Sajtószoba

 
 
 

dec. 15, 2015

James Bond több milliárdos kárt okozott

Az Allianz szakértői megvizsgálták James Bond milyen károkat okozott a filmben, ezt követően áttekintették, hogy a Military Intelligence Section 6 (MI6) ügynökeinek milyen biztosításokat érdemes kötniük a hétköznapjaikra.
Olvasok tovább

dec. 03, 2015

Egy kézben összpontosulhat a lakóközösség biztosítása

Az Allianz Lakóközösség-biztosítás Plusz csomagja szinte minden kárra kínál fedezetet a bajban, emellett lehetőséget nyújt a közös képviselőknek az egyszerűsített online ügyintézésre.
Olvasok tovább

nov. 26, 2015

Az Allianz a legnépszerűbb munkáltatói márkák között

Az Allianz Hungária elnyerte a Legjobb Munkahely 2015 címet az AON Hewitt felmérése alapján. A Legjobb Munkahely elismerés megmutatja, melyek azok a vállalatok, ahol az üzleti sikerek alapvető forrása a munkavállalók elkötelezettsége.
Olvasok tovább

nov. 17, 2015

Minden huszadik GFB-hez köthető személyi sérüléses káresemény követelt halálos áldozatot

Az Allianz Hungária statisztikái szerint 2014-ben minden huszadik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításhoz köthető személyi sérüléses káresemény követelt halálos áldozatot, világszerte pedig évente több mint 1,2 millió ember veszti életét közlekedési balesetben.
Olvasok tovább

nov. 16, 2015

Világszerte és Magyarországon is növekszik a cukorbetegek száma

A cukorbetegek száma várhatóan drámaian növekszik az elkövetkező években. Az orvosok és a cukorbetegséggel foglalkozó szervezetek régóta próbálnak figyelmeztetni a betegség következményeire.
Olvasok tovább

nov. 12, 2015

2015-ben utoljára fenyeget a péntek 13

Az Allianz Hungária az elmúlt 10 éves kárstatisztikáját megvizsgálva megállapította, hogy péntek 13-án valóban több kár történik, mint egy átlagos pénteki napon.
Olvasok tovább

nov. 11, 2015

Az Allianz Hungária a legjobb magyar biztosító

Az Allianz Hungária Zrt. kapta a legjobb magyar biztosítójának járó díjat a World Finance szavazásán.
Olvasok tovább

okt. 29, 2015

Ma van az Internet Napja

Október 29. az Internet Napja, amely során az első létrejött internetes kapcsolatra emlékezünk. Az internet forradalmasította a számítógép használatot és kommunikációt, átalakította társadalmunkat és a gazdasági életet.
Olvasok tovább

okt. 22, 2015

A hosszú hétvégén több a betöréses lopás

A hosszú hétvégék alkalmával sokan döntenek úgy, hogy kiszakadnak a hétköznapokból, és elutaznak néhány napra. Ilyenkor átlagosan 17 százalékkal megemelkedik a betörések száma.
Olvasok tovább

205 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.