Sajtószoba

 
 
 

okt. 21, 2015

Az autózás jövője

A mobilitás és a közlekedésbiztonság átalakulása alapvetően megváltoztatja az autóipart és a biztosítási szektort. Az Allianz összefoglalta, hogyan képzeli el az autózás jövőjét.
Olvasok tovább

okt. 19, 2015

Az Allianz ismét előrébb lépett a legjobb márkák ranglistáján

Az Interbrand idei „Legjobb globális márkák” rangsorában az előző évhez képest 10 százalékkal, 8,5 milliárd USD-ra nőtt az Allianz márka értéke. Ezzel a társaság az 54. helyre lépett előre a legjobb 100 nemzetközi márka között.
Olvasok tovább

okt. 09, 2015

Gyújtsunk be a fűtési szezonnak

Az Allianz Hungária Zrt. megvizsgálta az elmúlt hat év lakossági vagyon kárstatisztikáit, ami alapján jól látható, hogy a lakásokban bekövetkezett tűzesetek közel 60 százaléka az októbertől márciusig tartó időszakra esik.
Olvasok tovább

okt. 01, 2015

Az Allianz Globális Vagyonosodási Jelentése: a pénzeszközök területén tapasztalható fellendülés tovább folytatódik

Magyarország az egy főre eső nettó pénzeszközállomány tekintetében a 30. helyet foglalja el, a Gini-index alapján pedig hazánkban nem egyenlőtlen a vagyoneloszlás.
Olvasok tovább

aug. 27, 2015

Emelkednek a lakásárak

Az egyetemi tanév kezdete miatt szeptember talán még kiemelkedőbb ebből a szempontból, éppen ezért az Allianz Hungária összeszedett pár jó tanácsot azoknak, akik társasházi lakást vásárolnak vagy bérelnek.
Olvasok tovább

júl. 29, 2015

A minőségi élet a génjeinkben rejlik

Kevesen gondolnak arra, hogy az egészségesebb életmód elérése érdekében először alaposan feltérképezzék az életkörülményeiket, és az elérhető vizsgálatok segítségével megismerjék, milyen kockázatoknak van kitéve az egészségi állapotuk.
Olvasok tovább

júl. 07, 2015

10 dolog, amire nem gondoltunk eddig az utasbiztosítások kapcsán

A nyári időszakban jelentősen megemelkedik a külföldre utazók száma, azonban az utazás és a pihenés alatt is számtalan váratlan helyzet alakulhat ki.
Olvasok tovább

jún. 15, 2015

Szereti az Y-generáció az Allianzot

Az Allianznál nemzetközi, kelet-európai és magyarországi szinten is többségben vannak a nők, nagy arányban töltenek be vezető pozíciót, ráadásul az Y-generációs munkavállalók körében is nagyobb arányban képviseltetik magukat.
Olvasok tovább

jún. 11, 2015

A magyar nyugdíjasok rezsire és mindennapi élelmiszerre költenek a legtöbbet

A magyar nyugdíjasok az uniós átlagnál kevesebbet költenek rezsire, és mint minden ország esetében, így hazánkban is jelentős összeget adnak ki az étkezésre. Ezek a megállapítások az Allianz International Pensions által elvégzett, 32 európai országra kiterjedő elemzés eredményeit tükrözik.
Olvasok tovább

205 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.