Ints búcsút az ünnepi stressznek és irány a nyár!

Allianz Hungária Zrt.
Mindenki álmodozott már arról, hogy az év utolsó hónapját pihenéssel tölti a szokásos rohanás és készülődés helyett. Engedjük szabadjára fantáziánkat és nézzük meg, hova utaznánk el a borús, hideg téli idő elől, milyen úti célt választanánk szívesen, ahol napfénnyel és nyugalommal, pozitív élménnyel töltekezhetünk fel. Most az álmodozás könnyen valósággá válhat az Allianz legújabb utazási nyereményjátékával, hiszen ha szerencsénk van akár egy 100 ezer forintos Neckermann utalvánnyal is gazdagodhatunk. Emellett 10 százalékos engedménnyel köthetünk Allianz utasbiztosítást online, a Hűségprogramban pedig további kedvezmények várnak ránk.

 

Társ az élet útján

Ha elhatároztuk magunkat, hogy idén végre megszakítjuk a megszokott menetrendet és elutazunk egyedül, párunkkal, vagy barátokkal, tegyük próbára szerencséket is: kövessük az Allianz Instagram oldalát és posztoljunk #társazéletútján hashtaggel egy képet kedvenc utazásunkról december 9-ig, így 100 ezer forintos Neckermann utalványt nyerhetünk. Ahhoz, hogy kikapcsolódásunk valóban gondtalan legyen, ne felejtsünk el utasbiztosítást sem kötni. Ezt könnyedén és gyorsan megtehetjük online az Allianz weboldalán, akár indulás előtt 2 órával a reptérről is. Online kötés esetén az Allianz most 10 százalék kedvezményt kínál, illetve ezen felül a  Hűségprogramba történő regisztrációt követően, már az első kötéskor akár további 15 százalék kedvezményt is kaphatunk.

Gondtalan időtöltés

Az Allianz utasbiztosítások platina csomagjaival biztonságban érezhetjük magunkat a világ bármely pontján, hiszen limit nélküli fedezet nyújtanak a baleset vagy betegség miatti sürgősségi ellátásra, mentésre, valamint hazaszállításra. A platina csomagok továbbá speciális szolgáltatásokat is tartalmaznak, mint például vulkánkitörés vagy hurrikán miatti idő előtt hazautazás. Megnyugtató az is, hogy a 24 órás telefonszolgálatnak köszönhetően a magyar nyelvű segítség a világ bármely pontjáról és órájában elérhető. A szerződési feltételekben meghatározott váratlan események bekövetkeztekor élhetünk azzal a lehetőséggel is, hogy bejelentésünket követően az Allianz kockázatviselése díjfizetés nélkül egy nappal meghosszabbodik, amennyiben a hazautazás időpontja - például közlekedési baleset, útlezárás, időjárás miatti légtér zárlat, - kitolódik, illetve járatunk késik, vagy esetleg járatunkat törlik.

Információ a nyereményjátékról

Az Allianz utasbiztosításokról

 

Ints búcsút az ünnepi stressznek és irány a nyár!