Sajtószoba

okt. 24, 2018

Sokan kötünk utasbiztosítást a hosszú hétvégék előtt

Közeledik az újabb a hosszúhétvége, sokan tervezik már a programokat az aktív kikapcsolódáshoz, külföldi városnéző körutakhoz, amelyekhez most szép őszi idő is ígérkezik.

okt. 01, 2018

Vége a gazdasági fellendülésnek az Allianz legfrissebb jelentése szerint

Kilencedik alkalommal megjelent Allianz Globális Vagyonosodási Jelentés szerint, a 2017-es év kivételes volt a befektetők szempontjából, hiszen a politikai feszültségek ellenére a pénzügyi válságot követő gazdasági fellendülés világszerte élénkülést hozott magával.

okt. 01, 2018

Allianz online kárbejelentés: gyors, egyszerű és kényelmes

Ha megtörténik a baj és kár éri otthonunkat vagy autónkat, a legfontosabb, hogy minél előbb bejelentsük azt a biztosító felé.

szept. 19, 2018

Az Allianz 2018-ban újra a Dow Jones Fenntarthatósági Index első helyén végzett

A szektorban a vállalat lett a legjobb az éghajlati stratégia, a humántőke-fejlesztés, az információ biztonság, az adóstratégia és a pénzügyi integráció területén.

szept. 18, 2018

Az olimpia világszintű biztosítási partnere lesz az Allianz

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az Allianz bejelentette, hogy a biztosító 2021-ben csatlakozik a NOB „Világszintű Olimpiai Partner” programjához.

szept. 05, 2018

Sok kárt okozott a hétvégi vihar és esőzés

Viharral, villámlással és sok csapadékkal indult az ősz. A hirtelen érkező barátságtalan időjárás az egész országon végigvonult a hétvégén, és a szeptember elején megszokottnál is több kárt okozott a fővárosban, illetve a Dunántúlon.

aug. 30, 2018

A természeti erőforrások kimerülése a vállalatok működését is fenyegeti

Az Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) „A környezeti kockázatoknak való kitettség mérése és kezelése” című legújabb jelentésében arra figyelmeztet, hogy a Föld természeti erőforrásai, mint például a tiszta levegő és a friss víz, számos ipari ágazatban jelentős kockázatnak vannak kitéve.

aug. 28, 2018

Rekord összegű adójóváírás az Allianz Önkéntes Nyugdíjpénztárnál

Több mint 1,3 Mrd forint összegű egyéni számlára könyvelt adójóváírás érkezett az Allianz Önkéntes Nyugdíjpénztárba idén július végéig, ami közel 20 százalékos növekedést jelent az elmúlt év azonos időszakához képest.

aug. 15, 2018

Tovább erősít a piacon az Allianz: a CIB Önkéntes Nyugdíjpénztár beolvadt az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztárba

A két önkéntes nyugdíjpénztár egyesülésével az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár megerősítette második helyét az önkéntes nyugdíjpénztári piacon, taglétszáma megközelíti a 184 ezer főt, kezelt vagyona pedig a 194 milliárd forintot. A július 1-jén hatályba lépett beolvadást követően az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár taglétszáma 4500 fővel és 7 milliárd forintos megtakarítással bővült.

195 news in total

Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.