Sajtószoba

 
 
 

nov. 17, 2015

Minden huszadik GFB-hez köthető személyi sérüléses káresemény követelt halálos áldozatot

Az Allianz Hungária statisztikái szerint 2014-ben minden huszadik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításhoz köthető személyi sérüléses káresemény követelt halálos áldozatot, világszerte pedig évente több mint 1,2 millió ember veszti életét közlekedési balesetben.
Olvasok tovább

nov. 16, 2015

Világszerte és Magyarországon is növekszik a cukorbetegek száma

A cukorbetegek száma várhatóan drámaian növekszik az elkövetkező években. Az orvosok és a cukorbetegséggel foglalkozó szervezetek régóta próbálnak figyelmeztetni a betegség következményeire.
Olvasok tovább

nov. 12, 2015

2015-ben utoljára fenyeget a péntek 13

Az Allianz Hungária az elmúlt 10 éves kárstatisztikáját megvizsgálva megállapította, hogy péntek 13-án valóban több kár történik, mint egy átlagos pénteki napon.
Olvasok tovább

nov. 11, 2015

Az Allianz Hungária a legjobb magyar biztosító

Az Allianz Hungária Zrt. kapta a legjobb magyar biztosítójának járó díjat a World Finance szavazásán.
Olvasok tovább

okt. 29, 2015

Ma van az Internet Napja

Október 29. az Internet Napja, amely során az első létrejött internetes kapcsolatra emlékezünk. Az internet forradalmasította a számítógép használatot és kommunikációt, átalakította társadalmunkat és a gazdasági életet.
Olvasok tovább

okt. 22, 2015

A hosszú hétvégén több a betöréses lopás

A hosszú hétvégék alkalmával sokan döntenek úgy, hogy kiszakadnak a hétköznapokból, és elutaznak néhány napra. Ilyenkor átlagosan 17 százalékkal megemelkedik a betörések száma.
Olvasok tovább

okt. 21, 2015

Az autózás jövője

A mobilitás és a közlekedésbiztonság átalakulása alapvetően megváltoztatja az autóipart és a biztosítási szektort. Az Allianz összefoglalta, hogyan képzeli el az autózás jövőjét.
Olvasok tovább

okt. 19, 2015

Az Allianz ismét előrébb lépett a legjobb márkák ranglistáján

Az Interbrand idei „Legjobb globális márkák” rangsorában az előző évhez képest 10 százalékkal, 8,5 milliárd USD-ra nőtt az Allianz márka értéke. Ezzel a társaság az 54. helyre lépett előre a legjobb 100 nemzetközi márka között.
Olvasok tovább

okt. 09, 2015

Gyújtsunk be a fűtési szezonnak

Az Allianz Hungária Zrt. megvizsgálta az elmúlt hat év lakossági vagyon kárstatisztikáit, ami alapján jól látható, hogy a lakásokban bekövetkezett tűzesetek közel 60 százaléka az októbertől márciusig tartó időszakra esik.
Olvasok tovább

184 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.