25 éves az Allianz Önkéntes Nyugdíjpénztár

Allianz Hungária | 2 perc olvasási idő
Ünnepeld velünk születésnapunkat, tárgyévi befizetéseid növelésével, és regisztrálj az akciónk honlapján, majd pedig nyereménysorsoláson vehetsz részt!

Az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár 1996. április 19-én alakult meg az Allianz Hungária Zrt. támogatásának köszönhetően, és azóta nyugdíjpénztárunk vezetése folyamatosan arra törekszik, hogy pénztártagságotok eredményeként gondtalanul élvezhessétek majdani nyugdíjas éveiteket. Ezt a lehetőséget kínáljuk mindazoknak is, akik a jövőben csatlakozni kívánnak pénztárunkhoz.

 

 

Miért érdemes rendszeresen növelni nyugdíjcélú megtakarításaitokat?

Az utóbbi években számos elemzés jelent meg, amelyek arra a megállapításra jutottak, hogy az állami nyugdíjrendszerből várható nyugdíj összege nagy valószínűséggel nem lesz elegendő a nyugdíjba vonuláskor kieső jövedelmetek pótlására. Érdemes ezért előrelátóan gondoskodnotok nyugdíjas éveitek anyagi biztonságáról.

Mit kell tudnotok az Allianz Önkéntes Nyugdíjpénztárról?

Az önkéntes nyugdíjpénztár az egyik legrégebben bevezetett előtakarékossági forma. Minden befizetésre 20% adó-visszatérítés vehető igénybe, ami évi 750 000 Ft befizetett összeg esetén 150 000 Ft évi visszatérítést jelent. Az Allianz Önkéntes Nyugdíjpénztár egyaránt kiváló lehetőség biztosít a nagy megtakarító képességgel, illetve a kisebb teherbírással rendelkezők számára, hiszen már havi 5 000 Ft-os tagdíjvállalással közelebb kerülhetsz nyugdíjcélod megvalósításához. Nem kell félned a kötöttségektől, a vállalt tagdíj összegét élethelyzettől függően bármikor módosíthatod, így növelheted is.

Már tagságod alatt is pénzhez juthatsz megtakarításod terhére, hiszen három éves tagsági jogviszony után tagi kölcsön igénylésére is lehetőséged nyílik, illetve 10 év leteltével pedig adómentesen felveheted a nyugdíjpénztárunk által megtermelt hozamodat.

 

 

A nyereményjátékról

25. születésnapunk alkalmából, 25 héten keresztül zajló akciónk végén, 25 szerencsés pénztártagunkat szeretnénk megjutalmazni.

A főnyeremény 250 000 Ft adomány.

További nyeremények:

  • négy darab, egyenként 100 000 Ft adomány
  • húsz darab, egyenként 25 000 Ft adomány

Az akcióban részt vehetsz, ha 2021. május 3-tól 2021. október 22-éig összesen legalább 75 ezer forint összegű tagdíjbefizetés érkezik az egyéni számládra, és részvételi szándékodat egy regisztrációval is megerősíted a pénztári honlapon keresztül.

Érdemes tehát előrelátóan gondolkodni jövődet illetően, ráadásul most egy kis szerencsével növelheted megtakarításodat!

További részletekért látogasd meg Nyugdíjpénztárunk honlapját, és tudj meg többet születésnapi nyereményjátékunkról!

Tagdíjfizetési akciónkkal párhuzamosan belépési és beléptetési („Tag hoz tagot”) akciókat is meghirdettünk.