Csúsztassa balra a további információkért

Életbiztosítás
Baleseti halál
Baleseti rokkantság
Baleseti műtét
Baleseti kórházi napi térítés
Kritikus betegségek
Rokkantság
Műtéti térítés
Kórházi napi térítés
Orvosi ellátás
Genetika+
Rákdiagnosztika és orvosi betegvezetés
Babaváró
Második orvosi szakvélemény
Baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés

Biztosítási fedezetek: kinek ajánljuk és mire köthetők?

 • A forint és euró alapú Allianz Életprogramokhoz köthető Babaváró biztosítási fedezet elsősorban a baba születésére, valamint az ő életében bekövetkező előre nem látható eseményekre segít felkészülni, a család számára pedig védelmet és hosszú távú anyagi biztonságot nyújt.

 • A Babaváró kiegészítő biztosítási fedezet:
 • Forint és euró alapú Életprogramokhoz is elérhető
 • Védelmet nyújt a kicsinek, biztonságot a családnak
 • Kinek ajánljuk?
 • A Babaváró kiegészítő biztosítási fedezet elsősorban a baba születésére, valamint az ő életében bekövetkező előre nem látható eseményekre segít felkészülni, a család számára pedig védelmet és hosszú távú anyagi biztonságot nyújt.

 • Mit nyújtunk Önnek?

 • Hosszútávú megtakarítás az Életprogram szerződésben

 • a biztosítási piac egyik legkedvezőbb költségszerkezetű ajánlata, átlátható megoldások, korlátlan ingyenes átváltási lehetőség,
 • 23 + 12 eszközalap, 2 választható devizanem, amelyek közül mindenki megtalálja a kockázatvállalási hajlandóságának megfelelő befektetési lehetőséget
 • hozamfigyelő szolgáltatás.

 • Befektetés rövidebb időtávra

 • kamatadómentes biztosítási szolgáltatás a baba érkezésére időzítve,
 • ideális lehetőség a születéssel, a kisgyermekkel kapcsolatos költségek megtakarítására – elsősorban az eseti befizetések révén

 • A szülők biztonságáért

 • 11-féle választható biztosítási fedezet, a „kalandozások” időszakában elsősorban baleset-biztosítások javasoltak, emellett élet- és egészségbiztosítási védelem is választható,
 • kockázatarányos díjak, amelyek igazodnak a fiatal család teherviselő képességéhez, a biztosítási fedezetek mindenkor rugalmasan változtathatóak.

 • Speciális védelem a kisgyermeknek, biztonság a családnak

 • a magzat, kisgyermek szülés előtt diagnosztizált vagy veleszületett rendellenessége esetén, súlyosságtól függő biztosítási összeg kifizetése, akár már magzati korban is,
 • nem várt tragédia esetén (a magzat vagy kisgyermek halála 2 éves korig) is támogatást nyújtunk.

 • További előnyök

 • nincs kockázatelbírálás*, nem kell egészségi nyilatkozatot kitölteni,
 • nincs korlátozás a belépési kort illetően,
 • a Babaváró fedezet teljes költsége három évig kerül levonásra, ezután a költség minimálisra csökken,
 • ikerszülés esetén külön költség nélkül vállaljuk az összes gyermek biztosítását,
 • Allianz Orvosi Call Center szolgáltatásunk keretében szakképzett orvosok várják kérdéseit és adnak tanácsot telefonon, illetve az interneten keresztül. 

Kösse meg az egészségbiztosítási fedezetet az Életprogram, Életprogram - Euró,  Gondoskodás Programok vagy Gondoskodás Most életbiztosítás mellé, és biztosítsa előre megfelelő ellátását egy komoly betegség esetén!

Felmérések alapján a magyar lakosság mintegy felét érintette már közvetlenül - személyesen vagy közeli hozzátartozóján keresztül - rákos megbetegedés, további 22 százalék pedig tágabb környezetében találkozott már vele.

A számok tükrében nem meglepő, hogy a súlyos betegségek közül a daganatos megbetegedéstől tart az emberek többsége leginkább, és ennél a betegségfajtánál tartja a legfontosabbnak az azonnali, szakszerű segítséghez való hozzájutást.

Sajnos szomorú tény, hogy mind az európai, mind az OECD tagországok között Magyarországon a legmagasabb a daganatos betegségek halálozási rátája.*

Az Allianz kiemelkedően fontosnak tartja, hogy ügyfeleinek teljes körű, gyors, és szakszerű segítséget tudjon nyújtani a betegséggel folytatott küzdelemben.

*Forrás: Profitline 2013.06.13., WHO, globocan 2012, OECD Cancer Care, 2013

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a Rákdiagnosztikára és orvosi betegvezetésre szóló egészségbiztosítási fedezet?

Amennyiben daganatos betegség gyanúja miatt az orvos további szakorvosi vagy diagnosztikus vizsgálatot ír elő, úgy partnerünk, az Onkomplex Kft. segítségével az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk ügyfeleinknek:

 • Elsőként egy állapotfelmérő konzultáció keretein belül szakorvosi vizsgálat alapján, partnerünk meghatározza a biztosított gyors, és teljes körű kivizsgálásához szükséges további vizsgálatokat, szakértői egyeztetéseket, konzíliumokat
 • Komplex és vezetett daganat diagnosztika által biztosítjuk az adott daganat típusban szakmailag indokolt legkorszerűbb diagnosztikus vizsgálatok gyors, és teljes körű megszervezését és elvégzését, és a vizsgálatok eredménye alapján a szolgáltató által meghatározott szakértői csoport véleményének és kezelési javaslatának elkészítését. Szakszerű, folyamatos orvosi betegvezetést, szükség esetén orvosi egyeztetéseket, továbbá részletes tájékoztatást és életvezetéshez kapcsolódó, gyakorlati tanácsokat nyújtunk a teljes folyamat alatt.
 • Az orvosi betegvezetés szolgáltatás segítségével szakszerű, folyamatos orvosi betegvezetést, szükség esetén orvosi egyeztetéseket, továbbá részletes tájékoztatást és életvezetéshez kapcsolódó, gyakorlati tanácsokat nyújtunk a teljes folyamat alatt. Ha bármilyen kérdése felmerül, vagy segítségre van szüksége, munkanapokon 12 órás telefonos elérhetőséget biztosítunk,
 • Elősegítjük a megfelelő klinikai kutatási programban való részvételt.

