Sajtószoba

 
 
 

jan. 30, 2020

Az Allianz Hungária Zrt. közleménye a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

Az Allianz Hungária Zrt. utasbiztosítási termékei kiterjednek a külföldön vírusos fertőzés kapcsán indokolttá vált sürgősségi ellátásra, ez alól pedig a koronavírus-járvány sem jelent kivételt.
Olvasok tovább

jan. 30, 2020

Az Allianz Hungária Zrt. koronavírus-járvánnyal kapcsolatos állásfoglalása baleset-, egészség- és életbiztosítási termékeit illetően

Az Allianz Hungária Zrt. élet-, baleset- és egészségbiztosítási csomagjainak szerződési feltételeiben nem minősül kizáró oknak az új típusú koronavírus (COVID-19).
Olvasok tovább

dec. 09, 2019

Új, kárrendezést egyszerűsítő digitális megoldásokat vezet be az Allianz

Az Allianz ConnX applikációján keresztül elérhető egy távoli videós kárfelvételi szolgáltatás így az ügyfelek mobiltelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, néhány egyszerű lépésben, élő kapcsolat mellett oszthatják meg a káreseményről készült felvételeket lakás- és gépjármű kár esetén.
Olvasok tovább

nov. 13, 2019

Erős eredménnyel zárta az Allianz a harmadik negyedévet

A részvényesek számára megtermelt adózott eredmény 2019. harmadik negyedéves értéke 0,6 százalékkal, 1,9 milliárd euróra nőtt.
Olvasok tovább

nov. 05, 2019

Még sosem volt ilyen biztonságos a repülés

Az Allianz és az Embry-Riddle Aeronautical University közös jelentése szerint a halálos kimenetelű baleseteket tekintve, 2017 és 2018 bekerült a légiközlekedési ágazat három legbiztonságosabb éve közé, a rekordnagyságú utasforgalom ellenére is.
Olvasok tovább

okt. 18, 2019

Az Allianz világelső márka a biztosítók piacán

Az Interbrand jelentése szerint az Allianz a legjobb a szektorban, márkaértéke 12 százalékkal nőtt az előző évhez képest.
Olvasok tovább

okt. 07, 2019

Allianz: 7 trend, ami költségesebbé teszi a műszaki és építési beruházásokat

A projektek egyre összetettebbek, megvalósításuk évtizedekig is elhúzódhat és értékük gyakran több tízmilliárd dollárt is elér.
Olvasok tovább

okt. 07, 2019

Allianz: 7 trend, ami költségesebbé teszi a műszaki és építési beruházásokat

A legnagyobb értékű károkat világszerte a tűzesetek és robbanások okozzák. Egyre több a hibás termékekkel és az üzletmenet megszakadásával összefüggő biztosítási esemény, valamint a kereskedelmi viták jelentős problémát jelentenek.
Olvasok tovább

szept. 18, 2019

Növekedett Magyarország eszközállománya az Allianz Globális Vagyonosodási Jelentése szerint

A pénzügyi válság óta 2018-ban csökkent először a globális pénzeszközállomány A legszegényebb és leggazdagabb országok egymáshoz való közeledése megállt A kötelezettségállomány növekedése magas szinten stabilizálódott Magyarország: a globális tendenciával szemben a pénzeszközállomány erőteljesen növekedett A globális vagyoni középosztály stagnál
Olvasok tovább

185 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.