A jövőről egyszerűen! 

 
 
 
 
 
 

Horváth András | 3 perc olvasási idő
Bizonytalan, gyorsan változó és kiszámíthatatlan világban élünk, ám korántsem szükségszerű, hogy a jövő kiismerhetetlen és ijesztő legyen. A jövő nem félelmetes, nem is szavakba önthetetlen, viszont elképesztő lehetőségeket tartogat, tervezhető, alakítható és inspiráló. Fedezzük fel közösen, mit tartogat számunkra!

Mint biztosító, hiszünk a jövőben, és munkánk során folyamatosan keressük és vizsgáljuk azokat a trendeket, amelyek formálják és meghatározzák azt. Feladatunk, hogy mindezt a tudást, ismeretanyagot megosszuk másokkal is, és segítsünk eligazodni a jövő útvesztőjében, miközben többek között olyan kérdéseket feszegetünk, hogyan alakul az emberiség jövője, hogyan vagyunk képesek újradefiniálni önmagunkat egy bizonytalan és gyorsan változó világban – egyáltalán, mit jelent a jelenben és mit jelent a jövőben embernek lenni. Jövőbiztosítóként a biztosítás a mi terepünk, így feladatunk az is, hogy az ágazathoz kapcsolódó, jövőt meghatározó trendeket is megmutassuk.

Szeretnénk, hogy ez az izgalmas jövő minél többekhez eljusson, ezért döntöttünk úgy, hogy egy videósorozat keretében kéthetente inspiráló gondolkodókat, szakértőket szólaltatunk meg, akiknek gondolatai, meglátásai segíthetnek az új utak, megoldások megtalálásában, a másképp gondolkodásban, vagy akár csak abban, hogy más szemszögből lássunk rá egy adott kérdésre. Az április 17-én „A jövőről egyszerűen” címmel debütáló videósorozatunk keretében a vállalatunk által felkért szakemberek minivideókban osztják meg elképzeléseiket a jövő különböző aspektusairól, amelyek mentén, bízunk benne, elindul a közös jövőnket illető gondolkodás.

A jelenlegi, kihívásokkal teli időszak különleges horderőt ad sorozatunknak. A koronavírus-járvány olyan jelenség, amely egy csapásra változtatta meg mindennapjainkat, így nemcsak a távoli jövő felfedezése, hanem a rövid távú alkalmazkodási képességünk, lehetőségeink vizsgálata is fontos. Videósorozatunk első előadója Frankó-Csuba Dea, jövőkutató, a Spark Institute alapítója, a minivideójában azt járja körül, hogy miként hatott az emberiségre a járvány betoppanása, miként alakítja a jövőnket, és mi segíthet, abban, hogy hatékonyan küzdjünk meg a helyzettel.

A koronavírussal foglalkozó aloldalunkon megtaláljátok az Allianz-cal kapcsolatos legfontosabb biztosítási információkat.

Tartsatok velünk, fedezzük fel együtt a jövőt!

Allianz Hungária. A jövőről egyszerűen.

Horváth András Béla
Marketing és kommunikációs osztály
Kommunikációs specialista