Csúsztassa balra a további információkért

Pénzpiaci Forint
Állampapír
csak a 2016. december 31. előtt létrejött szerződésekre választható
Magyar Részvény
Magyar Kötvény
Európai Kötvény
Európai Kötvény Euró
Biztonságos Kötvény Euró
Európai Részvény
Európai Részvény Euró
Nemzetközi Ingatlan
csak a 2016. december 31. előtt létrejött szerződésekre választható
Világgazdasági Részvény
Világgazdasági Részvény Euró
Oroszország és Kelet-Európa Részvény
Kína és Távol-Kelet Részvény
Ipari Nyersanyagok Részvény
Környezettudatos Részvény
Demográfia Részvény
BRIC Részvény
BRIC Részvény Euró
Fenntartható Növekedés Részvény Euró
Allianz Menedzselt eszközalap
Pénzpiaci Euró eszközalap
Céldátum 2025 Vegyes eszközalap
Céldátum 2030 Vegyes eszközalap
Céldátum 2035 Vegyes eszközalap
Céldátum 2040 Vegyes eszközalap
Aktív Menedzselt Kiegyensúlyozott eszközalap
Aktív Menedzselt Hozamkereső eszközalap
Az eszközalapok összetételéről ezen az oldalon tájékozódhat.

Befektetési stratégiák

Hozamfigyelő szolgáltatásunk a szerződéshez köthető eszközalapok árfolyamának mozgását figyeli és az Ön által megadott feltételek teljesülése esetén értesítőt küld!

Meghatározhatja, hogy az árfolyamváltozás mértékének százalékos változásairól szeretne időben tudomást szerezni, vagy egy adott, konkrét minimum- vagy maximum szintet határoz meg, és akkor kér értesítést, ha az eszközalap azt eléri. Az árfolyam-változások bekövetkeztére való gyors reagálás érdekében, az árfolyam negatív irányú mozgásának figyelése mellett, automatikus átváltásra is van lehetőség, amely a kritikus küszöböt elérve átváltási rendelkezést ad fel az eszközalapban levő egységeknek biztonságos eszközalapba történő átcsoportosítására, így védve megtakarításait.
A Hozamfigyelő szolgáltatás segítségével az árfolyamok emelkedéséről is értesülhet, melynek alapján dönthet az Ön számára legkedvezőbb befektetési lehetőségekről.

Ha azt szeretné, hogy befektetései - a folyamatos árfolyamváltozások ellenére is - mindig az Ön által a fizetett díjakra meghatározott befektetési politikának megfelelően alakuljanak, akkor kérheti az Ön által megadott eszközalapok egymáshoz viszonyított arányának folyamatos felülvizsgálatát és kiigazítását (eszközalapok arányának rendszeres rögzítése). A rendelkezése alapján a biztosító havonta, negyedévente, félévente vagy évente automatikusan átváltja befektetéseit olyan arányban, amelyet Ön a fizetendő díjak befektetésére meghatározott.

Ügyfélportál felületünkön keresztül könnyedén megteheti, ha rendelkezik Ügyfélportál szerződéssel. A befektetés átcsoportosítására (átváltás) vonatkozó kérését költségmentesen végrehajtjuk.

Nincs még Ügyfélportál hozzáférése? Keresse fel biztosításközvetítőjét, vagy látogasson el az Allianz ügyfélkapcsolati pontjaiba, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

férfi dokumentummal
férfi dokumentummal
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.