Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram

Csatlakozzon Hűségprogramunkhoz, és kösse meg utasbiztosítását online 25% kedvezménnyel!

Mi a Hűségprogram? 

Az Allianz Utasbiztosítási Hűségprogramot azért hoztunk létre, hogy díjazzuk ügyfeleink hűségét. A Hűségprogram keretében 25% kedvezménnyel köthet utasbiztosítást az allianz.hu oldalon.

A Hűségprogramban bárki részt vehet, aki regisztrál az Allianz Ügyfélportálon. A regisztrációt követően nem kell mást tennie, mint bejelentkezni az Ügyfélportál fiókjába a biztosításkötés előtt.  

Milyen kedvezményt vehet igénybe a Hűségprogramban?

Az Ügyfélportál regisztrációt követően a 10% online kedvezményen felül jogosulttá válik a 15% hűségkedvezményre is, így 25% kedvezménnyel tud utasbiztosítást kötni.

A kedvezmény igénybevételéért nincs más teendője, mint bejelentkezni az Ügyfélportál fiókjába a biztosításkötés előtt!

Hűségprogram Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Hűségprogramba való regisztrációhoz nem kell mást tennie, mint létrehozni egy Ügyfélportál fiókot, melyre az utasbiztosítás megkötése előtt és során is lehetőség van. Az utasbiztosításhoz szükséges adatok megadása után átirányítjuk az Ügyfélportálra, ahol véglegesítheti a regisztrációját. A regisztrációt követően a 10%-os online kedvezményen felül, azonnal jogosulttá válik a 15% hűségkedvezményre is, így 25% kedvezménnyel tud utasbiztosítást kötni!  A kedvezmény igénybevételéhez a jövőben nincs más teendője, mint utasbiztosítás kötés előtt belépni az Ügyfélportál fiókjába. 
Amennyiben úgy köt utasbiztosítást, hogy nem jelentkezett be az Ügyfélportál fiókjába, sajnos nem tudjuk utólag érvényesíteni a kedvezményt. Ezért kérjük, biztosításkötés előtt ügyeljen rá, hogy bejelentkezzen Ügyfélportál fiókjába! 
A Hűségprogram keretében igénybe vehető kedvezmény több biztosítottra is érvényes. A szerződéskötés során megadott biztosítottak mindegyikére a kedvezményes díj vonatkozik. 
A Hűségprogramhoz csatlakozva a 10%-os online kedvezményen felül azonnal jogosulttá válik a 15% hűségkedvezményre is, így 25% kedvezménnyel tud utasbiztosítást kötni. 
A Hűségprogram keretében igénybe vehető kedvezmény nem veszti érvényét.