nov. 10, 2016

Új, üzletmenet folytonossági szolgáltatás a biztosítási piacon

Budapest, 2016. november 10. – Változik a kockázati környezet a vállalatok körül, ezért az Allianz Hungária Zrt., szorosan együttműködve a kockázatelemzés területén az AON Magyarország Kft.-vel, valamint az informatikai rendszerekért felelős Duna Elektronika Kft.-vel, együttesen biztosítják a szakértői segítséget egy előre nem várt katasztrófa bekövetkezése esetén.

okt. 19, 2016

Nyugdíjfronton jók az Y-generáció kilátásai

2014 óta több országban is javult a nyugdíjrendszer fenntarthatósága – állapítja meg az Allianz 2016. évi nyugdíj-fenntarthatósági indexe, amely 54 ország adatait dolgozta fel.

okt. 11, 2016

Az Allianz továbbra is szárnyal a globális márkák rangsorában

Az Interbrand idei „Legjobb globális márkák” rangsorában az előző évhez képest 12 százalékkal nőtt az Allianz márka értéke. Ezzel a társaság az 51. helyre lépett előre a legjobb 100 nemzetközi márka között.

szept. 21, 2016

Az Allianz Globális Vagyonosodási Jelentése: véget ért az aranykor

A jelentés alapján úgy tűnik, hogy véget ért az aranykor: 2015-ben mindössze 4,9 százalékkal emelkedett a globális pénzeszközök összértéke, és ez éppen csak meghaladja a gazdasági aktivitás növekedési ütemét.

szept. 20, 2016

Szeptember a motor casco kárbejelentés hónapja

Az őszi időjárás arra ösztönözi a motorosokat, hogy még a zord tél előtt kivigyék a szabadba vasparipájukat. Ezért nem árt megfogadni pár jótanácsot, hogy elkerüljük az őszi baleseteket, valamint felkészüljünk a téli tárolásra.

szept. 05, 2016

Biztonságos iskolakezdés

A tanév megkezdésével jelentősen megugrik a forgalom, ami fokozottan érezhető az óvodák és iskolák környékén. A nyári időszakhoz képest szeptembertől ismét több gyermeket láthatunk az utakon a reggeli és a délutáni órákban.

szept. 01, 2016

Allianz Blogverseny – Egy lépés előre

Az Allianz egy egyedülálló blogversenyt szervez, melyre 2014 óta nem volt példa a blogszférában. Eddig több mint 50-en jelentkeztek az értékes nyereményekért, melyet a nyertesek az Allianz Közös Jövőnk konferenciáján vehetnek át.

júl. 20, 2016

Kárrendezésre felkészülve

Az elmúlt napokban tapasztalt viharok, az erős szél és eső számos kárt okozott az otthonokban országszerte. Az Allianz folyamatosan fogadja a bejelentéseket, a ma reggeli adatok szerint több mint 5000 db kárbejelentés vár kárszakértői szemlére szerte az országban.

júl. 20, 2016

Készüljünk fel a nyári viharokra, biztosítsuk lakásunkat gyorsan és egyszerűen!

227 news in total

Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.