Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

nov. 23, 2021

Köss lakásbiztosítást akkor is, ha albérletben laksz!

Tudtad, hogy lakásbiztosításodat megkötheted kifejezetten csak ingóságokra is? Ez nagyon hasznosnak bizonyulhat abban az esetben, ha albérletben élsz.
Elolvasom

okt. 19, 2021

Meghalljuk a hangod

A Voice of the Customer, az Allianz kezdeményezése 2020 szeptemberében indult el Magyarországon.
Elolvasom

okt. 15, 2021

Kerti balesetek – mit fedez a biztosító?

Talán eszünkbe sem jut, de otthonunk biztonságában is előfordulhatnak balesetek, melyek azonban megfelelő óvintézkedésekkel könnyedén elkerülhetők.
Elolvasom

okt. 13, 2021

Baleseti stresszhelyzetben rossz döntéseket hozhatunk

Gyakran előfordul, hogy stresszesen ülünk a volán mögé. Ennek ellenére legtöbbször mégis szerencsésen, biztonságban érkezünk meg úti célunkhoz. De vajon mi történhet akkor, ha mégsem?
Elolvasom

okt. 04, 2021

Vezess biztonságosan ősszel is!

Amint beköszönt az ősz, egyre forgalmasabbá válnak az utak, a hűvös, esős időjárás pedig a tapasztalt sofőrök számára is tartogathat meglepetéseket.
Elolvasom

szept. 23, 2021

Őszi kirándulóhelyek a szomszédos országokban

A zsúfolt városokban nem mindig tudjuk kiélvezni az ősz szépségét, ezért érdemes ellátogatni kicsit távolabb, például a szomszédos országok természeti kincseihez.
Elolvasom

szept. 15, 2021

Őszi teendők II. – Lakásbeli és ház körüli előkészületek

Az autónk már készen áll az őszre, de ne csak négykerekűnkkel kapcsolatban készítsünk praktikus listát magunknak a nyár végén. Ingatlanunkkal kapcsolatban is ellenőrizzünk néhány dolgot, hogy magabiztosan vágjunk neki az év hűvösebb felének.
Elolvasom

szept. 10, 2021

Őszi teendők I. – Készítsd fel az autódat az évszakváltásra!

Mi jut eszünkbe az őszről? Tanévkezdés, egyre rövidebb nappalok, barnuló-sárguló falevelek, egyre több eső, hűvösödő időjárás, Petőfi-idézetekkel zsúfolt Facebook és Insta-posztok.
Elolvasom

aug. 10, 2021

Utasbiztosításainkról egyszerűen

Az álom könnyedén rémálommá válhat, hogyha a nyaralás során elkeveredik a poggyászunk, késik a gép, esetleg baleset ér minket, vagy egyik útitársunkat.
Elolvasom

229 Minden kiadvány