aug. 07, 2018

Erős eredményekkel zárta az Allianz a második negyedévet, a vállalat megerősítette a 2018-as kilátásokat

Az Allianz Csoport jó úton halad a 2018. évi működési eredményre vonatkozó célja felé
Olvasok tovább

júl. 31, 2018

Vigyázz, kész, rajt: indul az Allianz World Run 2018

A kihívásban résztvevők 90 napon keresztül öt földrészen gyűjthetik a kilométereket a Runtastic applikáció segítségével, hogy teljesítményükkel végül SOS Gyermekfalvakat támogassanak a világ több részén.
Olvasok tovább

júl. 26, 2018

Felhőtlen nyaralás: minden második ügyfél választja az Allianz kiegészítő Családi baleset-biztosítását lakásbiztosítása mellé

Legyen szó belföldi, vagy külföldi nyaralásról, az Allianz Otthonbiztosítás Plusz alapbiztosítás kiegészítő biztosításai mellett nincs más dolgunk, mint elmerülni az élményekben és a vakáció minden pillanatát kiélvezni szeretteinkkel.
Olvasok tovább

jún. 14, 2018

Labdarúgó-világbajnokság

Egy olyan nagy sportesemény szervezése, mint a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság, minden érintett – a vendéglátó ország és a szervezők, a szponzorok és a műsorszolgáltatók, illetve a játékosok és a szurkolók – számára különböző kockázatokat rejt magában.
Olvasok tovább

jún. 05, 2018

Az Allianz és az UniCredit a Közép- és Kelet Európai (CEE) régióra hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást írt alá

Az Allianz az UniCredit ügyfeleinek Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Szlovéniában élet-, vagyon-, gépjármű- és balesetbiztosítási termékeit kínál.
Olvasok tovább

máj. 31, 2018

GÉMOSZ nívódíjas az Allianz Hungária

A 2017-ben alapított Nívódíjat tizenkét kategóriában ítélte oda az elnökség, ezek közül az Allianz Hungária az év biztosítója kategóriában győzedelmeskedett.
Olvasok tovább

máj. 29, 2018

MABIASZ terméknagydíjas az Allianz Hungária

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének (MABIASZ) tagjai ismét értékelték a biztosítótársaságok tevékenységét. A szövetség, a 2018-ban alapított Magyar Biztosítási Terméknagydíjjal a független biztosításközvetítők által legjobbnak ítélt biztosítói termékeket tüntette ki. Az Allianz Hungária Lakásbiztosítási konstrukciói a legjobb biztosítási termékek között szerepeltek és bronz minősítésben részesültek.
Olvasok tovább

máj. 15, 2018

Az Allianz Csoport éghajlatvédelmi csomagja

Az Allianz ambiciózus éghajlatvédelmi csomagjával az alacsony szén‑dioxid‑kibocsátású gazdaságra való áttérést támogatja.
Olvasok tovább

ápr. 03, 2018

Új Allianz márka - az élet kaland, fedezzük fel együtt!

2017-ben az Allianz anyavállalat vezetősége a korábbi Lépj bátran! márkapozícionálást továbbgondolva egy új helyet határozott meg az Allianz márka számára a globális pénzügyi szolgáltatók között: Allianz. Társ az élet útján. A megújult márkához egy új, lendületes arculat is kapcsolódik, mely 2018 elejétől válik láthatóvá az Allianz Hungáriánál.
Olvasok tovább

238 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.