Sajtószoba

jún. 05, 2018

Az Allianz és az UniCredit a Közép- és Kelet Európai (CEE) régióra hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást írt alá

Az Allianz az UniCredit ügyfeleinek Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Szlovéniában élet-, vagyon-, gépjármű- és balesetbiztosítási termékeit kínál.

máj. 31, 2018

GÉMOSZ nívódíjas az Allianz Hungária

A 2017-ben alapított Nívódíjat tizenkét kategóriában ítélte oda az elnökség, ezek közül az Allianz Hungária az év biztosítója kategóriában győzedelmeskedett.

máj. 29, 2018

MABIASZ terméknagydíjas az Allianz Hungária

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének (MABIASZ) tagjai ismét értékelték a biztosítótársaságok tevékenységét. A szövetség, a 2018-ban alapított Magyar Biztosítási Terméknagydíjjal a független biztosításközvetítők által legjobbnak ítélt biztosítói termékeket tüntette ki. Az Allianz Hungária Lakásbiztosítási konstrukciói a legjobb biztosítási termékek között szerepeltek és bronz minősítésben részesültek.

máj. 15, 2018

Az Allianz Csoport éghajlatvédelmi csomagja

Az Allianz ambiciózus éghajlatvédelmi csomagjával az alacsony szén‑dioxid‑kibocsátású gazdaságra való áttérést támogatja.

ápr. 03, 2018

Új Allianz márka - az élet kaland, fedezzük fel együtt!

2017-ben az Allianz anyavállalat vezetősége a korábbi Lépj bátran! márkapozícionálást továbbgondolva egy új helyet határozott meg az Allianz márka számára a globális pénzügyi szolgáltatók között: Allianz. Társ az élet útján. A megújult márkához egy új, lendületes arculat is kapcsolódik, mely 2018 elejétől válik láthatóvá az Allianz Hungáriánál.

ápr. 03, 2018

Új Allianz márka - az élet kaland, fedezzük fel együtt!

márc. 26, 2018

2017-ben is az Allianz Hungária a legjobb magyar biztosító

Az Allianz Hungária Zrt. a 2015-ös és 2016-os első helyezés után, 2017-ben harmadjára is a legjobb magyar biztosítónak bizonyult a World Finance közönségszavazásán.

márc. 26, 2018

Az Allianz jelentése a mesterséges intelligenciáról

Az Allianz jelentése a mesterséges intelligenciáról: a robotok térnyerése hatalmas előnyökkel kecsegtet a vállalkozások számára, de új kár- és felelősségi helyzeteket is teremt.

márc. 21, 2018

Harmadik éve dobogós helyen az Allianz „Az Év Ügyfélbarát Biztosítója” szavazáson

Közel 40 ezer ügyfél, mintegy 280 ezer értékelése alapján az Allianz harmadik egymást követő évben végzett a dobogón az ügyfélközpontúság terén élenjáró biztosítók között a nagy biztosítók kategóriájában.

171 news in total

Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.