Utasbiztosítások

Útitárs utasbiztosítás – általános célú utazáshoz

Allianz - Útitárs általános utasbiztosítás 

Útitárs utasbiztosításunkat mindenkinek ajánljuk, aki családjával, párjával, barátaival, vagy akár egyedül külföldi városlátogatást, nyaralást tervez, illetve tanulmányok folytatása vagy munkavállalás céljából legfeljebb 90 napra külföldre utazik, és szeretne felkészülni a váratlan helyzetekre.

Köss Útitárs utasbiztosítást online, és élj az akár 25% kedvezménnyel az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva az első kötéskor!

További részletek az Útitárs utasbiztosításról

Útitárs utasbiztosítás kalkulátor

Téli Sportok utasbiztosítás – téli sportoláshoz

Allianz - Téli Sportok Utasbiztosítás - Síbiztosítás 

Téli Sportok utasbiztosításunkat a téli sportok szerelmeseinek ajánljuk, akik a kijelölt pályán való téli sportolást részesítik előnyben. A síelésen és a snowboardozáson túl megköthető többek között szánkózásra és hótalpas túrázásra is. Speciális utasbiztosításunk kiterjed például a téli sportoláshoz szükséges sportfelszerelésekre, a fel nem használt síbérletre, de még a téli sportolás közben okozott károkra is. Válaszd a Téli Sportok utasbiztosítást és élvezd felhőtlenül a téli kikapcsolódást!

Köss Téli Sportok utasbiztosítást online, és élj az akár 25% kedvezménnyel az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva az első kötéskor! 

További részletek a Téli Sportok utasbiztosításról

Téli Sportok utasbiztosítás kalkulátor

Extrém Sportok utasbiztosítás – téli vagy extrém sportoláshoz 

Allianz - Extrém sportok utasbiztosítás 

Az Extrém Sportok utasbiztosítást az igazi kalandvágyóknak ajánljuk, akik számára az extrém sportolás vagy a pályán kívüli téli sportolás jelenti a kikapcsolódást. Nem szabad megfeledkezni ilyenkor sem a biztonságról, készülj fel a váratlan szituációkra az Extrém Sportok utasbiztosítással!

Köss Extrém Sportok utasbiztosítást online, és élj az akár 25% kedvezménnyel az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva az első kötéskor! 

További részletek az Extrém Sportok utasbiztosításról

Extrém Sportok utasbiztosítás kalkulátor    

Útitárs XL utasbiztosítás – hosszabb külföldi tartózkodásra

Allianz - Útitárs XL utasbiztosítás 

Az Útitárs XL utasbiztosítás azok számára ideális választás, akik hosszabb időre tervezik külföldi tartózkodásukat utazás, munkavállalás vagy tanulmányaik folytatása miatt, és szeretnének felkészülni a váratlan eseményekre. Válaszd a kedvező díjon, akár 12 hónapra megköthető Útitárs XL utasbiztosítást,és tölts bátran hosszabb időt külföldön!

Köss Útitárs XL utasbiztosítást online, és élj az akár 25% kedvezménnyel az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva az első kötéskor!

További részletek az Útitárs XL utasbiztosításról

Útitárs XL utasbiztosítás kalkulátor

Útitárs Bérlet utasbiztosítás – gyakran utazóknak

Allianz - Útitárs Bérlet utasbiztosítás 

Útitárs Bérlet utasbiztosításunk kényelmes megoldást nyújt a gyakran utazóknak, akik például munkavégzés, rokonlátogatás miatt, vagy turistaként évente több alkalommal utaznak legfeljebb 30 napra külföldre, Európán belül.

Köss Útitárs Bérlet utasbiztosítást online, és élj az akár 25% kedvezménnyel az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva az első kötéskor! 

További részletek az Útitárs Bérlet utasbiztosításról

Útitárs Bérlet utasbiztosítás kalkulátor

Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram

Allianz - Útitárs Bérlet utasbiztosítás 

Az Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram egy törzsvásárlói kedvezményprogram, melyet azért hoztunk létre, hogy már az első alkalomtól díjazzuk ügyfeleink hűségét és utazásait.

További részletek a Hűségprogramról

Autó Assistance kiegészítő utasbiztosítás – autóval vagy motorral utazóknak

Allianz - Autó assistance 

Már az úti cél elérése előtt is adódhatnak váratlan helyzetek, és a hazaút során is bármikor felmerülhet egy nem várt műszaki hiba. Az Allianz utasbiztosítások mellé Autó Assistance kiegészítő utasbiztosítás kötését ajánljuk legfeljebb 15 éves gépjárműre, hogy segíthessünk, ha közlekedési baleset vagy műszaki meghibásodás miatt probléma adódik.

További részletek az Autó Assistance kiegészítő utasbiztosításról

Autó Assistance kiegészítő biztosítás utaskalkulátor   

Útitárs BK és Útitárs EEK – kiegészítő utasbiztosítások bankkártyás utasbiztosítás vagy európai egészségbiztosítási kártya mellé

Allianz - Speciális utasbiztosítás 

Azokra az esetekre, amelyeket sem a bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás, sem pedig az európai egészségbiztosítási kártya nem fedez, Útitárs BK vagy Útitárs EEK kiegészítő utasbiztosítás kötését ajánljuk a széles körű védelemért!

További részletek az Útitárs BK és Útitárs EEK kiegészítő utasbiztosításokról