Indul az Allianz Balance, az Allianz Hungária új, ingyenes webináriumsorozata

A mindenki számára nyitott, online kezdeményezés célja, hogy meghívott szakértők segítségével a társadalom széles körét érintő, a járvány okozta érzelmi, mentális és kapcsolati nehézségek feldolgozását segítse, utat mutasson a különböző megküzdési és adaptációs módszerek területén. Az Allianz Balance első részének előadója, április 29-én dr. Kádár Annamária pszichológus lesz, aki a szülőknek nyújt segítséget a gyermekek közösségbe való visszatérésével kapcsolatban.

 

Az elhúzódó pandémia, a hullámokban érkező akadályok, a bizonytalanság, a kapcsolattartás és a munkavégzés megváltozott módja alaposan felforgatta mindannyiunk életét. A bezártság, az online térbe költözött élet, a járvány mentális, érzelmi, pszichés hatásai befolyásolták és továbbra is hatással vannak emberi kapcsolatainkra, fizikai állapotunkra, és meghatározhatják mindennapi  együttműködési és teljesítőképességünket is. 
Allianz Balance

 

A belső és külső nehézségek feldolgozására, az alkalmazkodás és a reziliancia lehetőségeinek és módszereinek széles körben történő megosztására az Allianz Hungária Zrt. új kezdeményezést indít Allianz Balance névvel.  Az online eseménysorozat mindenki számára ingyenesen érhető el a regisztrációt követően. Az Allianz Balance minden egyes online eseményén egy-egy neves szakértő tart előadást a lelki, mentális, érzelmi egyensúly megteremtését segítő témák egyikében.  Az első alkalom április 29-én 19.00 órától kezdődik dr. Kádár Annamária pszichológussal, aki előadása során a szülőknek kínál segítséget, azzal kapcsolatban, hogyan készítsék fel gyermeküket a közösségbe való visszatérésre.

Dorn Gabriella

„Az Allianz Hungária jövőbiztosítóként nemcsak ügyfeleiért érez felelősséget, hanem a társadalom hosszútávú jóllétéért is. Bízom benne, hogy az Allianz Balance meghívott szakértői segítségével, ha biztos receptet nem is, azonban hasznos információkat és segítséget adhatunk ahhoz, hogy minél többen sikeresen megküzdhessenek a lelki és mentális akadályokkal. Bár a jelenlegi helyzet sokunkat negatívan érint, azonban látnunk kell azt is, hogy mindez kedvezhet az együttműködés és az empatikus egymásra figyelés erősödésének is.” – mondta Dorn Gabriella az Allianz Hungária Zrt. Marketing és kommunikációs vezetője az új programsorozattal kapcsolatban. 

Allianz Balance