Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram

Utazzon Hűségprogramunkkal, és gyűjtsön élmények mellett kedvezményeket is!

Hogyan léphet be az Allianz Utasbiztosítási Hűségprogramba?

Az Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram egy törzsvásárlói kedvezményprogram, melyet azért hoztunk létre, hogy díjazzuk ügyfeleink hűségét és utazásait.
A kedvezményprogramban bárki részt vehet, aki regisztrál és bejelentkezik az Allianz Utasbiztosítás kalkulátor első, „Alapadat” oldalán található „Bejelentkezés” gombra kattintva. Emellett az Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram szövegdoboz „Részletek” mezőjére kattintva is lehet regisztrálni.
A regisztráció ingyenes, csak a nevét, e-mail címedét, telefonszámát és egy jelszót kell megadnia.
Amint bejelentkezett máris igénybe veheti az ajánlott kedvezményeket!
Belépek a Hűségprogramba

Milyen kedvezményeket vehet igénybe az Allianz Utasbiztosítási Hűségprogramban?

10% online kötési kedvezmény
A hűségprogram online felületen vehető igénybe, így ha regisztrál a programba, automatikusan megkapja az online kötésért járó azonnali 10% kedvezményt. Sőt, ez még nem minden! Ha hűséges utazónk, további előnyöket nyújtunk, így akár összesen 25% kedvezményt is kaphat utasbiztosítása árából!

 További kedvezményeink:

Csúsztassa balra a további információkért

Kedvezményszint Ezüst csomag Arany csomag  Platina csomag Felületen megjelenő tájékoztató szöveg
I. szint 5% 10% 15% A hűségprogramon keresztül történő első utasbiztosítás kötésekor jogosult lesz 5%, 10%, vagy 15% kedvezményre, a választott utasbiztosítási csomagodjának megfelelően.
II. szint 5% 5% 5% A hűségprogramon keresztül történő második utasbiztosítás kötésekor automatikusan jogosult lesz további 5% mindhárom csomag esetében!
III. szint 10% 10% 10% A továbbiakban, az újabb utasbiztosítások kötésekor, ha a hűségprogramon keresztül kötött utasbiztosításai összege meghaladja a 13.500 Ft-ot automatikusan jogosult lesz további 10% kedvezményre utasbiztosítása megkötése során! *
IV. szint 15% 15% 15% Ha a hűségprogramon keresztül kötött további utasbiztosításai összege meghaladja a 20.000 Ft-ot, a következő kötés alkalmával automatikusan jogosult lesz további 15% kedvezményre utasbiztosítása megkötése során! *
További vásárlások 15% 15% 15% További utasbiztosítások kötésére is érvényes a 15% kedvezmény, egészen addig, amíg él az Ügyfélprofilja.

* Az I. szinten felüli kedvezmények csak a kedvezményprogramban résztvevőknek jelennek meg.

A kedvezmény szinteket végig kell járnia ahhoz, hogy részesülhessen az egyes szintekhez tartozó kedvezményben.
(Így például abban az esetben, ha már a II. kedvezmény szintnél meghaladja utasbiztosításai összege a 13500 Ft-ot, nem adhatjuk meg a III. szinthez tartozó 10% kedvezményt, csak a II. szinthez tartozó 5% kedvezményt.)

Ahhoz, hogy a III. és IV. szint kedvezményét megkapja, a biztosításai összegének túl kell lépnie a szintekhez megkívánt összeget.
(Így például, ha éppen 13500 Ft a biztosításai összege, csak a következő utasbiztosítás vásárlásakor lép életbe a 10% kedvezmény.)

Az Allianz Utasbiztosítás kalkulátor Összefoglalás oldalán a „Díjkedvezmény összesen” mezőben az összesített (10% online + aktuális hűség) kedvezményeket is megjelenítjük. A díjat a kedvezmények levonásával jelenítjük meg.

Hűségprogram Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Tovább az összes kérdésre