Sajtószoba

 
 
 

júl. 13, 2016

Durva költségektől menthet meg egy megfelelő utasbiztosítás

Amikor kitűzzük a külföldi nyaralásunk időpontját és elkezdjük tervezni a programjainkat, gyakran megfeledkezünk belekalkulálni a költségvetésbe, hogy önhibánkon kívül is történhetnek velünk apró bosszúságok, megbetegedések és balesetek.
Olvasok tovább

jún. 28, 2016

5 tipp, hogy mire figyeljünk a szabadtéri rendezvényeken

A legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyek is megnyitották már a kapuikat, s elkezdődött a fesztiválszezon is, ezért az Allianz összegyűjtötte, hogy hogyan óvhatjuk magunkat és védhetjük meg értékeinket, amennyiben koncertre támad kedvünk menni.
Olvasok tovább

máj. 26, 2016

A májusi viharok óvatosságra intenek

Az elmúlt évek tapasztalatai szerint nem árt felkészülni, hiszen az Allianz Hungária Zrt. kárstatisztikái szerint májusban többször annyi viharkár történik, mint az év többi hónapjában, és úgy néz ki, hogy ez alól az idei év sem lesz kivétel.
Olvasok tovább

ápr. 26, 2016

A kiberkockázatok nagyobb veszélyt jelentenek, mint a katasztrófák

Az Allianz összeszedte, melyek azok a jótanácsok, amelyet a motorosoknak célszerű megfontolniuk indulás előtt.
Olvasok tovább

ápr. 26, 2016

Kezdjük biztonságosan a motoros szezont!

Az Allianz összeszedte, melyek azok a jótanácsok, amelyet a motorosoknak célszerű megfontolniuk indulás előtt.
Olvasok tovább

ápr. 07, 2016

Eljutni a gyanútól a gyógyulásig

Az Egészség Világnapjának célja, hogy felhívja a figyelmet, mennyire fontos odafigyelnünk, és a tőlünk telhető legtöbbet megtennünk saját magunk és családunk egészségének megőrzése érdekében.
Olvasok tovább

márc. 31, 2016

Unit-linked életbiztosítás már két százalék alatti TKM-mel is

A hosszú távú megtakarítások felértékelődtek az utóbbi években. Sokan szeretnék saját kezükbe venni a sorsukat, de a különböző hirdetések számtalan befektetési lehetőséggel kecsegtetnek, amelyek között sokszor még pénzügyi szakemberként is nehéz kiigazodni.
Olvasok tovább

márc. 17, 2016

Újra az Allianznál az államilag finanszírozott gyermek balesetbiztosítás

Az állam által finanszírozott általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás fedezete minden 3. és 18. életévét betöltött gyermeknek alanyi jogon jár. Ebben az évben ezt a fedezetet az Allianz Hungária Zrt. biztosítja a gyermekek számára.
Olvasok tovább

márc. 16, 2016

Egyre tudatosabbak a magyar gazdák

Mától lehet pályázni a mezőgazdasági biztosítás díjához nyújtott támogatásra. A korábbi évek tapasztalatai alapján a jég és viharkárok jelentik a legnagyobb veszélyforrást a mezőgazdaságból élők számára. Egyre több termelő köt biztosítást, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő fedezet a bajban.
Olvasok tovább

171 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.