Mutass többet Mutass kevesebbet

Mit tartalmaz az Allianz Egészségprogram?

Csúsztassa balra a további információkért

Szűrővizsgálatok
Orvosi Call Center
Járóbeteg-ellátás
Labor-és standard diagnosztikai ellátás
Fejlett diagnosztikai ellátás
Egynapos sebészeti ellátás
Műtétet megelőző vizsgálatok
Második orvosi vélemény
Fekvőbeteg-ellátás
Rehabilitációs ellátás
Orvosi asszisztencia
Műtéti térítés
Kórházi napi térítés
Rákdiagnosztikára és orvosi betegvezetés
Kritikus betegségek

Milyen kedvezményeket vehet igénybe a kiegészítő biztosításokra?

Abban az esetben, ha a szerződő az Egészségprogram szerződésre vonatkozó ajánlat aláírásának időpontjában rendelkezik a biztosítónál érvényben lévő, rendszeres díjfizetésű életbiztosítási, lakossági vagyon- vagy gépjármű (gfb, casco) biztosítási szerződéssel , a biztosító engedményt ad a fizetendő díjból.

Allianz Egészségprogram – egyszerű igénybejelentési folyamat opcionális fedezetek esetén!

ágyban ülve telefonozó nő
Jelentse be a szolgáltatási igényt
fotelben ülve teát ivó, telefonozó nő
Nyújtsa be a szükséges dokumentumokat postán vagy személyesen
videóchaten beszélő nő
Hamarosan válaszolunk igényére

Allianz Egészségprogram Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ha az általánosabb egészségügyi helyzetekre szeretne felkészülni, mint például a rendszeres szűrővizsgálat vagy a labordiagnosztikai ellátás, akkor azt ajánljuk, válassza a Járóbeteg egészségbiztosítási csomagot! Amennyiben a kórházi műtéti beavatkozások esetére, valamint az azokhoz kapcsolódó széleskörű ellátási szolgáltatásokra szeretné biztosítani magát, akkor válassza a Fekvőbeteg csomagot!

A járó- és fekvőbeteg csomag választása esetén Ön a szerződési feltételekben részletezett valamennyi orvosi ellátásra jogosult a biztosítási időszak alatt felmerült egészségi problémák esetén. Ha továbbra is bizonytalannak érzi magát, forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz!

Járóbeteg csomag esetén az Ön által igénybevehető szolgáltatások a következőek:  szűrővizsgálatok, orvosi call center, járóbeteg ellátás, labor- és standard diagnosztika, fejlett diagnosztika és egy napos sebészet.

Fekvőbeteg csomag esetén az Ön által igénybevehető szolgáltatások a következőek: szűrővizsgálatok, orvosi call center, műtétet megelőző vizsgálatok, második orvosi vélemény, fekvőbeteg ellátás, rehabilitáció (fizioterápia) és orvosi asszisztencia szolgáltatás.

Amennyiben a kombinált, járó- és fekvőbeteg ellátási csomagot választja, úgy az Ön biztosítása a fentebb felsorolt minden szolgáltatásra kiterjed.

A legkedvezőbb biztosítási díj érdekében javasoljuk, hogy az Allianz Egészségprogram szerződését évente banki díjlehívással vagy bankkártyás fizetéssel rendezze. 

A díjak fogadására szolgáló bankszámla száma: OTP Bank Nyrt: 11794008-21349386-00000000.

Ha további információra lenne szüksége, forduljon bizalommal tanácsadójához, vagy hívja az alábbi telefonszámok egyikét, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére: +36 (1/20/30/70) 421-1-421.

férfi dokumentummal
férfi dokumentummal
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.