Naptár
Időpont egyeztetés a kárszakértővel történő kapcsolatfelvétel során
Kárfelmérés
Kárfelmérés a bejelentést követően akár 2 órán belül
Utalás
Megegyezést követően utalás akár 24 órán belül
 1. Amennyiben a kapcsolatfelvétel során kárszakértőnk felajánlotta a távoli kárfelvétel lehetőségét és rendelkezik okostelefonnal illetve a kárfelvétel helyén stabil internet eléréssel, töltse le telefonjára az ingyenes AllianzConnX applikációt! Az applikáció elindításához kollégánk közvetlenül a kárfelvétel megkezdése előtt meghívót küld e-mailben vagy SMS-ben.
  Kattintson a meghívóban található linkre az alkalmazás elindításához!

 2. A felhasználási feltételek elfogadása után létrejön a kapcsolat.
  Kérjük, engedélyezze tartózkodási helyének megosztását, telefon kamerájának és mikrofonjának hozzáférését!

 3. Mobiltelefonja kamerájának segítségével meg tudja mutatni kollégánknak a szóban forgó kárt illetve annak környezetét.

  Amennyiben a hívás előtt már készített képeket a szóban forgó kárról vagy a baleset helyszínéről, ezeket is könnyen megoszthatja kárszakértőnkkel.

 4.  Kollégánk az Ön telefonjával távolról elkészíti a megfelelő számú és tartalmú fényképet, melyeket elment a káranyaghoz, és a kalkulációt illetve műszaki azonosítást valamint a jogalapi ellenőrzést követően, lehetőség szerint felajánl egy kártérítési összeget.
  Amennyiben ezt az ajánlatot elfogadja, a szakértőnk intézkedik ezen összeg utalásáról.

 5. Utolsó lépésként sokat segít nekünk azzal, ha a kapcsolat bontása után megjelenő pár kérdésből álló rövid felmérést kitölti.

Kárrendezésnél használja az Allianz legújabb digitális megoldásait!

Tudjon meg többet!