otthonGyere az Allianzhoz a biztonság
kedvéért!

Köszönjük, hogy megtiszteltél minket bizalmaddal a 2024-es lakáskampány alatt!

Amennyiben szeretnél többet megtudni lakásbiztosításainkról, kattints ide

Kedves Ügyfelünk!

A lakásbiztosítási kampánnyal kapcsolatban minden fontos információt összegyűjtöttünk ezen az oldalon.

A 25/2023. (II. 1.) Korm. rendelet alapján a lakáscélú ingatlant érintő, határozatlan időre kötött vagyonbiztosítási szerződés vonatkozásában a biztosítóval szerződő fél - a biztosítási évfordulón túl - minden év márciusában költségmentesen élhet egy további felmondási lehetőséggel a rendes felmondás szabályai alapján. A kormányrendeletről bővebben ITT olvashatsz.

Ha a jelenlegi biztosítási szerződésed teljes mértékben megfelel az elvárásaidnak, akkor nincs további teendőd.

Kérjük, keresd fel a biztosítási tanácsadódat vagy hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámon, és tekintsétek át közösen meglévő szerződésedet. Ha úgy döntesz, elérhető lehet akár egy korszerűbb termék vagy újabb fedezetek, esetleg kedvezőbb biztosítási díj. Ajánljuk figyelmedbe az Allianz Összhang Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást is.

Amennyiben összehasonlítod meglévő biztosításodat egy másik lakásbiztosítással, kérjük, vedd figyelembe, hogy a termék ára csak az egyik tényező a lakásbiztosítás választásakor. A fedezetek köre, azaz milyen esetekben szolgáltat a biztosító, illetve a fedezetek nagysága, azaz mekkora összeget fizet a biztosító kár esetén, ugyancsak fontos szempontok, hiszen ezek határozzák meg, hogy igényeidnek megfelelő biztosítással rendelkezel-e, ezért ezeket mindig érdemes együtt vizsgálnod.

A lakásbiztosítási szerződés költségmentesen felmondható írásban minden év március 1. és március 31. napja között. Szerződésed a felmondás beérkezését követő 30. napon szűnik meg, amelyről a beküldést követő pár napon belül pontos tájékoztatást küldünk. További információért tekintsd meg a többi gyakori kérdésünket is, amelyben összefoglaltuk a kampánnyal kapcsolatos legfontosabb információkat.