Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

febr. 27, 2020

Országok és szigetek ahol aktív pihenést válassz

Ha esetleg a városi látképet havas csúcsokra, a zöld 50 árnyalatára vagy a tavak és az óceán kékjére, zöldjére cserélnéd, akkor az alábbi 5 célpont Neked szól!
Elolvasom

febr. 21, 2020

Jó, ha tudod: Bodrinak is kell útlevél!

Január 10. óta az Allianz utasbiztosításainak platina csomagjai már kutyánkat és macskánkat sem hagyják figyelmen kívül, ha sürgősségi ellátásra lenne szükség külföldön*.
Elolvasom

jan. 24, 2020

Így készítsd fel autódat a sítúra előtt!

Bár a tél itthon eddig viszonylag kevés havat hozott, január vége február eleje még bőven beletartozik a síszezonba. Amennyiben saját autóval vágunk neki a külföldi kalandnak, az alábbi szempontokat mindenképpen fontoljuk meg.
Elolvasom

jan. 20, 2020

Mini kikapcsolódás Grazban

Január örömére egy olyan desztinációt ajánlunk Nektek, amely tökéletes célpont lehet bármelyik (nem csak) téli hétvégére. A Local's Lore vendégposztját olvashatjátok.
Elolvasom

jan. 13, 2020

Újévi fogadalmak és öngondoskodás

Új év új élet. New Year new me. Ismerős mondatok? Egyáltalán nem véletlen, ugyanis az újévi fogadalmak a modern ember szériatartozékai, még akkor is, ha valaki nem megrögzött „fogadó.”
Elolvasom

febr. 26, 2020

Futás nyáron? Lehetséges!

Sokan megijednek a hőségtől, azonban kellő körültekintéssel fenntarthatod nyáron is az edzettségi szintedet! Néhány tipp a nyári futáshoz.
Elolvasom

24 Minden kiadvány