Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

aug. 08, 2016

Esős napok a nyaralás alatt? 8 játéktipp kisgyerekes szülőknek

Nyaralás alatt sajnos előfordulhat, hogy – akár napokra – elromlik az idő, és sem szabadtéri játékot, sem strandolós programot nem tervezhetünk. Hogyan lehet ilyenkor lekötni a kisebb gyerekeket?
Elolvasom

aug. 08, 2016

Utazás kisbabával: milyen szempontokat érdemes figyelembe venni?

Kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van, és a legtöbben a nyári szezonra időzítik. Ilyenkor vesznek ki hosszabb szabadságot, és sokszor el is utaznak valahová. Mi a helyzet akkor, ha kisbaba van a családban?
Elolvasom

aug. 02, 2016

Egyedül nyaral? Fogadja meg tanácsainkat!

Egyedül többféle okból is utazhat valaki: nem vágyik társaságra, a barátai/családja nem oda utaznának, ahová ő szeretne, de kalandvágyból, önmaga elé kihívást állítva is választhatja valaki az utazásnak ezt a változatát.
Elolvasom

júl. 26, 2016

Tudja, melyek a leggyakoribb kifogások, ami miatt nem kötnek utasbiztosítást?

Sajnos még mindig szép számmal vannak, akik különféle kifogásokkal élnek, hogy miért felesleges utasbiztosítást kötni. Melyek a leggyakoribb kifogások? Nézzük!
Elolvasom

júl. 13, 2016

Hátizsákos Európa-túra – hogyan készüljünk fel?

A teljesség igénye nélkül most azok számára készítettünk egy praktikus összeállítást, akik először vágnak neki hátizsákkal az utazásnak.
Elolvasom

júl. 06, 2016

Mit tehetünk a biztonságos vízparti vakációért?

Bár a vízparti nyaralás mindig csodálatos élmény, sajnos nem veszélytelen. Összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot, hogy felkészülten élvezhesse jól megérdemelt pihenését!
Elolvasom

jún. 27, 2016

Hogyan készítsünk utazási költségtervet? – 2. rész

Előző írásunkban már elkezdtük az utazási költségterv összeállítását, amelyhez első körben a legalapvetőbb szempontokat állítottuk össze. Nézzük, milyen további költségekkel kell még számolnunk utazásunk megtervezése során:
Elolvasom

jún. 16, 2016

Hogyan készítsünk utazási költségtervet? – 1. rész

Amikor nyaralásunkat tervezgetjük, nem árt összeszámolnunk, hogy utazással, szállással, étkezéssel, szórakozással, vásárlással és persze a vészhelyzet esetére szánt pénzzel együtt mindez pontosan mekkora kiadást is jelent majd.
Elolvasom

jún. 10, 2016

5+1 költséges hiba, amit utazás közben elkövethetünk

Bizonyára kevesen vannak, akik utazási élményeik alapján ne tudnának legalább egy olyan esetet említeni, amikor egy-egy apró figyelmetlenség bizony sokba került számukra.
Elolvasom

25 Minden kiadvány