2020 januárjától a vállalat Termékportfólió-menedzsment divíziójának élére Malicskó Gábor került, aki a Magyar Nemzeti Bank hatósági engedélyét követően, az Allianz Hungária Zrt. Igazgatóságának is a tagjává válik.

Malicskó Gábor 2005 áprilisa óta tagja az Allianz Hungária csapatának. A vállalat berkein belül eltöltött közel tizenöt éve során, több szakterületen is jelentős eredményekkel járult hozzá az Allianz Hungária sikereihez: dolgozott a viszontbiztosítási és a kockázatkezelési területeken, vezetői rátermettségét pedig mind az aktuáriusi, mind a nem-életbiztosítási terület technikai menedzsmentén is bizonyította már. Felelősségi köre később kiegészült a vállalati nem-életbiztosítási termékek, illetve azok portfóliójának menedzselésével.

Az Allianz Hungária Zrt. Technikai menedzsment és vállalati kockázatok igazgatóságának irányítását későbbi döntésig ugyancsak Malicskó Gábor látja el.

„Büszkék vagyunk Malicskó Gábor előléptetésére, nemcsak azért mert személyében egy kiemelkedő szaktudással bíró taggal bővül az Igazgatóság, hanem azért is, mert kinevezése a munkatársaink technikai szakértelmét és felkészültségét is bizonyítja.” – mondta Alexander Protsenko, az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Új tag az Allianz Hungária menedzsmentjében