Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Koronavírus

Hasznos tudnivalók

Az elmúlt közel egy évben mindent újratanultunk. Megtanultunk helyesen kezet mosni, bevásárolni, utazni majd otthon maradni, másképp dolgozni, másképp közlekedni és máshogyan ünnepelni.  Megváltozott a gondolkodásmódunk, és megváltoztak ügyintézési szokásaink is. Megváltoztak azok a dolgok, amelyektől félünk és megváltoztatok azok is, amelyekben bízunk. Egy évvel ezelőtt még arról lehetett olvasni, hogy az első koronavírus elleni oltóanyag idén ősszel készülhet el, most viszont a forgalomban lévő vakcinák száma meghaladja a féltucatot. Az emberiség minden kihívására talál megoldást, gyakran a várakozásoknál gyorsabban is. Az elmúlt közel tizenkét hónapban képesek voltunk felvenni a mindennapi harcot a megváltozott körülményekkel, és képesek voltunk leküzdeni minden akadályt. Mindez a legfontosabb tulajdonságunkra, az alkalmazkodóképességre világít rá.

Az Allianz Hungáriánál számunkra a megváltozott világban is első számú ügyfeleink, munkatársaink és környezetünk egészsége. Az új normális kialakulásáig hátralévő időben is azért fogunk dolgozni, hogy ügyfeleink számára kényelmes, gyors és biztonságos megoldásokat szállítsunk.

Amennyiben további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal változatlan munkarendben üzemelő telefonos ügyfélszolgálatunkon!

Telefonszám: +36 1/20/30/70 421-1-421

Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy a jelenlegi vészhelyzet megoldása csak közös felelősségvállalással gyorsítható fel. 

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Az Allianz Hungária munkatársai már otthonuk biztonságában végzik feladataikat, ezzel is minimalizálva a személyes érintkezéseket.  Folyamatosan nyomon követjük az országos helyzet alakulását, és minden további intézkedésünket a www.koronavirus.gov.hu -n megjelenteknek, valamint az Allianz Csoport belső szabályzatainak megfelelően alakítunk ki.

Anne Lepetit, az Allianz Partners főorvosa az alábbiakban megoszt néhány fontos, alapvető információt a vírusról, illetve arról, hogy egyénileg miként lassítható a terjedése:

Koronavírus: 3 kérdés, 3 válasz

A koronavírus alaposan keresztülhúzta a világ számításait 2020-ban.

A koronavírus, a Kína távoli részén megjelenő fertőzéstől a világjárvánnyá válásáig, ijesztő terjedési képességet mutatott a bolygón. Március 13-ig több mint 130 000 megbetegedést állapítottak meg, és a vírusnak világszerte 5000 halálos áldozata van.