Az Allianz egy egyedülálló blogversenyt szervez, melyre 2014 óta nem volt példa a blogszférában. Eddig több mint 50-en jelentkeztek az értékes nyereményekért, melyet a nyertesek az Allianz Közös Jövőnk konferenciáján vehetnek át.

Azt mondják, mindenki készített már egyszer blogot, és ezáltal mindenkiben megvan az akarat, hogy valamilyen szinten megmutassa magát és a gondolatait a nagyvilágnak. Ahány blog, annyi gondolat és érzelem. Ezek a gondolatok, érzelmek pedig emberi sorsokat formálnak, és inspiráló történeteket alkotnak.

Az Allianz szeretne osztozni ezekben a történetekben, s bátorságot adni a bloggereknek a növekedéshez és céljaik eléréséhez, hiszen rengetegen idejüket és tudásukat a bloguknak, egyben jövőjük építésének szentelik. Nap mint nap döntéseket hoznak, legyen az családalapítás, vállalkozás, vagy az egészséges életmódra való áttérés. Az Allianz támogatja őket abban, hogy előrelépjenek, és kimozduljanak jelenlegi helyzetükből. A társaságot az is motiválta a blogverseny elindításában, hogy intenzíven jelen van a közösségi médiában, a Facebookon egyedülálló módon több mint 400 értékesítési partnere is megtalálható.

Ezért az Allianz – a változásban, fejlődésben és tudásmegosztásban élenjáró vállalatként – szeretné megtalálni napjaink véleményformálóit, megtalálni azokat a történeteket, melyek inspiráló témájuk mellett kiváló minőségű tartalomkészítéssel párosulnak. Ezért 8 kategóriában (otthon, gyerek, életmód, utazás, gasztro, autó, művészet és kultúra, valamint nem politikai szakértői) díjazza a blogokat a rajongók és a szakmai zsűri szavazata alapján.

Az Allianz Blogverseny keretében a bloggereknek lehetőségük van megmutatni magukat és a blogukat, melyen áldozatos munkával dolgoznak rendszeresen, legyen az megtalálható bármely tartalomfeltöltő oldalon. Jelentkezni 2016. szeptember 5-ig, a blogokra szavazni pedig 2016. szeptember 26-ig lehet. Egy blogger maximum 3 kategóriában is nevezheti a blogját, a verseny összdíjazása pedig 800 000 Ft.

 

Allianz Blogverseny 2016