Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

okt. 10, 2023

Tudtad? Ilyen hatással van a sport a mentális egészségedre

Azt már régóta tudjuk, hogy a rendszeres testmozgás, a sport elengedhetetlen az egészséges életmódhoz és sok betegséget is megelőzhetünk vele, azzal viszont általában kevésbé vagyunk tisztában, hogyan hat a mentális egészségünkre.
Elolvasom

márc. 06, 2023

Te felkészültél egy elektromos autóra?

Blogposztunkban arra keressük a választ, milyen szempontokat érdemes megvizsgálni, hogy eldönthessük, készen állunk-e a villanyautósok táborába tartozni.
Elolvasom

febr. 08, 2023

Európa legromantikusabb városai

Közeledik a Valentin-nap, ez alkalomból összegyűjtöttünk egy csokor romantikus desztinációt, ahova nem csak a szerelmesek napján érdemes ellátogatni!
Elolvasom

jan. 13, 2023

Télből a nyárba: Thaiföld

Vannak, akik a síelés szerelmesei, és a havas hegycsúcsok felé veszik az irányt, mások pedig inkább melegebb éghajlatra menekülnek a hideg időjárás elől.
Elolvasom

dec. 05, 2022

Klasszikus téli sportok

Legújabb bejegyzésünkben a hagyományosnak mondható téli sportok mellett a kevésbé ismert, ám annál izgalmasabb téli sportágakat is bemutatjuk.
Elolvasom

nov. 28, 2022

10 fontos tudnivaló a nyugdíjbiztosításról

Összegyűjtöttünk tíz fontos tudnivalót az Allianz nyugdíjbiztosításról, melynek köszönhetően biztonságban tudhatjuk jövőnket, és terveink nagyobb ívű sikeres kimenetelét.
Elolvasom

okt. 28, 2022

Allianz Ügyfélportál – Intézz mindent egy helyen!

Az elmúlt évben sor került az Allianz Ügyfélportál megújítására, ahol számos biztosítással kapcsolatos ügyintézés elvégezhető papír nélkül, környezetbarát módon.
Elolvasom

okt. 26, 2022

Így kerülhetjük el az online öndiagnosztizálás veszélyeit

Az információk tengerében könnyű elveszni, ráadásul a világhálón hozzáférhető egészségügyi tanácsok gyakran pontatlanok, ezért fenntartásokkal kell őket kezelni!
Elolvasom

okt. 16, 2022

10 fontos tudnivaló az online gépjárműkár-rendezésről

Az autónk sérülésével kapcsolatos kellemetlenségek enyhítése érdekében kényelmes, gyors és nem utolsó sorban papírmentes ügyintézést biztosítunk online kárbejelentő felületünk segítségével.
Elolvasom

229 Minden kiadvány