máj. 04, 2020

Karanténban a gazdaság

Az Allianz közgazdászainak helyzetelemzése.
Olvasok tovább

ápr. 29, 2020

Készségek a művelt kaméleonok világában

Új generáció születik: a K-generáció
Olvasok tovább

ápr. 21, 2020

Őrizzük meg a kíváncsiságunkat

Nem túlzás azt állítani, hogy a koronavírus-járvány hatására az általunk ismert világ fenekestül felfordult, vízválasztóhoz érkeztünk sok szempontból...
Olvasok tovább

ápr. 07, 2020

Az Allianz Hungária bővíti sikeres digitális megoldásainak körét

A biztosító március végén a gépjármű-felelősségbiztosítási károk esetében is elérhetővé tette ügyfelei és a hozzá forduló károsultak számára az eddig csak Casco-kárügyintézésben használt, azon a téren már közkedvelt Online Kárstátuszkövető alkalmazását.
Olvasok tovább

febr. 28, 2020

Az Allianz Csoport immár ötödik éve növekedési pályán van

Az Allianz SE 2019-es éves és 4. negyedéves eredményeiről szóló közlemény
Olvasok tovább

febr. 27, 2020

Az Allianz Hungária Zrt. közleménye a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

Az Allianz Hungária Zrt. utasbiztosításai kiterjednek a külföldön vírusos fertőzés kapcsán indokolttá vált sürgősségi ellátásra, ez alól pedig a koronavírus-járvány sem jelent kivételt.
Olvasok tovább

febr. 21, 2020

Minden idők legjobb magyar paralimpiai szereplésére számítunk

A Magyar Parasport Napja alkalmából az Allianz Hungária Zrt. is köszönti a Magyar Paralimpiai Bizottságot, gratulál a versenyzőknek a 2019-es év eredményeihez; a 2020-as tokiói seregszemlére kvótáért harcoló sportolóknak sikeres kvalifikációt, az augusztusban utazó csapatnak pedig jó versenyzést kíván!
Olvasok tovább

febr. 07, 2020

Több mint 2000 kárbejelentés érkezett az Allianz Hungária Zrt.-hez

Az Allianzhoz, az országon február első hetében áthaladó viharos erejű szél következményeként több, mint 2000 kárbejelentés érkezett. Az Allianz mindent megtesz a megnövekedett kárbejelentések hatékony kezelése érdekében, és online megoldásaival segíti ügyfelei lehető leggyorsabb kiszolgálását.
Olvasok tovább

jan. 30, 2020

Az Allianz Hungária Zrt. koronavírus-járvánnyal kapcsolatos állásfoglalása baleset-, egészség- és életbiztosítási termékeit illetően

Az Allianz Hungária Zrt. élet-, baleset- és egészségbiztosítási csomagjainak szerződési feltételeiben nem minősül kizáró oknak az új típusú koronavírus (COVID-19).
Olvasok tovább

302 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.