Utasbiztosítások

Útitárs utasbiztosítás – általános utazáshoz

Allianz - Útitárs általános utasbiztosítás 

Útitárs utasbiztosításunkat mindenkinek ajánljuk, aki családjával, párjával, barátaival, vagy akár egyedül külföldi városlátogatást, nyaralást tervez, illetve ösztöndíjasként vagy munkavállalás céljából külföldre utazik, és szeretne felkészülni a váratlan helyzetekre.

Az Allianz Útitárs utasbiztosítással bárki felkészülhet a váratlan eseményekre, és élvezheti a gondtalan utazást.

Köss Útitárs utasbiztosítást online és élj akár 25% kedvezménnyel az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva, már az első kötéskor!

További részletek az Útitárs utasbiztosításról

Útitárs utasbiztosítás kalkulátor

Téli Sportok utasbiztosítás – téli sportoláshoz

Allianz - Téli Sportok Utasbiztosítás - Síbiztosítás 

Téli Sportok utasbiztosításunkat a síelés és snowboardozás szerelmeseinek ajánljuk, akik a kijelölt pályán való téli sportolás részesítik előnyben. Speciális utasbiztosításunk kiterjed például a téli sportoláshoz szükséges sportfelszerelésekre, a fel nem használt síbérletre, de még a téli sportolás közben okozott károkra is.

Válaszd a Téli Sportok utasbiztosítást és élvezd felhőtlenül a téli kikapcsolódást!

Köss Téli Sportok utasbiztosítást online és élj akár 25% kedvezménnyel az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva, már az első kötéskor! 

További részletek a Téli Sportok utasbiztosításról

Téli Sportok utasbiztosítás kalkulátor

Extrém Sportok utasbiztosítás – téli vagy extrém sportoláshoz 

Allianz - Extrém sportok utasbiztosítás 

Igazi kalandvágyóként az extrém sportolás vagy a pályán kívüli téli sportolás jelenti számodra a kikapcsolódást? Ne feledkezz meg ilyenkor sem a biztonságról, készülj fel a váratlan szituációkra az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítással!

Köss Extrém Sportok utasbiztosítást online és élj akár 25% kedvezménnyel az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva, már az első kötéskor! 

További részletek az Extrém Sportok utasbiztosításról

Extrém Sportok utasbiztosítás kalkulátor    

Útitárs XL utasbiztosítás – hosszabb külföldi tartózkodásra

Allianz - Útitárs XL utasbiztosítás 

Azokra is gondoltunk, akik hosszabb időre tervezik külföldi tartózkodásukat utazás, munkavállalás vagy tanulmányaik miatt, és szeretnének felkészülni minden eshetőségre. Számukra ideális választás az Útitárs XL utasbiztosítás, hiszen kedvező díjon akár 12 hónapra is megköthető!

Köss Útitárs XL utasbiztosítást és tölts bátran hosszabb időt külföldön!

Köss Útitárs XL utasbiztosítást online és élj akár 25% kedvezménnyel az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva, már az első kötéskor! 

További részletek az Útitárs XL utasbiztosításról

Útitárs XL utasbiztosítás kalkulátor

Útitárs Bérlet utasbiztosítás – gyakran utazóknak

Allianz - Útitárs Bérlet utasbiztosítás 

Útitárs Bérlet utasbiztosításunk kényelmes megoldást nyújt azoknak a gyakran utazóknak, akik például munkavégzés, rokonlátogatás miatt, vagy turistaként évente több alkalommal utaznak legfeljebb 30 napra külföldre, Európán belül.

Köss Útitárs Bérlet utasbiztosítást online és élj akár 25% kedvezménnyel az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva, már az első kötéskor! 

További részletek az Útitárs Bérlet utasbiztosításról

Útitárs Bérlet utasbiztosítás kalkulátor

Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram

Allianz - Útitárs Bérlet utasbiztosítás 

Az Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram egy törzsvásárlói kedvezményprogram, melyet azért hoztunk létre, hogy már az első alkalomtól díjazzuk ügyfeleink hűségét és utazásait.

További részletek a Hűségprogramról

Autó Assistance kiegészítő biztosítás – autóval vagy motorral utazóknak

Allianz - Autó assistance 

Mar az úti cél elérése előtt is adódhatnak váratlan helyzetek, es a hazaút során is bármikor felmerülhet egy nem vart műszaki hiba. Köss Allianz utasbiztosításod mellé Autó Assistance kiegészítő biztosítást a legfeljebb 15 éves gépjárműved részére, hogy segíthessünk, ha közlekedési baleset vagy műszaki meghibásodás miatt probléma adódik.

További részletek az Autó Assistance kiegészítő biztosításról

Autó Assistance kiegészítő biztosítás kalkulátor   

Útitárs BK és Útitárs EEK – kiegészítő utasbiztosítások bankkártyás utasbiztosítás vagy európai egészségbiztosítási kártya mellé

Allianz - Speciális utasbiztosítás 

Azokra az esetekre, amelyeket sem a bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás, sem pedig az európai egészségbiztosítási kártya nem fedez, köss kiegészítő Útitárs BK vagy Útitárs EEK utasbiztosítást a széles körű védelemért! *

* Az Útitárs BK és Útitárs EEK utasbiztosításaink online nem köthetők.

További részletek a Útitárs BK és Útitárs EEK utasbiztosításokról