Sajtószoba

jan. 03, 2017

Megváltozott az Allianz legismertebb telefonszáma

Az Allianz Hungária Zrt. kivezeti a megszokott 06-40-421-421 telefonos elérhetőségét. 2017-től kizárólag a 06-(1/20/30/70)-421-1-421-es hívószámokon intézhetik ügyeiket az ügyfelek.

dec. 19, 2016

Tegyük meg az óvintézkedéseket a nyugodt ünnepek érdekében

A karácsonyi időszakban és szilveszter éjszakáján megnő az anyagi veszteséget és kárt okozó esetek száma, és nem szabad alábecsülnünk a karácsonyfa és a tűzijátékok által okozott károk összegét sem. Mielőtt káreseményünk keletkezne, az ünnepek előtt érdemes átnézni, hogy milyen biztosítási fedezetekkel rendelkezünk.

dec. 12, 2016

Mit tanultunk a Reszkessetek betörőkből?

December van, mindenki készülődik karácsonyra és az újesztendőre: beszerezzük az utolsó díszeket a fenyőfára, átgondoljuk, hogy milyen finomsággal készülünk a vendégeknek, valamint az év utolsó napjait a pihenésnek és a feltöltődésnek szenteljük. De legnagyobb nyugalmunkat is megzavarhatja számos kellemetlenség, például egy betörés, amire a statisztikák szerint elég nagy az esély.

nov. 16, 2016

A fűtési szezonban több mint 100 tűzeset történik havonta

Az adatokat nézve kirajzolódik, hogy a lakásokban bekövetkezett tűzesetek jelentős százaléka a fűtési szezon számlájára írható.

nov. 10, 2016

Új, üzletmenet folytonossági szolgáltatás a biztosítási piacon

Budapest, 2016. november 10. – Változik a kockázati környezet a vállalatok körül, ezért az Allianz Hungária Zrt., szorosan együttműködve a kockázatelemzés területén az AON Magyarország Kft.-vel, valamint az informatikai rendszerekért felelős Duna Elektronika Kft.-vel, együttesen biztosítják a szakértői segítséget egy előre nem várt katasztrófa bekövetkezése esetén.

okt. 19, 2016

Nyugdíjfronton jók az Y-generáció kilátásai

2014 óta több országban is javult a nyugdíjrendszer fenntarthatósága – állapítja meg az Allianz 2016. évi nyugdíj-fenntarthatósági indexe, amely 54 ország adatait dolgozta fel.

okt. 11, 2016

Az Allianz továbbra is szárnyal a globális márkák rangsorában

Az Interbrand idei „Legjobb globális márkák” rangsorában az előző évhez képest 12 százalékkal nőtt az Allianz márka értéke. Ezzel a társaság az 51. helyre lépett előre a legjobb 100 nemzetközi márka között.

szept. 21, 2016

Az Allianz Globális Vagyonosodási Jelentése: véget ért az aranykor

A jelentés alapján úgy tűnik, hogy véget ért az aranykor: 2015-ben mindössze 4,9 százalékkal emelkedett a globális pénzeszközök összértéke, és ez éppen csak meghaladja a gazdasági aktivitás növekedési ütemét.

szept. 20, 2016

Szeptember a motor casco kárbejelentés hónapja

Az őszi időjárás arra ösztönözi a motorosokat, hogy még a zord tél előtt kivigyék a szabadba vasparipájukat. Ezért nem árt megfogadni pár jótanácsot, hogy elkerüljük az őszi baleseteket, valamint felkészüljünk a téli tárolásra.

186 news in total

Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.