Sajtószoba

máj. 23, 2017

A májusi jégeső is aranyat ér?

Az elmúlt évek tapasztalatai szerint nem árt felkészülni, hiszen az Allianz Hungária Zrt. kárstatisztikái szerint májusban többször annyi viharkár történik, mint az év többi hónapjában, és ha az elmúlt két hétre tekintünk, úgy hihetjük, hogy ez alól az idei év sem lesz kivétel.

ápr. 12, 2017

Már a harmincasok szerint is fiatalabb korban kellene elkezdeni a nyugdíjra való takarékoskodást

Átlagosan 8 év lemaradásban vannak, akik a harmincas éveikben kezdenek el takarékoskodni.

márc. 31, 2017

Eszközök az otthon kényelme és biztonsága szolgálatában

Az otthon legtöbbünk számára a nyugalmat, a családunk életterét jelenti, amelyet értékeinkkel együtt éjjel-nappal szeretnénk biztonságban tudni. Ennek a biztonságnak ma már különböző szintjei érhetők el.

jan. 03, 2017

Megváltozott az Allianz legismertebb telefonszáma

Az Allianz Hungária Zrt. kivezeti a megszokott 06-40-421-421 telefonos elérhetőségét. 2017-től kizárólag a 06-(1/20/30/70)-421-1-421-es hívószámokon intézhetik ügyeiket az ügyfelek.

dec. 19, 2016

Tegyük meg az óvintézkedéseket a nyugodt ünnepek érdekében

A karácsonyi időszakban és szilveszter éjszakáján megnő az anyagi veszteséget és kárt okozó esetek száma, és nem szabad alábecsülnünk a karácsonyfa és a tűzijátékok által okozott károk összegét sem. Mielőtt káreseményünk keletkezne, az ünnepek előtt érdemes átnézni, hogy milyen biztosítási fedezetekkel rendelkezünk.

dec. 12, 2016

Mit tanultunk a Reszkessetek betörőkből?

December van, mindenki készülődik karácsonyra és az újesztendőre: beszerezzük az utolsó díszeket a fenyőfára, átgondoljuk, hogy milyen finomsággal készülünk a vendégeknek, valamint az év utolsó napjait a pihenésnek és a feltöltődésnek szenteljük. De legnagyobb nyugalmunkat is megzavarhatja számos kellemetlenség, például egy betörés, amire a statisztikák szerint elég nagy az esély.

nov. 16, 2016

A fűtési szezonban több mint 100 tűzeset történik havonta

Az adatokat nézve kirajzolódik, hogy a lakásokban bekövetkezett tűzesetek jelentős százaléka a fűtési szezon számlájára írható.

nov. 10, 2016

Új, üzletmenet folytonossági szolgáltatás a biztosítási piacon

Budapest, 2016. november 10. – Változik a kockázati környezet a vállalatok körül, ezért az Allianz Hungária Zrt., szorosan együttműködve a kockázatelemzés területén az AON Magyarország Kft.-vel, valamint az informatikai rendszerekért felelős Duna Elektronika Kft.-vel, együttesen biztosítják a szakértői segítséget egy előre nem várt katasztrófa bekövetkezése esetén.

okt. 19, 2016

Nyugdíjfronton jók az Y-generáció kilátásai

2014 óta több országban is javult a nyugdíjrendszer fenntarthatósága – állapítja meg az Allianz 2016. évi nyugdíj-fenntarthatósági indexe, amely 54 ország adatait dolgozta fel.

171 news in total

Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.