Szolgáltatásaink

Intézze biztosítása ügyeit kényelmesen, online, sorban állás nélkül!

Ügyfélportál

Kérdése van? 

Hívjon minket!

vezetékes:         +36 (1) 421-1-421

Telenor:             +36 (20) 421-1-421

Telekom:            +36 (30) 421-1-421

Vodafone:          +36 (70) 421-1-421

 • Ügyfélportál
 • Kapcsolat
 • Hasznos

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Allianz - Kötelező biztosítás
 • 10% kedvezmény az allianz.hu honlapon történő kötés esetén
 • 3 adat megadásával, pár perc alatt kiszámítható díj
 • elektronikus kommunikáció választása esetén akár 5% kedvezmény
 • 5% együttkötési kedvezmény
 • 5% gyermek kedvezmény

 • 5% kedvezmény a tapasztalt vezetők részére

 • 5% kedvezmény a járművet vezető személyek száma alapján

Kötelező biztosítás (GFB) díjkalkuláció, online kötés

Számítsa ki biztosítása díját kalkulátorunk segítségével! 

Kérjük, a kalkulációhoz válasszon az alábbi esetek közül:

Új biztosítást szeretne kötni?

Meglévő Allianz kötelező biztosítása (GFB) díját szeretné ellenőrizni?

Allianz - Allianz e-kárbejelentő 

Elindult a „kék-sárga” baleseti bejelentő egységes digitális verziója, amelynek segítségével mostantól az Allianz ügyfelei gyorsan, egyszerűen online, okostelefonról is intézhetik kötelező-gépjármű felelősségbiztosításukhoz (kgfb) kapcsolódó kárbejelentésüket.

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által üzemeltetett applikáció fejlesztésében az Allianz Hungária szakemberei kiemelkedő részt vállaltak.

  Kedvezmények új kötelező biztosítás (GFB) kötése esetén

  10% Online kedvezmény

Amennyiben kötelező biztosítását (hagyományos és e-GFB egyaránt) online köti meg a www.allianz.hu oldalon, 10% kedvezményt adunk kötelező biztosítása (GFB) díjából.

A kedvezmény kizárólag határozatlan idejű, nem veterán, nem flotta szerződések esetén vehető igénybe.

  E-GFB kedvezmény

Intézze kötelező biztosításával kapcsolatos teendőit online, gyorsan és kényelmesen az Allianz Ügyfélportálon keresztül, és kötelező biztosítása díjából 5% kedvezményt adunk.

A kedvezmény személygépkocsira, 3500 kg alatti össztömegű tehergépkocsira, motorkerékpárra, segédmotoros-kerékpárra, lassú járműre, munkagépre, mezőgazdasági vontatóra, 10 000 kg alatti össztömegű pótkocsira, félpótkocsira, valamint 10 000 kg össztömeg feletti lassú jármű vontatta pótkocsira, félpótkocsira kötött szerződés esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke egyéb járműfajták esetén 1 %.

  5% Együttkötési kedvezmény

5%-os kedvezményt adunk Önnek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása díjából, ha a 2019.12.31. előtt kötött kötelező biztosítási (GFB) szerződés 2019-ben, vagy a 2020.01.01-től hatályos GFB szerződés 2020-ban kezdődő biztosítási időszakának kezdetén rendel­kezik az Allianz Hungária Zrt.-nél érvényes

 • Allianz Online Otthonbiztosítás (kivéve Al­lianz Online Otthonbiztosítás Light és Alapcsomag),
 • Allianz Otthonbiztosítás Plusz, vagy
 • Allianz otthonbiztosítás, vagy
 • Allianz Otthonom lakásbiztosítási szerződéssel

Vagy a GFB szerződésben biztosított járműre

 • teljes körű (ele­mi-, lopás- és töréskár biztosítási fedezetet együttesen tartalmazó) Allianz Casco, vagy 
 • teljes körű (elemi-, lopás- és töréskár biztosítási fedezetet együttesen tartalmazó) 252-es módozatú Casco szerződéssel, vagy
 • teljes körű (elemi, lopás- és töréskár biztosítási fedezetet együttesen tartalmazó) Allianz Autóm gépjármű-biztosítási szerződéssel (kizárólag Max csomag esetében).

Felhívjuk figyelmét, hogy új kötelező biztosítási (GFB) szerződésére együttkötési kedvezménynél csak egy lakás- vagy casco biztosítás meglétét tudjuk figyelembe venni és ugyanazon lakás- vagy casco biztosítása alapján csak egy kötelező biztosítási (GFB) szerződésen alkalmazható a kedvezmény.

A kedvezmény határozatlan idejű, nem veterán, nem flotta személygépjárművekre vonatkozik.

5% Gyermek kedvezmény

5% kedvezményt adunk kötelező biztosítása (GFB) díjából, amennyiben legfiatalabb gyermeke 2019.12.31. előtt kötött GFB szerződés esetén 2002-ben vagy azt követően, 2020.01.01-től hatályos GFB szerződés esetén 2003-ban, vagy azt követően született. A kedvezményt természetes személy veheti igénybe, és kizárólag határozatlan idejű, nem flotta, nem veterán személygépkocsira alkalmazható.

5% Tapasztalt vezetők kedvezménye

Amennyiben a biztosítani kívánt jármű­vet vezető legfiatalabb személy 24 év feletti, 5 % kedvezményt adunk kötelező biztosítása (GFB) díjából. A kedvezmény határozatlan idejű szerződés esetén nem flotta, nem veterán sze­mélygépkocsira érvényesíthető.

5% kedvezmény a járművet vezető személyek száma alapján

5 % kedvezményt nyújtunk a kötelező biztosítás (GFB) díjából, ha a járművet legfeljebb két személy vezetheti. A kedvezmény határozatlan idejű szerződés esetén nem flotta, nem veterán gépjárművekre, ezen belül személygépkocsira, tehergépkocsira, motorkerékpárra, segédmotoros-kerékpárra, autóbuszra, közúti vontatóra, mezőgazdasági vontatóra, lassú járműre alkalmazható.

Tájékoztatjuk meglévő ügyfeleinket, hogy a 2017.01.01-től érvényes díjtarifáink csak meglévő ügyfeleink javára tartalmaznak különbségtételt a díj megállapítása szempontjából

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az évfordulóra történő felmondás esetében csak a díjjal rendezett szerződések törlését hajtjuk végre azonnal. Ha a szerződés díja a biztosítási évforduló napjáig nem rendezett, akkor a szerződés díjnemfizetés miatt szűnik meg, kivéve ha szerződése más okból ezt megelőző hatállyal megszűnik.

Adatpótlás bonus-malus besorolásról

Tájékoztató a központi Kártörténeti nyilvántartásban szereplő ügyféladatok javításáról

  Meghirdetett kötelező biztosítás (GFB) díjtarifáink

Társaságunk újabb díjtarifát hirdetett!

Az új szabályozás értelmében a biztosító már nem naptári évre, hanem egy adott naptól – a meghirdetés napjától számított 60 napon túl - alkalmazandóan bármikor hirdethet díjtarifát. Ennek megfelelően a 2020. január 30. napján meghirdetett díjtarifát 2020. április 01-től kell alkalmazni.”

  Kapcsolódó oldalak

Letölthető dokumentumok