Koronavírus

Hasznos tudnivalók

Az Allianz Hungária Biztosító a járványhelyzet enyhülését követően is felelősséggel tartozik ügyfelei és munkatársai iránt. Központi Ügyfélszolgálatunk a budapesti enyhítéseket követően május 27-től a koronavírus-járvány előtti nyitva tartás szerint, fokozott higiéniai szabályok és járványügyi előírások betartása mellett fogad ügyfeleket. Többi kirendeltségünk és ügyfélkapcsolati pontunk – melyek működéséről a Fiók és tanácsadókereső-felületünkön tájékozódhat – ugyancsak szem előtt tartja higiéniai ajánlásokat. Az egészség megóvása érdekében kérjük önöket, hogy csak akkor jelenjenek meg személyesen ügyet intézni, ha online szolgáltatásainkon keresztül, vagy telefonos ügyfélszolgálatunk (+36 1/20/30/70 421 1 421) segítségével nem oldható meg. Biztosításával kapcsolatos ügyeit a nap 24 órájában elérhető, kiterjedt online megoldásainkon keresztül otthonából gyorsan és kényelmesen is intézheti.

Amennyiben további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal változatlan munkarendben üzemelő telefonos ügyfélszolgálatunkon!

Telefonszám: +36 1/20/30/70 421-1-421

Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy a jelenlegi vészhelyzet megoldása csak közös felelősségvállalással gyorsítható fel. 

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Az Allianz Hungária munkatársai már otthonuk biztonságában végzik feladataikat, ezzel is minimalizálva a személyes érintkezéseket.  Folyamatosan nyomon követjük az országos helyzet alakulását, és minden további intézkedésünket a www.koronavirus.gov.hu -n megjelenteknek, valamint az Allianz Csoport belső szabályzatainak megfelelően alakítunk ki.

Anne Lepetit, az Allianz Partners főorvosa az alábbiakban megoszt néhány fontos, alapvető információt a vírusról, illetve arról, hogy egyénileg miként lassítható a terjedése:

Koronavírus: 3 kérdés, 3 válasz

A koronavírus alaposan keresztülhúzta a világ számításait 2020-ban.

A koronavírus, a Kína távoli részén megjelenő fertőzéstől a világjárvánnyá válásáig, ijesztő terjedési képességet mutatott a bolygón. Március 13-ig több mint 130 000 megbetegedést állapítottak meg, és a vírusnak világszerte 5000 halálos áldozata van.