Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

jún. 27, 2018

Rossz szomszédság—5 tipikus szomszéd, akit túl kell élnünk

Bármilyen formában is élünk egymás mellett szomszédainkkal, előfordulhatnak súrlódások az együttélés során. Összegyűjtöttünk pár szomszéd-típust, akik megadják a lakóközösségeink sava-borsát. Ugye ismerősek?
Elolvasom

máj. 25, 2018

Mire figyelj, ha kiadnád lakásodat?

Nyáron jellemzően megugrik az albérletkeresők száma. Amennyiben lakáskiadásra készülsz, érdemes tisztában lenned a kockázatokkal.
Elolvasom

máj. 09, 2018

Biztonságban az utakon: rajtad is múlik!

Kultúra - partnerség - tisztelet - egymásra figyelés – biztonság. Ezek a Közlekedési Kultúra Napjának jelszavai. Alkalmazd Te is őket mindennapi közlekedésed során!
Elolvasom

ápr. 27, 2018

Így kirándulunk mi!

Tudod mi az a ferrátázás? Érdekel melyek a kollegáink által leginkább kedvelt belföldi és külföldi úti célok? Bejegyzésünkben most fény derül az Allianz-ososok kirándulási szokásaira.
Elolvasom

ápr. 19, 2018

Műanyagmentes világ – Legyen minden nap a Föld Napja!

Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot? Április 22-én világszerte immáron 48.alkalommal rendezik meg a Föld Napját. Idén kiemelt téma a műanyaghasználat visszaszorítása.
Elolvasom

ápr. 05, 2018

Rend a lelke mindennek—3 tipp a tavaszi nagytakarításhoz!

Itt a tavasz, vele együtt a természet is megújul. Segítünk, hogy Te is frissen indulj neki az évszaknak. Tippjeinkkel könnyebben megy majd otthonod rendberakása is!
Elolvasom

márc. 22, 2018

30 éve veletek—Mindent az Allianz-ról!

A világ több mint 70 országában vagyunk jelen, köztük Magyarországon. Az Allianz Hungária Zrt., már több mint 30 éve társatok egy életen át. Érdekes tényeket és adatokat gyűjtöttünk össze.
Elolvasom

márc. 14, 2018

Hosszú hétvégék hada: Irány Európa!

Ha még nem tervezted meg az idei hosszú hétvégéid kirándulós programjait, itt az idő, hogy elővedd a naptárad! Adunk pár tippet, hova érdemes kiruccanni pár napra.
Elolvasom

márc. 02, 2018

Szenvedély. Összeköt. Közelegnek a pjongcsangi téli paralimpiai játékok!

Dél-Koreában idén tizenkettedik alkalommal kerülnek megrendezésre a téli paralimpiai játékok. Kíváncsi vagy pontosan miről is van szó?
Elolvasom

32 Minden kiadvány