Kösse meg az egészségbiztosítási fedezetet az Életprogram, Életprogram - Euró, Gondoskodás Programok vagy a Gondoskodás Most életbiztosítás mellé, és biztosítsa előre megfelelő ellátását egy komoly betegség esetén!

A szolgáltatás további részleteiről, és az igénybevétel módjáról tájékozódjon szolgáltató partnerünk, az Onkomplex Kft. honlapján.

Kösse meg a forint vagy euró alapú Életprogramokhoz a Genetika+ kiegészítő egészségbiztosításunkat és tudja meg a genetikai (DNS) vizsgálat segítségével, hogy adottságai alapján milyen életformát válasszon saját maga vagy gyermeke számára!

Genetika+ a tudatos életmódért!

Szeretné tudni, hogy génjei alapján milyen ételek, italok vagy vitaminok fogyasztásával tehet a legtöbbet egészségének megőrzése érdekében? Vagy melyik sportot válassza, amely a leginkább megfelel szervezete felépítésének? Szeretné gyermekét már kiskorától kezdve a számára legalkalmasabb, tudatos életmódra nevelni, de nem tudja, hogy miképp kezdjen neki?

Kösse meg a Genetika+ kiegészítő egészségbiztosításunkat és tudja meg a genetikai (DNS) vizsgálat segítségével, hogy adottságai alapján milyen életformát válasszon saját maga vagy gyermeke számára!

A genetikai minta alapján elkészített, személyre szabott, több mint 100 oldalas útmutatónkban található tanácsok segítségére lesznek abban, hogy:

 • milyen életmód, életvitel a legmegfelelőbb egészségének megőrzéséhez,
 • milyen ételeket fogyasszon elsősorban és melyeket érdemes kerülnie,
 • milyen sportág a legideálisabb szervezete számára,
 • milyen egészségi kockázatokra szükséges odafigyelnie, illetve azokat miképp kerülheti el.

Tekintse meg az tájékoztatóinkat, melyekben a Genetika+ előnyeiről olvashat részletesebben.

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz még a Genetika+?

Genetika+ kiegészítő egészségbiztosításunk lehetőséget biztosít a második orvosi szakvéleményre vonatkozó szolgáltatás igénybe vételére is.

Amennyiben egy súlyos betegséget diagnosztizálnának Önnél, és esetleg kétsége merül fel egy-egy tervezett orvosi beavatkozás vagy kezelés szükségességével kapcsolatban, akkor szolgáltatásunk keretében egy második orvosi szakvéleményt kérhet. A szakvéleményt a már rendelkezésre álló orvosi leletei alapján magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkező, neves orvos-szakértő készíti el.

Kösse meg Genetika+ kiegészítő egészségbiztosításunkat Életprogram vagy Életprogram Euró életbiztosítás mellé és őrizze meg egészségét, az Ön szervezetének legmegfelelőbb életmód választásával!

Készítse fel gyermekét a lehető legjobban az egészségtudatos életmódra, kössön neki Életprogram vagy Életprogram - Euró biztosítást és válassza mellé Genetika+ kiegészítő egészségbiztosításunkat!

Már rendelkezik Genetika+ biztosítással?

Ha Ön már ügyfelünk, és bármilyen kérdése merülne fel a Genetika+ kiegészítő egészségbiztosítás által nyújtott genetikai elemzéssel kapcsolatban, szolgáltató partnerünk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

A genetikai szolgáltató és az egyéb szolgáltatók a szolgáltatásnyújtás megszűnéséig a szolgáltatás teljesítéséig szükséges mértékben és ideig jogosultak a szerződési feltételekben meghatározott adatokat kezelni, az egészségügyi és hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvénynek megfelelően. A genetikai szolgáltató együttműködő partnerei:

Laboratórium:

LGC Genomics Ltd.

Unit 1-2 Trident Industrial Estate, Pindar Road

HODDESDON, EN11 0ZW, Nagy-Britannia

Nyomda:

Cerovski Print Boutique
Eugena Podaupskog 4, 10000 Zagráb, Horvátország

Az Allianz Ügyfélportálon keresztül – amennyiben rendelkezik Ügyfélportál szerződéssel – könnyedén, a feltételekben foglaltak szerint - módosíthatja a biztosítási összegeket, a biztosítási fedezetet, illetve ki is terjesztheti a biztosítási védelmet egy Ön számára fontos emberre.

A 2016. december 31-ét követően létrejött Életprogram szerződések esetében a tartam második évétől kezdődően módosíthatók a választott biztosítási fedezetek, vagy bővíthető a szerződés új biztosítottal.

Nincs még Ügyfélportál hozzáférése? Keresse fel biztosításközvetítőjét, vagy látogasson el az Allianz ügyfélkapcsolati pontjaiba, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

férfi dokumentummal
férfi dokumentummal
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.