júl. 20, 2016

Készüljünk fel a nyári viharokra, biztosítsuk lakásunkat gyorsan és egyszerűen!

Az elmúlt napokban tapasztalt viharok, az erős szél és eső számos kárt okozott az otthonokban országszerte. Az Allianz folyamatosan fogadja a bejelentéseket, a ma reggeli adatok szerint több mint 5000 db kárbejelentés vár kárszakértői szemlére szerte az országban.
Olvasok tovább

júl. 15, 2016

Jégverés okozta a legjelentősebb károkat

Az Allianz folyamatosan fogadja a bejelentéseket, a ma reggeli adatok szerint több mint 3100 db kárbejelentést regisztrált az elmúlt napok viharait követően, ebből csak 2000 db kárt a tegnapi napon jelentettek be az ügyfelek.
Olvasok tovább

júl. 13, 2016

Durva költségektől menthet meg egy megfelelő utasbiztosítás

Amikor kitűzzük a külföldi nyaralásunk időpontját és elkezdjük tervezni a programjainkat, gyakran megfeledkezünk belekalkulálni a költségvetésbe, hogy önhibánkon kívül is történhetnek velünk apró bosszúságok, megbetegedések és balesetek.
Olvasok tovább

jún. 28, 2016

5 tipp, hogy mire figyeljünk a szabadtéri rendezvényeken

A legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyek is megnyitották már a kapuikat, s elkezdődött a fesztiválszezon is, ezért az Allianz összegyűjtötte, hogy hogyan óvhatjuk magunkat és védhetjük meg értékeinket, amennyiben koncertre támad kedvünk menni.
Olvasok tovább

máj. 26, 2016

A májusi viharok óvatosságra intenek

Az elmúlt évek tapasztalatai szerint nem árt felkészülni, hiszen az Allianz Hungária Zrt. kárstatisztikái szerint májusban többször annyi viharkár történik, mint az év többi hónapjában, és úgy néz ki, hogy ez alól az idei év sem lesz kivétel.
Olvasok tovább

ápr. 26, 2016

Kezdjük biztonságosan a motoros szezont!

Az Allianz összeszedte, melyek azok a jótanácsok, amelyet a motorosoknak célszerű megfontolniuk indulás előtt.
Olvasok tovább

ápr. 26, 2016

A kiberkockázatok nagyobb veszélyt jelentenek, mint a katasztrófák

Az Allianz összeszedte, melyek azok a jótanácsok, amelyet a motorosoknak célszerű megfontolniuk indulás előtt.
Olvasok tovább

ápr. 07, 2016

Eljutni a gyanútól a gyógyulásig

Az Egészség Világnapjának célja, hogy felhívja a figyelmet, mennyire fontos odafigyelnünk, és a tőlünk telhető legtöbbet megtennünk saját magunk és családunk egészségének megőrzése érdekében.
Olvasok tovább

márc. 31, 2016

Unit-linked életbiztosítás már két százalék alatti TKM-mel is

A hosszú távú megtakarítások felértékelődtek az utóbbi években. Sokan szeretnék saját kezükbe venni a sorsukat, de a különböző hirdetések számtalan befektetési lehetőséggel kecsegtetnek, amelyek között sokszor még pénzügyi szakemberként is nehéz kiigazodni.
Olvasok tovább

227 news in total

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.