Casco biztosítások

Minden, amit tudni akartál a cascoval kapcsolatban

Mi a különbség a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás és a casco között? Mi a teendő, ha valamelyiket meg szeretnéd kötni a gépjárművedre? Hol és hogyan tudod az ezekkel kapcsolatos ügyeket elintézni? Videónkból kiderül!

Allianz e-Casco

Allianz - Allianz e-Casco biztosítás 

Rongálástól, koccanástól félted autódat? Vagy attól tartasz, hogy esetleg ellopják? Váratlan események mindig jöhetnek. Készülj fel rájuk még időben és köss Allianz e-Casco biztosítást honlapunkon keresztül!

Allianz Casco Light

Allianz - Casco Light biztosítás 

Használt autóra kedvező áron casco biztosítás? Igen, lehetséges! Tekintsd meg Casco Light biztosításunkat, számítsd ki díját mindössze 3 adat megadásával és győződj meg róla a saját szemeddel!

Casco és kötelező biztosítás együttkötés

Allianz - Casco és kötelező biztosítás együttkötés 

Most vásároltál gépjárművet? Kösd meg kötelező és Casco biztosításodat egy helyen! Weboldalunkon keresztül egyszerűen, mindössze néhány perc alatt megteheted!

 

Allianz Motor Casco

Allianz - Motor Casco biztosítás 

Szeretnéd motorkerékpárodat biztonságban tudni? Válaszd Casco biztosításunkat, melyet kifejezetten a motorosok igényeire szabva alakítottunk ki.

 

Drive2Save mobilalkalmazás Casco kedvezménnyel

Allianz - Drive2Save mobilalkalmazás 

Csatlakozz a Drive2Save felhasználókhoz, vegyél részt Te is a hazai gépjármű biztosítás megújulásában és közben élvezd a kedvezményes biztosítási konstrukciót!

Casco mellé köthető kiegészítő biztosítások

Allianz - Casco mellé köthető kiegészítő biztosítások 

Autós kiegészítő élet- és utasbiztosítás és Kiegészítő poggyászbiztosítás.

 

Ügyfeleink mondták

Allianz - Ügyfelek véleménye 

„Nagyon meg vagyok Önökkel elégedve. Aránylag az áraik is megfelelőek, úgy a kötelező biztosítás, mint a casco is. Igaz, csak kétszer kellett az autómat javíttatni, mert mindkétszer belém szaladtak, de mindkét esetben korrektül jártak el. Ezért merem ajánlani Önöket másoknak is.”

Cascoval kapcsolatos leggyakoribb kérdések

Allianz - Casco biztosítással kapcsolatos gyakori kérdések 

Kérdésed van a Casco biztosításokkal kapcsolatban? Tekintsd meg a gyakori kérdésekre adott válaszokat, amelyek segítségedre lehetnek!