Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

júl. 24, 2017

Megszűnő roaming díjak— Mutatjuk a leghasznosabb applikációkat az utazáshoz!

Legfrissebb bejegyzésünkben összegyűjtöttük számodra azokat az applikációkat, amik igazán hasznosak lehetnek utazásaid során!
Elolvasom

júl. 17, 2017

Te jól érzed magad a nyaraláson, de vajon az otthonoddal is minden rendben?

Korábbi posztjainkban szó volt az egészségtudatos üdülésről, a fesztiválszezonról, ráadásul a következő hetekben is tartogatunk nektek hasznos és érdekes utazáshoz kapcsolódó témákat, azonban muszáj néhány szót ejtenünk az otthon hagyott értékek biztonságáról is.
Elolvasom

júl. 10, 2017

Dübörög a fesztiválszezon, de nem csak itthon!

Nagy valószínűséggel már Te is részt vettél—vagy tervben van—legalább egy itthoni fesztivál, ám ha mégsem, akkor is biztos hallottál róluk: VOLT, Sziget, Balaton Sound és még sorolhatnánk. Na de mi a helyzet külföldön?
Elolvasom

jún. 24, 2017

Egészségtudatos üdülés – Fókuszban a zöld turizmus

Sokunknál az ökotudatos szemlélet, a testi-lelki-szellemi harmónia keresése kerül előtérbe a nyaralás, és egyben feltöltődés helyszínének kiválasztása során. Nézzük milyen formáját érdemes a pihenésnek választani, ha ezen értékek mentén képzeljük el az üdülést!
Elolvasom

jún. 08, 2017

Utazz, akár a felfedezők!

Nincs is annál jobb, mint kötöttségek nélkül kalandozni izgalmasabbnál izgalmasabb tájakon. Olvasd el tippjeinket, ha utazni készülsz!
Elolvasom

máj. 31, 2017

Tombol a viharszezon. Te felkészültél már?

Az utóbbi időben erős széllökésekkel, felhőszakadással, jégesővel és villámlással csaptak le a viharok országszerte. Kárstatisztikáink szerint májusban többször annyi viharkár történik, mint az év többi hónapjában.
Elolvasom

máj. 18, 2017

Konyhai kisgépek otthonunkban—Mire figyeljünk a választásnál?

Mára rengeteg háztartási kisgép áll rendelkezésünkre, hogy megkönnyítse mindennapjainkat. Érdemes azonban körültekintőnek lennünk a vásárlásnál, mivel nagyobb kárt is okozhatnak, mint örömöt!
Elolvasom

máj. 12, 2017

Öngondoskodás – Mit gondolnak ügyfeleink?

Több mint 19.000 35 és 55 év közötti ügyfelünk töltötte ki a kutatásunk alapjául szolgáló kérdőívet, aminek az eredményeit most összegezzük bejegyzésünkben.
Elolvasom

ápr. 27, 2017

A leggyakoribb cascos káresemények

A tavaszi autós szezon már javában dübörög, most összegyűjtöttük, mire érdemes figyelni, és miért érdemes casco biztosítást kötnöd szeretett autódra.
Elolvasom

33 Minden kiadvány