márc. 26, 2018

2017-ben is az Allianz Hungária a legjobb magyar biztosító

Az Allianz Hungária Zrt. a 2015-ös és 2016-os első helyezés után, 2017-ben harmadjára is a legjobb magyar biztosítónak bizonyult a World Finance közönségszavazásán.
Olvasok tovább

márc. 26, 2018

Az Allianz jelentése a mesterséges intelligenciáról

Az Allianz jelentése a mesterséges intelligenciáról: a robotok térnyerése hatalmas előnyökkel kecsegtet a vállalkozások számára, de új kár- és felelősségi helyzeteket is teremt.
Olvasok tovább

márc. 21, 2018

Harmadik éve dobogós helyen az Allianz „Az Év Ügyfélbarát Biztosítója” szavazáson

Közel 40 ezer ügyfél, mintegy 280 ezer értékelése alapján az Allianz harmadik egymást követő évben végzett a dobogón az ügyfélközpontúság terén élenjáró biztosítók között a nagy biztosítók kategóriájában.
Olvasok tovább

febr. 22, 2018

A 2017-es éves és negyedéves eredményekről szóló közlemény

Az Allianz Csoport kiváló eredményekről számolt be a 2017-es év egészére vonatkozóan, amely elsősorban a vagyonkezelési és az élet- és egészségbiztosítási üzletágak kiemelkedő teljesítményének köszönhető.
Olvasok tovább

jan. 25, 2018

Utasbiztosítás, életet menthet

Külföldre, illetve az egzotikus utazásra készülők esetében mindenkinek ajánlott utasbiztosítást kötnie, hiszen részükre a megszokottól eltérő környezet számos extra veszélyt is magában hordozhat.
Olvasok tovább

jan. 23, 2018

Allianz Kockázati Barométer 2018

A vállalkozások kockázati környezetét 2018-ban mérettől és ágazattól függetlenül az üzletmenet megszakadása és a kiberbiztonsági események uralják.
Olvasok tovább

dec. 29, 2017

Ne tegyük tönkre az évvégét!

Elérkeztünk az év utolsó napjaihoz, amikor a meghitt összejövetelek után, családunkkal vagy barátainkkal kicsit kötetlenebb formában ünnepelve zárhatjuk le az óévet.
Olvasok tovább

dec. 20, 2017

Ünnepek közben is biztonságban

Karácsonyhoz közeledve nem csupán az ünnepi hangulatunk fokozódik, de az előkészületekkel járó teendők is sokasodnak, így egyre többen ülünk autóba, a megnövekedett forgalom és a nagy sietség pedig fokozott veszélyeket rejt magában.
Olvasok tovább

okt. 13, 2017

Megugró káresemények a péntek 13-ai napokon - nem árt az óvatosság!

2017-ben már másodszorra jelez a naptár péntek 13-át. Sokunk fejében megfordul ilyenkor, hogy vajon van-e alapja a drámai számot övező baljóslatoknak, illetve, hogy hogyan tudnánk kitérni a fenyegető szerencsétlenségek elől.
Olvasok tovább

274 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.