Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

máj. 26, 2016

Honnan tudhatjuk, hogy gyermekünk számára mi a legjobb?

Míg május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük, a hónap utolsó vasárnapja a gyerekeké. Ilyenkor minden róluk és nekik szól – bár nincs ez másképp a legtöbb család hétköznapjaiban sem.
Elolvasom

ápr. 28, 2016

Szülőként Ön is előre takarékoskodna gyermeke számára?

Május első vasárnapján azokat a nőket ünnepeljük, akik mindnyájunk életében az egyik legfontosabb szerepet töltik be: ők az Édesanyák.
Elolvasom

ápr. 21, 2016

Négy teendő tavaszra a környezet védelméért

A Föld Napja minden bizonnyal az egyik legismertebb környezetvédelemmel kapcsolatos világnap hazánkban – köszönhető ez a mögötte álló hazai aktivisták kitartásának, lelkesedésének, és a hozzájuk csatlakozó eltökélt magánszemélyeknek.
Elolvasom

ápr. 06, 2016

Mennyire fontos Önnek az egészsége?

„Az egészség nem csupán a betegség hiánya, hanem a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, a szociális, a pszichológiai és az élettani rendszer folyamatosan változó kölcsönhatásának pozitív eredménye”
Elolvasom

márc. 07, 2016

Miért jó márciusban elkezdeni síelni tanulni? Megmutatjuk!

Aki még csak fontolgatja, hogy megtanul síelni vagy snowboardozni, annak azt tanácsoljuk, hogy ne halassza a következő téli szezonra! Vágjon bele márciusban – az előttünk álló hosszú hétvége épp alkalmas rá.
Elolvasom

febr. 29, 2016

Síelni, snowboardozni utazik? 6 javaslat, amivel színesítheti a programokat

Hosszabb időre utaznak síelni vagy snowboardozni, és más téli programokat is szívesen kipróbálnának? A család vagy a baráti társaság nem minden tagját vonzzák az említett sportok, és ők napközben inkább a szálláson vagy a hüttében várják a többieket?
Elolvasom

febr. 09, 2016

Síelés kisgyerekkel? Ezekre érdemes figyelni!

Azoknak, akik gyerekkel – pláne kisgyerekkel – utaznak síelni, számos olyan szempontot is figyelembe kell venniük, ami a párjukkal, vagy a baráti társaságukkal utazók számára nincs a fókuszban. Íme néhány hasznos tipp.
Elolvasom

25 Minden kiadvány