Koronavírus

Hasznos tudnivalók

Az országos vészhelyzet ideje alatt az életünk nem áll meg, azonban megváltozik. Az Allianz Hungária Biztosító felelősséggel tartozik ügyfelei és munkatársai iránt is, és a felelős gondolkodáshoz az is hozzátartozik, hogy az illetékes országos hatóságok által hozott intézkedéseket betartjuk, javaslataikat figyelembe vesszük. A személyes érintkezések minimalizálása érdekében Központi Ügyfélszolgálatunk és számos más kirendeltségünk, ügyfélkapcsolati pontunk zárva tart, illetve megváltozott munkarendben, korlátozottan működik. Tanácsadóink  azonban telefonon és egyéb digitális csatornákon továbbra is az önök rendelkezésére állnak.

Biztosításával kapcsolatos ügyeit a nap 24 órájában elérhető, kiterjedt online megoldásainkon keresztül otthonából gyorsan és kényelmesen is intézheti.

Amennyiben további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal változatlan munkarendben üzemelő telefonos ügyfélszolgálatunkon!

Telefonszám: +36 1/20/30/70 421-1-421

Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy a jelenlegi vészhelyzet megoldása csak közös felelősségvállalással gyorsítható fel. 

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Az Allianz Hungária munkatársai már otthonuk biztonságában végzik feladataikat, ezzel is minimalizálva a személyes érintkezéseket.  Folyamatosan nyomon követjük az országos helyzet alakulását, és minden további intézkedésünket a www.koronavirus.gov.hu -n megjelenteknek, valamint az Allianz Csoport belső szabályzatainak megfelelően alakítunk ki.

Anne Lepetit, az Allianz Partners főorvosa az alábbiakban megoszt néhány fontos, alapvető információt a vírusról, illetve arról, hogy egyénileg miként lassítható a terjedése:

Koronavírus: 3 kérdés, 3 válasz

A koronavírus alaposan keresztülhúzta a világ számításait 2020-ban.

A koronavírus, a Kína távoli részén megjelenő fertőzéstől a világjárvánnyá válásáig, ijesztő terjedési képességet mutatott a bolygón. Március 13-ig több mint 130 000 megbetegedést állapítottak meg, és a vírusnak világszerte 5000 halálos áldozata van.