Sajtószoba

 
 
 

máj. 13, 2019

Tovább nő az egyéni öngondoskodás, a munkáltatói közreműködés beszakadt az Allianz Pénztárak elemzése szerint

2019 első négy hónapjában 1064 millió forint munkáltatói tagdíjátvállalás érkezett be az Allianz Hungária Nyugdíjpénztárba, ami az előző év hasonló időszakához képest 34,3 százalékos visszaesés.
Olvasok tovább

márc. 07, 2019

1 milliárd euróra nőtt az Allianz X alapja

Az emelés az Allianz X befektetési múltjának, a gyorsan növekvő vállalatokkal való sikeres együttműködésének, valamint a csoport általános digitális átalakulási stratégiájához való hozzájárulásának eredménye.
Olvasok tovább

febr. 25, 2019

Rekordösszegű eredményt ért el az Allianz 2018-ban

Sikeres évet zárt 2018-ban az Allianz Csoport: teljesítménycéljait minden szegmensben elérte, magas szintű tőkeerejét megtartotta.
Olvasok tovább

febr. 19, 2019

Történelmi eredményt ért el az Allianz Nyugdíjpénztár 2018-ban

Történetének legmagasabb tagdíjbevételét, összesen 9,348 milliárd forint egyéni befizetést könyvelhetett el az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár tavaly, ez 10,34 százalékos növekedést jelent a korábbi év eredményéhez képest.
Olvasok tovább

jan. 29, 2019

A kiberbiztonság jelentős üzleti kockázattá vált az Allianz 2019-es kockázati barométere szerint

A 86 ország mintegy 2415 szakértője által végzett felmérés alapján a vállalati kockázatforrások sorában az első helyen továbbra is az üzletmenet megszakadás szerepel. A kiberbiztonság a második helyen áll, megelőzve a tűzeseteket és a természeti katasztrófákat. Az eredmények alapján az üzletmenet megszakadásának forgatókönyvei egyre változatosabbak és összetettebbek, a költségek pedig tovább emelkednek. Nagyobb lett az egyes országok, illetve a hozzájuk köthető hackercsoportok által okozott kiberfenyegetettség, valamint az adatvédelmi incidensek nyomán indított peres ügyek valószínűsége is. Az idei rangsorban az éghajlatváltozás okozta kockázatok és a szakképzett munkaerő hiánya lépett előre a leglátványosabban.
Olvasok tovább

jan. 10, 2019

E-kárbejelentő: QR kódot kapnak az Allianz ügyfelei

Elindult a „kék-sárga” baleseti bejelentő egységes digitális verziója, amelynek segítségével mostantól az Allianz ügyfelei gyorsan, egyszerűen online, okostelefonról is intézhetik kötelező-gépjármű felelősségbiztosításukhoz (kgfb) kapcsolódó kárbejelentésüket.
Olvasok tovább

jan. 03, 2019

Az Allianz Hungária a legjobb a biztosítási piacon

A KPMG legfrissebb magyarországi kutatása során több mint 3000 fogyasztót kérdeztek meg az elmúlt fél évben történt vásárlásaikról.
Olvasok tovább

dec. 13, 2018

Felkészülés a jövőre Allianz nyugdíjbiztosítással

Ha szeretnénk biztonságban tudni jövőnket és terveink nagyobb ívű sikeres kimenetelét, akkor ne felejtsünk el Allianz nyugdíjbiztosítást kötni.
Olvasok tovább

dec. 06, 2018

Ints búcsút az ünnepi stressznek és irány a nyár!

Most az álmodozás könnyen valósággá válhat az Allianz legújabb utazási nyereményjátékával, hiszen ha szerencsénk van akár egy 100 ezer forintos Neckermann utalvánnyal is gazdagodhatunk.
Olvasok tovább

205 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.