Sajtószoba

aug. 09, 2018

Egyre többet szánunk a biztonságra, ha külföldre utazunk

Legtöbben a nyári üdülési, illetve a síszezonban kötnek utasbiztosítást, és egyre többen választják a legszélesebb körű védelmet nyújtó biztosítási csomagokat.

aug. 07, 2018

Biztonságosabbá vált a hajózás, az éghajlatváltozás, a kiberkockázatok azonban újabb veszélyt jelentenek

Az Allianz 2018. évi biztonsági és hajózási jelentése szerint az elmúlt 10 évben 38 százalékkal csökkent a hajózási balesetek száma, 2017-ben összesen 94 nagyhajó veszett oda világszerte.

aug. 07, 2018

Erős eredményekkel zárta az Allianz a második negyedévet, a vállalat megerősítette a 2018-as kilátásokat

Az Allianz Csoport jó úton halad a 2018. évi működési eredményre vonatkozó célja felé

júl. 31, 2018

Vigyázz, kész, rajt: indul az Allianz World Run 2018

A kihívásban résztvevők 90 napon keresztül öt földrészen gyűjthetik a kilométereket a Runtastic applikáció segítségével, hogy teljesítményükkel végül SOS Gyermekfalvakat támogassanak a világ több részén.

júl. 26, 2018

Felhőtlen nyaralás: minden második ügyfél választja az Allianz kiegészítő Családi baleset-biztosítását lakásbiztosítása mellé

Legyen szó belföldi, vagy külföldi nyaralásról, az Allianz Otthonbiztosítás Plusz alapbiztosítás kiegészítő biztosításai mellett nincs más dolgunk, mint elmerülni az élményekben és a vakáció minden pillanatát kiélvezni szeretteinkkel.

jún. 14, 2018

Labdarúgó-világbajnokság

Egy olyan nagy sportesemény szervezése, mint a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság, minden érintett – a vendéglátó ország és a szervezők, a szponzorok és a műsorszolgáltatók, illetve a játékosok és a szurkolók – számára különböző kockázatokat rejt magában.

jún. 05, 2018

Az Allianz és az UniCredit a Közép- és Kelet Európai (CEE) régióra hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást írt alá

Az Allianz az UniCredit ügyfeleinek Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Szlovéniában élet-, vagyon-, gépjármű- és balesetbiztosítási termékeit kínál.

máj. 31, 2018

GÉMOSZ nívódíjas az Allianz Hungária

A 2017-ben alapított Nívódíjat tizenkét kategóriában ítélte oda az elnökség, ezek közül az Allianz Hungária az év biztosítója kategóriában győzedelmeskedett.

máj. 29, 2018

MABIASZ terméknagydíjas az Allianz Hungária

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének (MABIASZ) tagjai ismét értékelték a biztosítótársaságok tevékenységét. A szövetség, a 2018-ban alapított Magyar Biztosítási Terméknagydíjjal a független biztosításközvetítők által legjobbnak ítélt biztosítói termékeket tüntette ki. Az Allianz Hungária Lakásbiztosítási konstrukciói a legjobb biztosítási termékek között szerepeltek és bronz minősítésben részesültek.

186 news in total

Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.