Csúsztassa balra a további információkért

Kritikus betegségek
Műtéti térítés
Kórházi napi térítés
Rákdiagnosztikára és orvosi betegvezetés

Kritikus betegségek: Kritikus betegségnek számít a rosszindulatú daganat, a szívinfarktus, az agyi érkatasztrófa, a szervátültetés, a krónikus veseelégtelenség, a szívkoszorúér-műtét, az AIDS, a teljes vakság, a nagy végtag amputációja, a sclerosis multiplex és a nagy égési sérülés. Ha Önnél a fenti betegségek valamelyikét diagnosztizálják, akkor a biztosító kifizeti Önnek a szerződésben megjelölt összeget, hogy ezzel fedezze a gyógykezelés és rehabilitáció költségeit.

 

Műtéti térítés: Ha Ön betegség vagy baleset miatt olyan egészségkárosodást szenved, mely műtéti beavatkozást eredményez, akkor a biztosító a szerződésben meghatározott összeget, a műtét nagysága szerint fizeti ki Önnek. Ez az összeg fedezetet nyújthat a kórházi tartózkodással kapcsolatos többletköltségekre, illetve pótolhatja a kieső jövedelmet is.

Több ember biztonságáról is gondoskodhat, a felsorolt biztosítási fedezetekből választhat házastársa vagy gyermeke számára is.

 

Kórházi napi térítés: Ha Ön egy betegség vagy baleset miatt kórházba kerül, akkor a biztosító a kórházban töltött napokra szolgáltatást fizet. A napi térítés hozzájárulhat a kórházi tartózkodás miatt kieső jövedelem pótlásához vagy a betegséggel, balesettel kapcsolatos költségek fedezéséhez.

 

Rákdiagnosztika: Ha Önnél daganatos betegség gyanúja merül fel és emiatt további vizsgálatokra van szükség, akkor a biztosító a szolgáltató partnere közreműködésével, egy állapotfelmérő konzultációt követően megszervezi és elvégzi az indokolt diagnosztikai vizsgálatokat. A vizsgálatok mellett részletes tájékoztatást kaphat, valamint választ a felmerülő kérdéseire. A szakértők által összeállított kezelési javaslaton kívül a gyógyulást segítheti a megfelelő klinikai kutatási programban való részvétel lehetősége, melyet a biztosító partnere készít elő és szervez meg.

 

 

férfi dokumentummal
férfi dokumentummal
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.