Vigyázz, Párizs, rajt!

Sportolsz? Szurkolsz? Félúton a kettő között? Az Olimpiai és a Paralimpiai Játékok biztosítójaként az a feladatunk, hogy felkészítsünk a sportra, az életre, a való világra.

Charles séffel, Michael-lal és Jacksonnal, valódi szurkolókkal!

Nézd meg tízrészes sorozatunkat, amiből megtudhatod, hogyan érdemes készülnöd a 2024-es Párizsi Olimpiai és Paralimpiai Játékokra! Megmutatjuk a sportágakat, a helyszínt és a versenyzőket úgy, ahogy még eddig soha!

A macskakövek, az erős sodrás és az újra úszható Szajna miatt a 2024-es párizsi triatlonverseny semmilyen korábbi megpróbáltatáshoz nem hasonlítható. Készüljünk együtt a triatlonra Emma Lombardival és Jules Ribsteinnel!
2. rész
Több mint szimbólum. Készülj Pierre-rel, Thomasszal és a párizsiakkal, akiktől megtudod, mit jelentenek számukra az olimpiai karikák és a mozgást szimbolizáló paralimpiai motívumok!
3. rész
Hamarosan jön
Nem kérdéses, hogy az Olimpiai Játékokon egyik helyről a másikra eljutni komoly tervezést igényel . Készülj Marie-val, Eric-kel és az Allianzos Veronique-kal, akik a sikerhez vezető útvonalakat térképezik fel!
4. rész
Hamarosan jön
20 000 sportolót kell etetni, a táplálkozás kulcsfontosságú. Készülj Charles séffel és két sportolóval (köztük Ekler Lucával)! Nézd meg, hogyan készülnek fel napi 40 000 étel elkészítésére!
5. rész
Hamarosan jön
Két jóbarát, akik arra készülnek, hogy 100 év után először ismét hazai Olimpiai és Paralimpiai Játékokon vezessék nemzeti csapatukat. Készüljetek a csapatvezetőkkel, Michaellel és Jacksonnal!
Headline saying stay tuned
Para-athlete Edina Müller in her wheelchair having fun with her baby child in her living room

Az Allianz, mint világszintű biztosítási partner áll az Olimpiai és Paralimpiai mozgalmak mellett. Partnerségünkkel megerősítjük azt a befogadó márkapozícióinkat, amely törődik a társadalommal, és élen jár az emberek támogatásában (és egyesítésében) világszerte.
MoveNow letters on colorful gradient background

Nézd meg globális és helyi MoveNow kezdeményezéseinket, amelyekkel világszerte mozgásra bírjuk a fiatalokat a Párizs 2024-ig vezető úton, sőt azon túl is