márc. 17, 2016

Újra az Allianznál az államilag finanszírozott gyermek balesetbiztosítás

Az állam által finanszírozott általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás fedezete minden 3. és 18. életévét betöltött gyermeknek alanyi jogon jár. Ebben az évben ezt a fedezetet az Allianz Hungária Zrt. biztosítja a gyermekek számára.
Olvasok tovább

márc. 16, 2016

Egyre tudatosabbak a magyar gazdák

Mától lehet pályázni a mezőgazdasági biztosítás díjához nyújtott támogatásra. A korábbi évek tapasztalatai alapján a jég és viharkárok jelentik a legnagyobb veszélyforrást a mezőgazdaságból élők számára. Egyre több termelő köt biztosítást, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő fedezet a bajban.
Olvasok tovább

febr. 29, 2016

A 2015-ös működési eredmény a céltartomány felső szintjéhez közelít

Az igazgatóság magabiztosan tekint a 2016-os év elé: a működési eredményre vonatkozó kilátásunk jelenleg 10,5 milliárd ±500 millió euró.
Olvasok tovább

febr. 18, 2016

Továbbra is a csőtörés a vezető káresemény az Allianznál

Átlagosan havonta több mint 10 ezer lakásbiztosítási kár volt a 2015-ös évben, a káreseményekben leggazdagabb hónapban, júliusban pedig csaknem 20 ezer darab.
Olvasok tovább

febr. 08, 2016

Szlalomozzunk nyugodtan a sípályákon

A közkedvelt téli sportok veszélyesek is lehetnek, így alapos előkészületekre van szükség, hogy a lejtőkön is biztonságban legyünk. Az Allianz összeszedte praktikus tanácsait az utasbiztosítással kapcsolatban.
Olvasok tovább

febr. 04, 2016

Az Allianz lett a világ legértékesebb biztosítási márkája

Az elmúlt három évhez hasonlóan az idén is az Allianz végzett az első helyen a Brand Finance Top 50 biztosítási rangsorában. 2016-ban az Allianz egyedüli biztosítóként szerepel a világ ötven legerősebb márkája rangsorában.
Olvasok tovább

jan. 28, 2016

Allianz Kockázati Barométer 2016

Változik a kockázati környezet a vállalkozások körül – kiélezett verseny és kibertámadások a legnagyobb fenyegetések között
Olvasok tovább

jan. 26, 2016

Allianz Hungária 2016-ban is a legjobb magyar biztosító

Az Allianz Hungária Zrt. másodjára is a legjobb magyar biztosítónak bizonyult a World Finance közönségszavazásán.
Olvasok tovább

jan. 26, 2016

Újabb elismerés az ügyfelektől az Allianz Hungáriának

Az Allianz Hungária Zrt. kapta a biztosítási ügyfelek véleménye alapján a második helyezést az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díjátadón.
Olvasok tovább

227 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.