Allianz Egészségprogram – Ahol mindig te következel!

Allianz Hungária Zrt. | 4 perc olvasási idő
Az egészség mindenkinek jár! Ahogyan a minőségi kiszolgálás és a gyors ellátás is. Akár éves szűrővizsgálatokról, akár nagyobb műtétekről legyen szó, ne köss kompromisszumot! Bizonyos helyzetekben szükség van valódi odafigyelésre. Ezek a gondolatok hívták életre az Allianz Egészségprogramot, melynek keretén belül rövid idő alatt kaphatsz orvosi időpontot, elkerülheted a zsúfolt várótermeket, az esetleges hosszú várólistát, és magas színvonalú szolgáltatásban részesülhetsz. Összegyűjtöttünk mindent, amit fontos tudnod, amennyiben érdeklődsz egészségbiztosítási szolgáltatásunk iránt.

Miben más ez, mint az Allianz Egészség- és Önsegélyező Pénztár?

Valóban létezik más olyan megoldásunk is, amely az egészségedet védi. Az önkéntes egészség- és önsegélyező pénztár kiváló eszköz arra, hogy havonta, vagy eseti jellegű tagdíjkiegészítéssel, élethelyzetünktől és lehetőségeinktől függően, rendszeres megtakarítással csökkentsük magunk és családunk egészségügyi kiadásait.

Az Allianz Egészségprogram ezzel szemben egy szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás, ami azt jelenti, hogy a biztosító a partnerén keresztül megszervezi, majd finanszírozza a biztosítás által fedezett orvosi ellátásokat. Az Allianz Egészségprogram szolgáltatásait a Teladoc Hungary Kft-vel – amely az Egészségprogramban szolgáltató-partnerünk – kapcsolatban álló, országszerte több, mint 600 magánegészségügyi intézményben lehet igénybe venni.

Nagyon egyszerűen működik, hiszen egyetlen kapcsolattartót kínálunk az összes igénybevehető szolgáltatásunkhoz: orvosi ellátási igény esetén csak az ellátásszervezővel kell felvenned a kapcsolatot telefonon keresztül, de bizonyos szakágak esetén ezt már online is megteheted. Te választhatod ki az általad preferált helyszínt vagy orvost, vagy kérheted a szolgáltató javaslatát, hogy hol tudnak a lehető legrövidebb időn belül lehetőséget kínálni az orvossal való találkozásra. A vizsgálatot követően a biztosításban fedezett orvosi szolgáltatások költségét a biztosító fizeti, neked a helyszínen nincs további teendőd. Az egyszerű és gördülékeny ügyintézésnek köszönhetően még több energiád marad a gyógyulásra.

 

 

Milyen csomagok közül lehet választani?

Választhatsz járóbeteg és kombinált, azaz járó és fekvőbeteg ellátást is magában foglaló csomag közül, sőt sok más szolgáltatóval ellentétben nálunk arra is lehetőséged van, hogy csak fekvőbeteg ellátási csomagra „fizess elő”. Az említett csomagok ráadásul további opcionális fedezetekkel bővíthetők.

Ha az általánosabb egészségügyi helyzetekre szeretnél felkészülni, akkor válaszd a járóbeteg egészségbiztosítási csomagot! A járóbeteg-ellátás már két éves kortól köthető, fedezi a szűrővizsgálatok, az orvosi call center,  a labor- és standard diagnosztika (például vér-, vizelet- és székletvizsgálat, röntgen és ultrahang), a fejlett diagnosztika (amely például az MRI és a CT) és az egy napos sebészeti beavatkozások költségét.

Amennyiben a kórházi műtéti beavatkozások esetére, valamint az azokhoz kapcsolódó széleskörű ellátási szolgáltatásokra szeretnéd biztosítani magad, akkor válaszd a fekvőbeteg csomagot! Fekvőbeteg csomag esetén a szűrővizsgálatok, az orvosi call center, a műtétet megelőző vizsgálatok, a második orvosi vélemény, a fekvőbeteg-ellátás, a rehabilitáció (fizioterápia) és az orvosi asszisztencia szolgáltatás vehető igénybe. A fekvőbetegcsomag 16 éves kortól köthető. Amennyiben a kombinált, járó- és fekvőbeteg ellátási csomagot választod, biztosításod a fentebb felsorolt minden szolgáltatásra kiterjed.

 

 

Milyen előnyökkel jár az Allianz Egészségprogram?

•       Valós igényeidhez igazodó, a vállalatok által finanszírozott csoportos egészségügyi szolgáltatásoktól független csomagok

•       Lehetővé teszi a gyors és minőségi egészségügyi ellátást

•       A szűrővizsgálatok előre tervezhetők, így ezek segítik megelőzni a betegségeket

•       Nem kell a váróteremben üldögélned hosszú órákon át

•       A szolgáltatás igénybevételekor nem kell fizetned az ellátásért, így egy hirtelen jött nagyobb kiadás nem terheli meg a családi kasszát.

•       A fekvőbeteg ellátás esetén nem kell hónapokat várni a műtét elvégzéséhez. A korábban elvégzett műtét csökkenti a komolyabb betegség kialakulásának esélyét, és gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé!

Te is halogatod már egy ideje a szűrővizsgálatot? Esetleg valamilyen panaszod van? Te következel!

Az Allianz Egészségprogram már elérhető tanácsadóinknál az ország számos pontján. Fiók- és tanácsadókereső online felületünkön ide kattintva megkeresheted a hozzád legközelebbi fiókot és tanácsadót, személyes találkozót egyeztethetsz vagy visszahívást kérhetsz.