A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének (MABIASZ) tagjai ismét értékelték a biztosítótársaságok tevékenységét. A szövetség, a 2018-ban alapított Magyar Biztosítási Terméknagydíjjal a független biztosításközvetítők által legjobbnak ítélt biztosítói termékeket tüntette ki. Az Allianz Hungária Lakásbiztosítási konstrukciói a legjobb biztosítási termékek között szerepeltek és bronz minősítésben részesültek.
  • A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége (MABIASZ) 2018-ban is hagyományos éves konferenciáján értékelte a biztosítótársaságokat. A konferencia keretében idén az újonnan alapított Terméknagydíjakkal méltatták a kiemelkedő szolgáltatást nyújtó biztosítókat. Mivel a MABIASZ tagsága, a független biztosításközvetítők, teljes rálátással rendelkeznek a hazai biztosítási piacra, hitelesen tudják közvetíteni az ügyfelek visszajelzéseit az egyes termékekkel kapcsolatosan, így a díjat elnyerő termékek garanciát jelentenek az ügyfélközpontúságra és a magas szolgáltatási színvonalra. A termékeket és a szolgáltatásokat ár/érték arány, illetve az adott társaság kárrendezési-és ügyviteli folyamatai alapján díjazta a szövetség, ezen változók alapján választották be a legjobbak közé az Allianz Lakásbiztosítási konstrukcióit és ítélték oda a bronz minősítést is.
  • „Magyarország piacvezető biztosítótársaságánál az ügyfeleinket és a folyamatosan változó igényeiket tartjuk szem előtt. Alkusz partnereinkkel közösen gondolkodva is azokat a megoldásokat és fejlesztéseket keressük, amelyek ügyfeleink számára még magasabb szintű kiszolgálást eredményezhetnek. A MABIASZ legutóbbi elismerése ezen együttműködésünk sikerét és a kollégák ügyfélorientáltsága melletti kimagasló szaktudását bizonyítja, melyekre büszkék lehetünk. E díj is azt bizonyítja, hogy jó úton járunk kezdeményezéseinkkel és aktivitásainkkal, a jövőre nézve pedig csak azt mondhatom, hogy továbbra is ebben a szellemiségben folytatjuk a munkánkat!” – mondta el a díj kapcsán Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária elnök – vezérigazgatója.

MABIASZ terméknagydíjas az Allianz Hungária