máj. 23, 2019

Elektromos autók versenye a Hungaroringen – több ezer e-lóerő csap össze

Abu Dhabit és Andorrát követi Magyarország az Eco Grand Prix versenynaptárában. A száz százalékban elektromos hajtású autók versenye a Hungaroringen június 1-jén egy 9 órás megbízhatósági futammal debütál, a program fő támogatója az Allianz.
Olvasok tovább

máj. 17, 2019

Erős eredménnyel zárta az Allianz Csoport az első negyedévet

A negyedéves eredmény 7,5 százalékkal 3 milliárd euróra nőtt, a részvényesek számára megtermelt adózott eredmény elérte a 2 milliárd eurót.
Olvasok tovább

máj. 15, 2019

Folytatódik a sikersorozat: az Allianz ismét Superbrands díjas lett

Kimagasló szaktudás, ügyfél-orientáltság és kiemelkedő ügyfélélmény: ezek azok a tényezők, amelyek immár 15. alkalommal segítették hozzá az Allianz Hungáriát a Superbrands díj, illetve 12. alkalommal a Business Superbrands díj elnyeréséhez.
Olvasok tovább

máj. 13, 2019

Tovább nő az egyéni öngondoskodás, a munkáltatói közreműködés beszakadt az Allianz Pénztárak elemzése szerint

2019 első négy hónapjában 1064 millió forint munkáltatói tagdíjátvállalás érkezett be az Allianz Hungária Nyugdíjpénztárba, ami az előző év hasonló időszakához képest 34,3 százalékos visszaesés.
Olvasok tovább

márc. 07, 2019

1 milliárd euróra nőtt az Allianz X alapja

Az emelés az Allianz X befektetési múltjának, a gyorsan növekvő vállalatokkal való sikeres együttműködésének, valamint a csoport általános digitális átalakulási stratégiájához való hozzájárulásának eredménye.
Olvasok tovább

febr. 25, 2019

Rekordösszegű eredményt ért el az Allianz 2018-ban

Sikeres évet zárt 2018-ban az Allianz Csoport: teljesítménycéljait minden szegmensben elérte, magas szintű tőkeerejét megtartotta.
Olvasok tovább

febr. 19, 2019

Történelmi eredményt ért el az Allianz Nyugdíjpénztár 2018-ban

Történetének legmagasabb tagdíjbevételét, összesen 9,348 milliárd forint egyéni befizetést könyvelhetett el az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár tavaly, ez 10,34 százalékos növekedést jelent a korábbi év eredményéhez képest.
Olvasok tovább

jan. 29, 2019

A kiberbiztonság jelentős üzleti kockázattá vált az Allianz 2019-es kockázati barométere szerint

A 86 ország mintegy 2415 szakértője által végzett felmérés alapján a vállalati kockázatforrások sorában az első helyen továbbra is az üzletmenet megszakadás szerepel. A kiberbiztonság a második helyen áll, megelőzve a tűzeseteket és a természeti katasztrófákat. Az eredmények alapján az üzletmenet megszakadásának forgatókönyvei egyre változatosabbak és összetettebbek, a költségek pedig tovább emelkednek. Nagyobb lett az egyes országok, illetve a hozzájuk köthető hackercsoportok által okozott kiberfenyegetettség, valamint az adatvédelmi incidensek nyomán indított peres ügyek valószínűsége is. Az idei rangsorban az éghajlatváltozás okozta kockázatok és a szakképzett munkaerő hiánya lépett előre a leglátványosabban.
Olvasok tovább

jan. 10, 2019

E-kárbejelentő: QR kódot kapnak az Allianz ügyfelei

Elindult a „kék-sárga” baleseti bejelentő egységes digitális verziója, amelynek segítségével mostantól az Allianz ügyfelei gyorsan, egyszerűen online, okostelefonról is intézhetik kötelező-gépjármű felelősségbiztosításukhoz (kgfb) kapcsolódó kárbejelentésüket.
Olvasok tovább

281 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.