Nyugdíjpénztár

Kamatadó-mentes megtakarítás 20 százalékos adókedvezménnyel támogatva
 
Bankkártyás tagdíjfizetés Számlainformáció

Tisztelt Pénztártagjaink!

Felelős szolgáltatóként Pénztárunk is igazodott a Kormány által megfogalmazott járványügyi és megelőzési szabályokhoz a pénztártagok, az ügyfelek, illetve munkatársai védelme érdekében.

Ennek keretében, a beérkezést követően 7 napig tartjuk karanténban a beérkező leveleket, valamint az egyéb átvett papíralapú dokumentumokat, és csak ezt követően kezdjük meg azok feldolgozását, ügyintézését. A kialakult helyzetre, illetőleg az alkalmazott rendkívüli eljárási rendre tekintettel a határidők betartásánál tapasztalhatnak majd csúszásokat.

Egyúttal a Pénztár Központi Ügyfélszolgálata (cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.) határozatlan időre bezárt.

Kérjük, hogy személyes ügyfélszolgálatunk helyett az online, a telefonos, illetve - a fentiek figyelembe vétele mellett - a postai ügyintézést vegye igénybe.

Egyéni számlájának alakulásáról Számlainformációs rendszerünkön keresztül is kaphat információkat, ahonnan letöltheti adóigazolását is.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Nyugdíjpénztárunk megteremtette az elektronikus ügyintézés lehetőségét, amelyről részletesen tájékozódhat a „Letölthető dokumentumok” között, a „Pénztárak dokumentumtár” oldalon, a nyugdíjpénztári „Nyomtatványok, tájékoztatók menüpontban.

arfolyamok
  

*Az Allianz nyugdíjtervező kalkulátor xlsx formátumban készült, így az Excel korábbi (2007. előtti) verzióival nem nyitható meg az alkalmazás.

Pénztárszövetség nyugdíj-kalkulátora

Bejelentené szolgáltatási igényét? 

Kapcsolódó nyomtatványok

Nem találja amit keres? Segítünk!

Telefonálok Emailt küldök