jan. 10, 2019

E-kárbejelentő: QR kódot kapnak az Allianz ügyfelei

Elindult a „kék-sárga” baleseti bejelentő egységes digitális verziója, amelynek segítségével mostantól az Allianz ügyfelei gyorsan, egyszerűen online, okostelefonról is intézhetik kötelező-gépjármű felelősségbiztosításukhoz (kgfb) kapcsolódó kárbejelentésüket.
Olvasok tovább

jan. 03, 2019

Az Allianz Hungária a legjobb a biztosítási piacon

A KPMG legfrissebb magyarországi kutatása során több mint 3000 fogyasztót kérdeztek meg az elmúlt fél évben történt vásárlásaikról.
Olvasok tovább

dec. 13, 2018

Felkészülés a jövőre Allianz nyugdíjbiztosítással

Ha szeretnénk biztonságban tudni jövőnket és terveink nagyobb ívű sikeres kimenetelét, akkor ne felejtsünk el Allianz nyugdíjbiztosítást kötni.
Olvasok tovább

dec. 06, 2018

Ints búcsút az ünnepi stressznek és irány a nyár!

Most az álmodozás könnyen valósággá válhat az Allianz legújabb utazási nyereményjátékával, hiszen ha szerencsénk van akár egy 100 ezer forintos Neckermann utalvánnyal is gazdagodhatunk.
Olvasok tovább

nov. 20, 2018

3 milliárd euró működési eredményt ért el az Allianz a harmadik negyedévben

A vállalat belső bevételnövekedésének üteme 9,8 százalékos volt, míg a részvényesekre felosztható adózott eredménye 23,6 százalékkal nőtt, így elérte az 1,9 milliárd eurót 2018 harmadik negyedévében.
Olvasok tovább

okt. 24, 2018

Sokan kötünk utasbiztosítást a hosszú hétvégék előtt

Közeledik az újabb a hosszúhétvége, sokan tervezik már a programokat az aktív kikapcsolódáshoz, külföldi városnéző körutakhoz, amelyekhez most szép őszi idő is ígérkezik.
Olvasok tovább

okt. 01, 2018

Vége a gazdasági fellendülésnek az Allianz legfrissebb jelentése szerint

Kilencedik alkalommal megjelent Allianz Globális Vagyonosodási Jelentés szerint, a 2017-es év kivételes volt a befektetők szempontjából, hiszen a politikai feszültségek ellenére a pénzügyi válságot követő gazdasági fellendülés világszerte élénkülést hozott magával.
Olvasok tovább

okt. 01, 2018

Allianz online kárbejelentés: gyors, egyszerű és kényelmes

Ha megtörténik a baj és kár éri otthonunkat vagy autónkat, a legfontosabb, hogy minél előbb bejelentsük azt a biztosító felé.
Olvasok tovább

szept. 19, 2018

Az Allianz 2018-ban újra a Dow Jones Fenntarthatósági Index első helyén végzett

A szektorban a vállalat lett a legjobb az éghajlati stratégia, a humántőke-fejlesztés, az információ biztonság, az adóstratégia és a pénzügyi integráció területén.
Olvasok tovább

282 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.