aug. 30, 2017

Új ifjúsági akadémiát alapított az Allianz és az FC Bayern München

A Bayern München 2017. augusztus 21-én átadta új campusát, ahol nemcsak a futballklub junior és a női csapata edz majd, de a Bayern München és az Allianz közös kezdeményezésében létrejött Allianz FC Bayern Akadémia is helyet kapott.
Olvasok tovább

aug. 21, 2017

Az Allianz és a nemzetközi SOS Gyermekfalvak mozgalom közös vészhelyzeti segélyprogramot indít

Az Allianz munkatársai 500 000 eurót gyűjtöttek az SOS Gyermekfalvak részére egy olyan adománygyűjtő akció keretében, amelyen az Allianz futói összesen 1,37 millió kilométert „gyűjtöttek össze”.
Olvasok tovább

máj. 23, 2017

A májusi jégeső is aranyat ér?

Az elmúlt évek tapasztalatai szerint nem árt felkészülni, hiszen az Allianz Hungária Zrt. kárstatisztikái szerint májusban többször annyi viharkár történik, mint az év többi hónapjában, és ha az elmúlt két hétre tekintünk, úgy hihetjük, hogy ez alól az idei év sem lesz kivétel.
Olvasok tovább

ápr. 12, 2017

Már a harmincasok szerint is fiatalabb korban kellene elkezdeni a nyugdíjra való takarékoskodást

Átlagosan 8 év lemaradásban vannak, akik a harmincas éveikben kezdenek el takarékoskodni.
Olvasok tovább

márc. 31, 2017

Eszközök az otthon kényelme és biztonsága szolgálatában

Az otthon legtöbbünk számára a nyugalmat, a családunk életterét jelenti, amelyet értékeinkkel együtt éjjel-nappal szeretnénk biztonságban tudni. Ennek a biztonságnak ma már különböző szintjei érhetők el.
Olvasok tovább

jan. 03, 2017

Megváltozott az Allianz legismertebb telefonszáma

Az Allianz Hungária Zrt. kivezeti a megszokott 06-40-421-421 telefonos elérhetőségét. 2017-től kizárólag a 06-(1/20/30/70)-421-1-421-es hívószámokon intézhetik ügyeiket az ügyfelek.
Olvasok tovább

dec. 19, 2016

Tegyük meg az óvintézkedéseket a nyugodt ünnepek érdekében

A karácsonyi időszakban és szilveszter éjszakáján megnő az anyagi veszteséget és kárt okozó esetek száma, és nem szabad alábecsülnünk a karácsonyfa és a tűzijátékok által okozott károk összegét sem. Mielőtt káreseményünk keletkezne, az ünnepek előtt érdemes átnézni, hogy milyen biztosítási fedezetekkel rendelkezünk.
Olvasok tovább

dec. 12, 2016

Mit tanultunk a Reszkessetek betörőkből?

December van, mindenki készülődik karácsonyra és az újesztendőre: beszerezzük az utolsó díszeket a fenyőfára, átgondoljuk, hogy milyen finomsággal készülünk a vendégeknek, valamint az év utolsó napjait a pihenésnek és a feltöltődésnek szenteljük. De legnagyobb nyugalmunkat is megzavarhatja számos kellemetlenség, például egy betörés, amire a statisztikák szerint elég nagy az esély.
Olvasok tovább

nov. 16, 2016

A fűtési szezonban több mint 100 tűzeset történik havonta

Az adatokat nézve kirajzolódik, hogy a lakásokban bekövetkezett tűzesetek jelentős százaléka a fűtési szezon számlájára írható.
Olvasok tovább

227 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.