jan. 25, 2018

Utasbiztosítás, életet menthet

Külföldre, illetve az egzotikus utazásra készülők esetében mindenkinek ajánlott utasbiztosítást kötnie, hiszen részükre a megszokottól eltérő környezet számos extra veszélyt is magában hordozhat.
Olvasok tovább

jan. 23, 2018

Allianz Kockázati Barométer 2018

A vállalkozások kockázati környezetét 2018-ban mérettől és ágazattól függetlenül az üzletmenet megszakadása és a kiberbiztonsági események uralják.
Olvasok tovább

dec. 29, 2017

Ne tegyük tönkre az évvégét!

Elérkeztünk az év utolsó napjaihoz, amikor a meghitt összejövetelek után, családunkkal vagy barátainkkal kicsit kötetlenebb formában ünnepelve zárhatjuk le az óévet.
Olvasok tovább

dec. 20, 2017

Ünnepek közben is biztonságban

Karácsonyhoz közeledve nem csupán az ünnepi hangulatunk fokozódik, de az előkészületekkel járó teendők is sokasodnak, így egyre többen ülünk autóba, a megnövekedett forgalom és a nagy sietség pedig fokozott veszélyeket rejt magában.
Olvasok tovább

okt. 13, 2017

Megugró káresemények a péntek 13-ai napokon - nem árt az óvatosság!

2017-ben már másodszorra jelez a naptár péntek 13-át. Sokunk fejében megfordul ilyenkor, hogy vajon van-e alapja a drámai számot övező baljóslatoknak, illetve, hogy hogyan tudnánk kitérni a fenyegető szerencsétlenségek elől.
Olvasok tovább

szept. 19, 2017

Az Allianz Globális Vagyonosodási Jelentése: Fellendülés viharos időkben

A magyar háztartások vagyonnövekedése némileg lefékeződött, mivel a jelek szerint kifutóban van a hitelfelvételek visszaszorítása.
Olvasok tovább

aug. 30, 2017

Új ifjúsági akadémiát alapított az Allianz és az FC Bayern München

A Bayern München 2017. augusztus 21-én átadta új campusát, ahol nemcsak a futballklub junior és a női csapata edz majd, de a Bayern München és az Allianz közös kezdeményezésében létrejött Allianz FC Bayern Akadémia is helyet kapott.
Olvasok tovább

aug. 21, 2017

Az Allianz és a nemzetközi SOS Gyermekfalvak mozgalom közös vészhelyzeti segélyprogramot indít

Az Allianz munkatársai 500 000 eurót gyűjtöttek az SOS Gyermekfalvak részére egy olyan adománygyűjtő akció keretében, amelyen az Allianz futói összesen 1,37 millió kilométert „gyűjtöttek össze”.
Olvasok tovább

máj. 23, 2017

A májusi jégeső is aranyat ér?

Az elmúlt évek tapasztalatai szerint nem árt felkészülni, hiszen az Allianz Hungária Zrt. kárstatisztikái szerint májusban többször annyi viharkár történik, mint az év többi hónapjában, és ha az elmúlt két hétre tekintünk, úgy hihetjük, hogy ez alól az idei év sem lesz kivétel.
Olvasok tovább

260 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.