Casco biztosítások

Minden, amit tudni akart a cascoval kapcsolatban kapcsolatban

Mi a különbség a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás és a casco között? Mi a teendője, ha valamelyiket meg szeretné kötni a gépjárművére? Hol és hogyan tudja az ezekkel kapcsolatos ügyeket elintézni? Videónkból kiderül!

Allianz e-Casco

Allianz - Allianz e-Casco biztosítás 

Rongálástól, koccanástól félti autóját? Vagy attól tart, hogy esetleg ellopják? Váratlan események mindig jöhetnek. Készüljön fel rájuk még időben és kössön Allianz e-Casco biztosítást honlapunkon keresztül!

Allianz Casco Light

Allianz - Casco Light biztosítás 

Használt autóra kedvező áron casco biztosítás? Igen, lehetséges! Tekintse meg Casco Light biztosításunkat, számítsa ki díját mindössze 3 adat megadásával és győződjön meg róla a saját szemével!

Casco és kötelező biztosítás együttkötés

Allianz - Casco és kötelező biztosítás együttkötés 

Most vásárolt gépjárművet? Kösse meg kötelező és Casco biztosítását egy helyen! Weboldalunkon keresztül egyszerűen, mindössze néhány perc alatt megteheti!

 

Allianz Motor Casco

Allianz - Motor Casco biztosítás 

Szeretné motorkerékpárját biztonságban tudni? Válassza Casco biztosításunkat, melyet kifejezetten a motorosok igényeire szabva alakítottunk ki.

 

Casco mellé köthető kiegészítő biztosítások

Allianz - Casco mellé köthető kiegészítő biztosítások 

Autós kiegészítő élet- és utasbiztosítás és Kiegészítő poggyászbiztosítás.

 

Ügyfeleink mondták

Allianz - Ügyfelek véleménye 

„Nagyon meg vagyok Önökkel elégedve. Aránylag az áraik is megfelelőek, úgy a kötelező biztosítás, mint a casco is. Igaz, csak kétszer kellett az autómat javíttatni, mert mindkétszer belém szaladtak, de mindkét esetben korrektül jártak el. Ezért merem ajánlani Önöket másoknak is.”

Cascoval kapcsolatos leggyakoribb kérdések

Allianz - Casco biztosítással kapcsolatos gyakori kérdések 

Kérdése van a Casco biztosításokkal kapcsolatban? Tekintse meg a gyakori kérdésekre adott válaszokat, amelyek segítségére lehetnek!