kármentességi bónuszt ír jóvá a szerződésen, rendszeres díjként, vagyis addig nem vár el díjfizetést a szerződésre, ameddig a kármentességi bónusz az esedékes díj összegét fedezi. 

Az Orvosi ellátásra szóló fedezet és a Második orvosi szakvélemény szolgáltatásra szóló fedezet szolgáltatásának igénybevétele a kármentességi bónusz jóváírás tekintetében kivételt képez. Ha a biztosított(ak) igénybe vették a fenti két fedezet szolgáltatásait, azonban más biztosítási szolgáltatást a szerződés alapján nem teljesített a biztosító, akkor a szerződés jogosult a kármentességi bónusz jóváírásra. 

Az alábbi esetekben az Allianz Gondoskodás Most nem az Önnek megfelelő biztosítás:

  • Ha megtakarítási vagy befektetési céllal kíván életbiztosítási szerződést kötni.
  • Ha nyugdíjbiztosítási céllal kötne szerződést.
férfi dokumentummal
férfi dokumentummal
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.