Nagy Zoltán az Allianz Hungária Zrt. új igazgatósági tagja

Allianz Hungária Zrt.

 

· A vállalat Termékportolió-menedzsment divízióját 2023 májusától Nagy Zoltán vezeti, aki a Magyar Nemzeti Bank hatósági engedélyét követően már hivatalosan is az Allianz Hungária Zrt. igazgatósági tagja. 

· Új pozíciójában többek között az Allianz által kínált összes élet- és nem-életbiztosítási termék fejlesztéséért és árazásáért felel.

Nagy Zoltán 2009-ben csatlakozott az Allianz Hungáriához, kezdetben a kockázatkezelési területen, 2014-ben pedig fél évet az Allianz csoport CEE régiójának kockázatkezelési területén dolgozott. 2015-től a menedzsment tagjaként számos vezetői pozíciót is betöltött, eleinte a kockázatkezelési, majd a lakossági nem-élet biztosítások területének vezetőjeként jelentős eredményekkel járult hozzá az Allianz Hungária sikereihez.

A Termékportolió-menedzsment divíziójának vezetőjeként Nagy Zoltán felel többek között az Allianz által kínált összes élet- és nem-életbiztosítási termék fejlesztéséért és árazásáért. Emberközpontú hozzáállásával, valamint az innovációra való nyitottságával nagy mértékben tudja támogatni a vállalat kiemelt célkitűzéseit, hogy egyszerű, személyre szabott és átlátható termékkínálattal álljanak ügyfeleik rendelkezésére, nagy hangsúlyt fektetve a magas minőségre, a rugalmasságra és a magas szintű fenntarthatóságra.

Nagy Zoltán

„A növekedéshez megfelelő termékstratégiát kell kialakítani hatékony, előremutató, korszerű termékekkel, és ezek minden velejárójával. Fontosnak tartom, hogy a jövőben folyamatosan bővítsük az innovatív és digitális megoldások körét, valamint, hogy a fejlesztéseink az ügyfelek igényeinek feltérképezésével és figyelembevételével valósuljanak meg. Továbbra is az ügyfélközpontú innovációban látom a jövőt” – foglalta össze elképzeléseit Nagy Zoltán.

„Nagyon örülök és büszke vagyok Zoltán előléptetésére, hiszen az Allianz Hungária Igazgatósága egy széles körű tapasztalattal és kiemelkedő szaktudással bíró taggal bővült általa. Kinevezése munkatársaink technikai szakértelmét és felkészültségét is bizonyítja. Meggyőződésem, hogy Zoltán munkájával nagy mértékben támogatja majd stratégiai céljaink sikeres elérését” – mondta Alexander Protsenko, az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója.