Sajtószoba

 
 
 

jan. 17, 2016

Allianz Kockázati Barométer 2020

A vállalatokat fenyegető legfőbb üzleti kockázatokat vizsgáló, kilencedik alkalommal elkészített felmérésben rekordszámú, több mint 2700 szakértő vett részt több mint száz országból.
Olvasok tovább

jan. 16, 2016

Allianz Kockázati Barométer 2017

A vállalatok világszerte a bizonytalanság évére készülnek.
Olvasok tovább

jan. 08, 2016

Új tag az Allianz Hungária menedzsmentjében

2020 januárjától a vállalat Termékportfólió-menedzsment divíziójának élére Malicskó Gábor került, aki a Magyar Nemzeti Bank hatósági engedélyét követően, az Allianz Hungária Zrt. Igazgatóságának is a tagjává válik.
Olvasok tovább

dec. 21, 2015

Drónt teszünk a karácsonyfa alá

A drónok felhasználása a magánemberek és a vállalkozások körében is egyre gyakoribb. Fontos, hogy a karácsonyi vásárlási hullám közben se feledkezzünk meg a drónok biztonságos használatáról.
Olvasok tovább

dec. 15, 2015

James Bond több milliárdos kárt okozott

Az Allianz szakértői megvizsgálták James Bond milyen károkat okozott a filmben, ezt követően áttekintették, hogy a Military Intelligence Section 6 (MI6) ügynökeinek milyen biztosításokat érdemes kötniük a hétköznapjaikra.
Olvasok tovább

dec. 03, 2015

Egy kézben összpontosulhat a lakóközösség biztosítása

Az Allianz Lakóközösség-biztosítás Plusz csomagja szinte minden kárra kínál fedezetet a bajban, emellett lehetőséget nyújt a közös képviselőknek az egyszerűsített online ügyintézésre.
Olvasok tovább

nov. 26, 2015

Az Allianz a legnépszerűbb munkáltatói márkák között

Az Allianz Hungária elnyerte a Legjobb Munkahely 2015 címet az AON Hewitt felmérése alapján. A Legjobb Munkahely elismerés megmutatja, melyek azok a vállalatok, ahol az üzleti sikerek alapvető forrása a munkavállalók elkötelezettsége.
Olvasok tovább

nov. 17, 2015

Minden huszadik GFB-hez köthető személyi sérüléses káresemény követelt halálos áldozatot

Az Allianz Hungária statisztikái szerint 2014-ben minden huszadik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításhoz köthető személyi sérüléses káresemény követelt halálos áldozatot, világszerte pedig évente több mint 1,2 millió ember veszti életét közlekedési balesetben.
Olvasok tovább

nov. 16, 2015

Világszerte és Magyarországon is növekszik a cukorbetegek száma

A cukorbetegek száma várhatóan drámaian növekszik az elkövetkező években. Az orvosok és a cukorbetegséggel foglalkozó szervezetek régóta próbálnak figyelmeztetni a betegség következményeire.
Olvasok tovább

209 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.