Sajtószoba

 
 
 

nov. 12, 2015

2015-ben utoljára fenyeget a péntek 13

Az Allianz Hungária az elmúlt 10 éves kárstatisztikáját megvizsgálva megállapította, hogy péntek 13-án valóban több kár történik, mint egy átlagos pénteki napon.
Olvasok tovább

nov. 11, 2015

Az Allianz Hungária a legjobb magyar biztosító

Az Allianz Hungária Zrt. kapta a legjobb magyar biztosítójának járó díjat a World Finance szavazásán.
Olvasok tovább

okt. 29, 2015

Ma van az Internet Napja

Október 29. az Internet Napja, amely során az első létrejött internetes kapcsolatra emlékezünk. Az internet forradalmasította a számítógép használatot és kommunikációt, átalakította társadalmunkat és a gazdasági életet.
Olvasok tovább

okt. 22, 2015

A hosszú hétvégén több a betöréses lopás

A hosszú hétvégék alkalmával sokan döntenek úgy, hogy kiszakadnak a hétköznapokból, és elutaznak néhány napra. Ilyenkor átlagosan 17 százalékkal megemelkedik a betörések száma.
Olvasok tovább

okt. 21, 2015

Az autózás jövője

A mobilitás és a közlekedésbiztonság átalakulása alapvetően megváltoztatja az autóipart és a biztosítási szektort. Az Allianz összefoglalta, hogyan képzeli el az autózás jövőjét.
Olvasok tovább

okt. 19, 2015

Az Allianz ismét előrébb lépett a legjobb márkák ranglistáján

Az Interbrand idei „Legjobb globális márkák” rangsorában az előző évhez képest 10 százalékkal, 8,5 milliárd USD-ra nőtt az Allianz márka értéke. Ezzel a társaság az 54. helyre lépett előre a legjobb 100 nemzetközi márka között.
Olvasok tovább

okt. 09, 2015

Gyújtsunk be a fűtési szezonnak

Az Allianz Hungária Zrt. megvizsgálta az elmúlt hat év lakossági vagyon kárstatisztikáit, ami alapján jól látható, hogy a lakásokban bekövetkezett tűzesetek közel 60 százaléka az októbertől márciusig tartó időszakra esik.
Olvasok tovább

okt. 01, 2015

Az Allianz Globális Vagyonosodási Jelentése: a pénzeszközök területén tapasztalható fellendülés tovább folytatódik

Magyarország az egy főre eső nettó pénzeszközállomány tekintetében a 30. helyet foglalja el, a Gini-index alapján pedig hazánkban nem egyenlőtlen a vagyoneloszlás.
Olvasok tovább

aug. 27, 2015

Emelkednek a lakásárak

Az egyetemi tanév kezdete miatt szeptember talán még kiemelkedőbb ebből a szempontból, éppen ezért az Allianz Hungária összeszedett pár jó tanácsot azoknak, akik társasházi lakást vásárolnak vagy bérelnek.
Olvasok tovább

209 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.